Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugünkü menüm

Sabah+öğlen 13.00 (Dr.a gitmiştim, ancak bu saate kaldı yemek isi)
1 kase yumurtalı, bol yeşillikli patates salatası
1 kase tavuk haşlama

Ara
1 Yeşilcay
2 kuru kayısı
2 ceviz

Akşam 18.00
2 y.k. pirinç pilavı
2 y.k. haşlanmış tavuk
Salata
2 ayran

Ara
1 yesilcay

Su 2 litre
Spor 40 dakika kaplumbağa hızında yürüyüş (eczanede ilacın gelmesini beklemek yerine yavaş da olsa yürüdüm )
afiyet olsun

tabiki hayır. hemde bu saate. yemedin degil mi? burnundan getirtme o pastayı :sinirli:

:KK9:

kız ne yaptın ettin yedin di mi:KK48:
Ayy valla yedim cumaya kadar en ufak bile kaçamak olmayacak söz :kızgın: ama itiraf etmeliyim ki müthiş huzura erdim :D ama şu da var ki eskisi kadar büyük zevk de vermedi olmasa da olur yani :KK76:

Menü
Sabah ben uyanana kadar öğlen oldu
Az sucuklu 1 yumurta
1 yesil zeytin
2kk beyaz peynir
Yarım dlm tbe
Ara
2 şekersiz çay
4-5 susamlı çubuk
Aksam
Çok küçük bir parça firinda tavuk derisiz
Minnacık 1 dilim meyveli pasta
5bin adim
2.5 litre su
o minnacık 1 dilim pasta kac kaloriydi? gece gece nasil yakacaksin?kaptan 1 çatal dedi sen nilsub nilsub a uyup kevgirle yemissin:KK12:

Yenı gelen spor hocası her pazartesı tartacakmış bızı cuma olcmesını teklıf ettım olmaz haftasonu abartmayın dıye pazartesı olccem dedı yanı yemedıı:ukala:gercı ıyı oldu pazar aksamına dıkkat edecegım boylelıkle:KK66:tarttı ılk hedefımız 69 dedı ne kadar surede ulascaz bakalım dedı:KK31:
en kısa sürede inşALLAH: )

Ayy valla yedim cumaya kadar en ufak bile kaçamak olmayacak söz :kızgın: ama itiraf etmeliyim ki müthiş huzura erdim :KK70: ama şu da var ki eskisi kadar büyük zevk de vermedi olmasa da olur yani :KK76:
huzura mı erdin. 1 minnak dilim pasta icin bu kadar laf yedin. yetmedi birde eski tadi da yok. değdi diyorsun yani :KK67:

menüm kızlar;
sabah
domates salatalık
beyaz peynir çörekotu maydanoz derotu naneli salata
1 dilim çavdar ekmegi

ara
sade turk kahvesi 2tn gun kurusu kayısı

oglen
et sote salata 2 tn mercimek koftesi yogurt

ara
chiali sut tarçınlı ayva

aksam
kiymali karnıbahar ekstra yag koyulmadi
salata 1 dilim cavdar ekmeği

su 2 lt
1 fincan beyaz cay
spor yok. dünden kalmayım yuruyemiyorum. ama biraz kol karin çalışacağım yatmadan

Birisi doktora gitmisti kimdi o?? Doktor diyetine kh ekle biraz demis??
Baya kilo verince ondan mi sapittik acaba biz? Misal bu bunye bu kiloyu en son liseye basladiginda görmüştü.. :olamaz:
benim diyetisyen dedi. vücudun ilk enerji kaynagi karbonhidrat ikincisi seker (fruktoz) dedi. sen hepisini kesince yakmasi en kolay olan kaslardaki proteini alir. en son yag yakılır dedi. onun icin gunluk beslenmene ekleyeli. yaglar sporla yanacak dedi. bakalim bugun listeye başladık. sonucu gorecegiz hepbirlikte

