Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sozde kahveden sonra spor yapicaktim hicc halim yoktu 1 kahve daha yaptim. Onunda uzerine simdi yesil cay demledim..
Ara vermeseydim jillian level2'de biticekti ama hastalik,halsizlik iste..:KK12:
Bugun tekrar baslicaktim gözüm kesmedi!!Basimda agriyor..:KK12:
Az once Leslie indirdim onu yapim en iyisi..:KK49:
Hangisi ni infirdin canım benim ben yutup dan açıyorum internetim bitti bende indirirdim

Canım benim 5 sene kadar önce gittim doktora iki türlü ilaç verdi içtim içtim sıkıldım demediki sukadar kullan düzelme olmazsa gel koronoskopi hiçbir şey yapmadı sorun var yıllardır var ayretten çatlak da var kanama yapıyor ama çatlaktan sonra gitmedim belkide bir sıkıntı çıkar
Laparoskopik amaliyat olacağım zaman lagma yaptılar kanama geçirdim açıdan bayıldım lavobada oldu hastanede yatarken uyandığımda doktor hemşire hasta bakıcı başımdaydi çok kötü olmuştum amaliyatimi olmak için iyiyim dedim ve oldum amaliyatimi hayırlısi Allah dan rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah
çok çok geçmiş olsun. ALLAH şifa versin. Hastalık zor iş. :(

çok çok geçmiş olsun. ALLAH şifa versin. Hastalık zor iş. :KK43:
Sağol canım benim Allah razı olsun
Ben sürekli hastanedeyim bugunlerim de dişten gidiyorummm
Goguslerimde kist var 10 yıldır takip ediliyor ve her yıl daha çoğalıp büyüyor rabbim kötüye cevirmesin memografi çekildim ben bir hafta sonra hamile olduğumu öğrendim diyorum keseyi bozmuş olabilirmi ama nasip değilmiş olsaydı bebeğim kucamiza nasıp olur du kendimi suçladim hep çekilirken sordular hamile şüphesi varmı yok dedim meyer hamileymisim olacak işte olan oldu kalp atışları alınmadi 8 haftalık kürtajla alındı
Rabbim hayırlısıyla sağlığıyla nasıp etsin inşallah

ben h.sonu sporu biraz abartıyorum. bunun farkındayım. onun için zaten p.tesileri artı çıkıyorum. ne yapayım h.içi sporum azmış gibi geliyor. bizimkiler de geç kalkınca o arada sabah sporu sonra öğlen ve akşam sporu yapıyorum. yemek öğünü gibi :KK70::KK70::KK70:

ay ne güzel, spordan zarar gelmez, takılma o artıya :olamaz:

Gel seni de tartayım ya koynuma alıp yatasım var :KK70:

O hala eskiden olduğu gibi bir öğün atlayınca hemen kilo verebileceğini düşünüyor :KK70: ama biri ona o metabolizmanin artık olmadığını söylemesi lazım 1 kilo falan verdi :KK70:

sen kendine bak kuzucum, erkekler takım elbiseyle hemen kamufle ediyolar kendilerini, gelinlikli ve herkesin gözünün önünde olacak olan sensin, kaptanımın dediği gibi çıtır gelin yapçaz seni.

Hastaneye gitmişti gelmedi. demekki

aa öle mi.

Evet canim Cumartesi gununden beri hergun en az 2 meyve yiyiyorum ara ogunlerde..Cumartesi'yi yeni bir baslangic olarak kabul ettim.. Bende chia,corekotu yagi,aspir yagi, wasa kullananlar kervanina katildim. Bunlarin etkisimi meyvenin veya kaloriyi yukseltmenin etkisimi bilmiyorum cok sukur bir kac gundur kabizlik sorunum hafifledi gibi.insallah zamanla tamamen ortadan kalkar.
---
Buarada diyeti birakmayarak cok iyi ettin canim cunku sonradan toparlamasi coook zor oluyor.
Hic olmadi en basitinden Leslie yap,dans et azcik daha cok motive olursunn..:KK76:

iyi yapmışsın, chia alcam bende yaa, ama şişenler varmış, kesin bana da şişkinlik yapar diye denemek istemedim. çörek otu yağını da sizden çok duyuyorum, denesem mi acaba?? gözüme takılmıyor değil bu aralar. bugünüm milat, cidden bu sefer, 59'u bi göreyim nolur :(

Sozde kahveden sonra spor yapicaktim hicc halim yoktu 1 kahve daha yaptim. Onunda uzerine simdi yesil cay demledim..

leslieyi yaparken bazen çok kaçamak yaptığımı hissediyorum, mesela bazı günler aşırı enerjik zıplaya zıplaya yapıyorum, bazen zorlamayla. herhalde yakılan kalori miktarları farklı oluyodur, yürüyüşte kaçamak şansı yok, hızlı da yavaşta olsa yürüyosun işte mis :)

Sağol canım benim Allah razı olsun
Ben sürekli hastanedeyim bugunlerim de dişten gidiyorummm
Goguslerimde kist var 10 yıldır takip ediliyor ve her yıl daha çoğalıp büyüyor rabbim kötüye cevirmesin memografi çekildim ben bir hafta sonra hamile olduğumu öğrendim diyorum keseyi bozmuş olabilirmi ama nasip değilmiş olsaydı bebeğim kucamiza nasıp olur du kendimi suçladim hep çekilirken sordular hamile şüphesi varmı yok dedim meyer hamileymisim olacak işte olan oldu kalp atışları alınmadi 8 haftalık kürtajla alındı
Rabbim hayırlısıyla sağlığıyla nasıp etsin inşallah
Amin inşALLAH canım ya.. Nasibi o kadarmış yavrunun :( ALLAH size sağlık ersin inşALLAH.

Hangisi ni infirdin canım benim ben yutup dan açıyorum internetim bitti bende indirirdim
5 K'yı indirdim canım buarada cok gecmis olsun.:KK36:
ay ne güzel, spordan zarar gelmez, takılma o artıya :olamaz:

sen kendine bak kuzucum, erkekler takım elbiseyle hemen kamufle ediyolar kendilerini, gelinlikli ve herkesin gözünün önünde olacak olan sensin, kaptanımın dediği gibi çıtır gelin yapçaz seni.

aa öle mi.

iyi yapmışsın, chia alcam bende yaa, ama şişenler varmış, kesin bana da şişkinlik yapar diye denemek istemedim. çörek otu yağını da sizden çok duyuyorum, denesem mi acaba?? gözüme takılmıyor değil bu aralar. bugünüm milat, cidden bu sefer, 59'u bi göreyim nolur :KK43:

leslieyi yaparken bazen çok kaçamak yaptığımı hissediyorum, mesela bazı günler aşırı enerjik zıplaya zıplaya yapıyorum, bazen zorlamayla. herhalde yakılan kalori miktarları farklı oluyodur, yürüyüşte kaçamak şansı yok, hızlı da yavaşta olsa yürüyosun işte mis :)
Bence kararįnda yersen siskinlik olmaz canim. Diyetisyenler ara ogunlerde yada anaogune ek olarak kullanilmasi gerektini soyluyor. Tek basina ana ogun olarak kullanmamak lazimmis.Gecen ara ogunde yogurda 1 yk koydumda yedim.Begendim. Bir problem yasamadim.:KK52:
Çörek otu yaginida 3 gun once aldim Migros'tan.Kizimada iciryorum 1 cay kasigi oksuruge iyi geliyormus sözde.:KK45:
Bende 2 gunde sonuc bekliyorum.:ukala:

Son düzenleme:

Bence kararįnda yersen siskinlik olmaz canim. Diyetisyenler ara ogunlerde yada anaogune ek olarak kullanilmasi gerektini soyluyor. Tek basina ana ogun olarak kullanmamak lazimamis.Gecen ara ogunde yogurda 1 yk koydumda yedim.Begendim.:KK52:
Bende 3 gun once aldim Migros'tan.Kizimada iciryorum 1 cay kasigi oksuruge iyi geliyormus sozde.:KK45:
Sağol canım benim Allah razı olsun kardeşim cooooook teşekkür ederim