benim diyetisyen dedi. vücudun ilk enerji kaynagi karbonhidrat ikincisi seker (fruktoz) dedi. sen hepisini kesince yakmasi en kolay olan kaslardaki proteini alir. en son yag yakılır dedi. onun icin gunluk beslenmene ekleyeli. yaglar sporla yanacak dedi. bakalim bugun listeye başladık. sonucu gorecegiz hepbirlikte
Ben de bakindim biraz akla yatkin seyler soylemis aslinda.. ben bugune kadar yemeden verdim ama simdi kitlenmem sacma olmaya basladi.. ben de kahvaltiya eklemeye basliym sabah o zaman. Deneriz birlikte bakalim neler olacak ;)

Ben de bakindim biraz akla yatkin seyler soylemis aslinda.. ben bugune kadar yemeden verdim ama simdi kitlenmem sacma olmaya basladi.. ben de kahvaltiya eklemeye basliym sabah o zaman. Deneriz birlikte bakalim neler olacak :KK66:
inşALLAH iyi olur. ben çünkü en son kilomu arada 1 goruyorum. hep artıdayım: (

Iyi geceler bugün diyet spora başlamış bulunmaktayım. Bugünkü menum
Sabah
Yesilcay
Yarım Kıymalı köy böreği
Iki az şekerli çay
Ara
Iki kuru kayısı
Öğle
1 porsiyon tavuk kanat
Salata
Ara
Latte
Aksam
1 porsiyon patlıcan yemeği
Yarım porsiyon bulgur pilavı
Yoğurt
Ara
Iki bardak az şekerli çay
3 litre su
1 saat spor
Nasıl menum yorum bekliyorum; )

Oksurugu var canım ama biseylerle oyalaninca hafifliyor.:işsiz:

Hergun guzel menuler paylasiyorsun ortim..:KK50:
sağol tatlım ortim sen olunca:KK19:
Çok geç kaldım di mi :KK43: hala iyileşemedim, yarın yine kontrole gideceğim, antibiyotik falan işe yaramadı :KK43:
anneciğim pazartesi kilomu 82,8 yapmış olsa da geçen haftaki kilomdan eksiyle gelmek istiyorum.
olsun olsun moral bozmak yok ödemde yapıyosundur bende fena gribim ama diyeti bozmadım ona göre dün eliptiğide sipariş verdim çabuk iyileş:spor:kapışcazzz:rapci:

Hemen menümü de paylaşayım.

Sabah:
09:30 yarım tost (yarısını da kızım yedi)
tabi kesmedi
10:30 4 yk yoğurda 1 yk yulaf kepeği + içine 10 -15 ad kuru üzüm

Ara:
Sütlü filtre kahve
Bitki çayı
10 ad. badem
yarım muz

Öğle:
2 orta boy dolma (az pirinçli)

Ara:
sütlü filtre kahve
bitki çayı

Akşam - 18:30 :
4 yk bulgur pilavı
2 yk yoğurt
1 ince dilim kontrafile
3 yk zeytinyağlı yer elması
1/2 bardak ayran

Gece:
Ihlamur
maden suyu

Su: 1,5 lt kadar
Spor: Rahatsızlığım yüzünden maalesef yok ama hoplayıp zıplamadan, vücudumu yormadan yapabileceğim tek şey yoga geldi aklıma. başlangıç seviyesinde deneyeceğim. Spordan sayılır mı kızlar?
menün güzel canım .. yoganın sıkılaştırdığını biliyorum canım ama başka bilgim yok canım..
Menü
Sabah ben uyanana kadar öğlen oldu
Az sucuklu 1 yumurta
1 yesil zeytin
2kk beyaz peynir
Yarım dlm tbe
Ara
2 şekersiz çay
4-5 susamlı çubuk
Aksam
Çok küçük bir parça firinda tavuk derisiz
Minnacık 1 dilim meyveli pasta