Bence kararįnda yersen siskinlik olmaz canim. Diyetisyenler ara ogunlerde yada anaogune ek olarak kullanilmasi gerektini soyluyor. Tek basina ana ogun olarak kullanmamak lazimmis.Gecen ara ogunde yogurda 1 yk koydumda yedim.Begendim. Bir problem yasamadim.:KK52:
Çörek otu yaginida 3 gun once aldim Migros'tan.Kizimada iciryorum 1 cay kasigi oksuruge iyi geliyormus sözde.:KK45:
Bende 2 gunde sonuc bekliyorum.:ukala:

benimde bu ara heryerde karşıma çıkıyo soğuk sıkım diye, kilo vermeye bi etkisi var mı peki?

nilsub nilsub nilgünüm nerdesin? oğlanın yanına sokuldun uyuyon mu kız yine??
hastanede şekerim o gelir az sonra
cnm dikkat et kendine dinlenmeye ihtitacın var demekki

Ay gerçekten nerden baksan 10 kilo var aramızda benden zayıf duruyor benim surat karpuz gibi onunki salatalik Allah benden alıp ona versin :D
Sen kaç kiloydun canım?

benimde bu ara heryerde karşıma çıkıyo soğuk sıkım diye, kilo vermeye bi etkisi var mı peki?
Acikcasi tam bilmiyorum canım.. Ölümden baska herseye faydası varmıs..
Ben farklı biseyler denersem belki vucudum sasırırda kilo verebilme ihtimalim olur diye aldım. Kabızlıgada iyi geliyormus.Bagisiklik sistemini guclendiriyormus.
Corek otunu ezip icine bal ve baska bahararda ekleyip macun yapip sabah yiyenlerde var.
Aslında uzun sure kullananlara sormak lazim kullanmadan once ve kullanmaya basladiktan sonraki zamanlar arasinda fark varmı?

Ay gerçekten nerden baksan 10 kilo var aramızda benden zayıf duruyor benim surat karpuz gibi onunki salatalik Allah benden alıp ona versin :KK70:
Sen kaç kiloydun canım?
ayy çok güldüm tatlım yawww
Acikcasi tam bilmiyorum canım.. Ölümden baska herseye faydası varmıs..
Ben farklı biseyler denersem belki vucudum sasırırda kilo verebilme ihtimalim olur diye aldım. Kabızlıgada iyi geliyormus.Bagisiklik sistemini guclendiriyormus.
Corek otunu ezip icine bal ve baska bahararda ekleyip macun yapip sabah yiyenlerde var.
Aslında uzun sure kullananlara sormak lazim kullanmadan once ve kullanmaya basladiktan sonraki zamanlar arasinda fark varmı?
aynen canım çörekotu çok faydalı ben her sabah 1 çay kaşığını 1 çay kaşığı balla karıştırıp yiyorum en az 6 ay devam etmek gerekiyormuş benim 2 ay falan oldu

Leslie'ye mola verdim cunku acıkmıstım ve hastayim diye direncim dustu sanirim. Muz ile ceviz yedim.Birazdan devam edicem..:KK6:
nilsub nilsub hayırlı ugurlu olsun ortim Allah'ım saglıklı bir sekilde kullanıp ve kilolari vermeni nasip etsin insalllahh..:KK36:

Leslie'ye mola verdim cunku acıkmıstım ve hastayim diye direncim dustu sanirim. Muz ile ceviz yedim.Birazdan devam edicem..:KK6:
nilsub nilsub hayırlı ugurlu olsun ortim Allah'ım saglıklı bir sekilde kullanıp ve kilolari vermeni nasip etsin insalllahh..:KK36:
ay sağol canım gelmesi kurulması 10 günü bulur galiba ama olsun beklicez disk ağırlığı 8kg mış ondan bunu seçtim ..

Back
X