Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kizlar ben ancak kızımdan teli kacirabildim. elimde görünce istiyor diye el süremedim :KK48:
diyetisyende tartıda- 1.900 çıktı.:rapci:
bacaklardan 200'er gr, kollardan 100'er gr. gitmiş. ama adet dönemin yakın galiba şişliğin var karın bölgende dedi.
bu arada aspir yağı hakkındaki düşüncesini sordum. bilimsel bir makale okumadım dedi. baska birşey söylemedi.
birde hic ac karnına spor yapıyormusun diye sordu. ac karnına spor yapma dedi. yag yakilmazmis. vücut korumaya gecermis.
buna benzer bir seyi aspir yağını arastirirken de okudum. yag yakmak icin yemekten 30-45 dk sonra (en erken) aspir yagi içilip yine 30-45 dk sonra spor yapılmalı diyordu.

kizlar ben ancak kızımdan teli kacirabildim. elimde görünce istiyor diye el süremedim :KK48:
bacaklardan 200'er gr, kollardan 100'er gr. gitmiş. ama adet dönemin yakın galiba şişliğin var karın bölgende dedi.
bu arada aspir yağı hakkındaki düşüncesini sordum. bilimsel bir makale okumadım dedi. baska birşey söylemedi.
birde hic ac karnına spor yapıyormusun diye sordu. ac karnına spor yapma dedi. yag yakilmazmis. vücut korumaya gecermis.
buna benzer bir seyi aspir yağını arastirirken de okudum. yag yakmak icin yemekten 30-45 dk sonra (en erken) aspir yagi içilip yine 30-45 dk sonra spor yapılmalı diyordu.

Öğrendiğim iyi oldu, bilgilendirme için teşekkürler canım. Bende nette bakmıştım spor aç karnına mı tok karnına mı diye, bir dünya alakasız yazı vardı, süper oldu. :)

bugun kü menu
sabah
1 dilim tb
1kk beyaz peynir

ara 1 brd ayran

öğlen
4yk kapuska
1 dilim tb ekmegi

ara 4 kayısı gun kurusu

aksam
8yk haşlanmış yesil mercimekten salata yaptim. yağ koymadim. onun yerine ekmek ve yag olarak 2yk bulgur pilavı koydum. 1 kase kadarı arttı.
2lt su
1 fincan yeşil çay
sabah jillian level 1
oglen 1.5 saat yuruyus
yeşil cay ve suya devam ;)

Eksilerin içinde ayrıca tebrik ederim canım :nazar:

Bu arada eliptiğin ne zaman geliyor canım?
İŞLEM TARİHİ
BİRİM
İŞLEM
23.3.2017 14:59:00
PELİKAN
Kargonuz çıkış şubesinden transfer merkezine gönderilmek üzere aracımıza yüklenmiştir.
23.3.2017 21:42:00
HADIMKÖY TRANSFER
Kargonuz çıkış transfer merkezinden varış transfer merkezine gönderiliyor.
24.3.2017 05:53:00
BALIKESİR TRANSFER
Kargonuz varış transfer merkezinden varış şubesine gönderiliyor
aynı böyle bilgiler 2 gündür yolda:işsiz:
Kızlar bugünde benim için çok tehlikeli, şimdi eşim dışardan yemek isteyecek kesin. Ben ne yapayım. Kaçamak hakkımız var mı? Yarın güzel güzel yapsam diyetimi. Bu saate kadar cozutmadım ama akşama garanti veremiyorum. :KK43:
ya sana göre bişey söyleyin lahmacun yiyebilirsin:kk77:
Eveet ben yürüyüşümü yaptım bileee. Bugün evde cok iş olduğu için parkta 1 tur attık sadece, hava guzeldi banklarda oturduk. Sabahtan beri ayakta olduğumdan baya yoruldum. Ben bu halimle bile yürüdüğüme göre sizin sporlar ne alemde hanımlar? :KK39:
bende yürüyüşten geldim:spor:

bugun kü menu
sabah
1 dilim tb
1kk beyaz peynir

ara 1 brd ayran

öğlen
4yk kapuska
1 dilim tb ekmegi

ara 4 kayısı gun kurusu

aksam
8yk haşlanmış yesil mercimekten salata yaptim. yağ koymadim. onun yerine ekmek ve yag olarak 2yk bulgur pilavı koydum. 1 kase kadarı arttı.
2lt su
1 fincan yeşil çay
sabah jillian level 1
oglen 1.5 saat yuruyus
yeşil cay ve suya devam :KK66:
süper canım afiyet olsun..

En Büyük TÜRKİYE31 mart cuma hedef listesiEn Büyük TÜRKİYE

lydzyp--- 86
moni-----104,9
fancynancy----78,5
Servey-------71,9
0zlem----- 73.7
BuRCuCuKkK ---- 55.9
Cikilatacanavari -----83,7
nilsub---------76,8
inatettimolacak----- 62,7 (haftalık hedef 1kilo olsun )

hedef bildirmeyenler ekleyin kendinizi:KK5:

İŞLEM TARİHİ
BİRİM
İŞLEM
23.3.2017 14:KK59:00
PELİKAN
Kargonuz çıkış şubesinden transfer merkezine gönderilmek üzere aracımıza yüklenmiştir.
23.3.2017 21:KK42:00
HADIMKÖY TRANSFER
Kargonuz çıkış transfer merkezinden varış transfer merkezine gönderiliyor.
24.3.2017 05:KK53:00
BALIKESİR TRANSFER
Kargonuz varış transfer merkezinden varış şubesine gönderiliyor
aynı böyle bilgiler 2 gündür yolda:işsiz:

ya sana göre bişey söyleyin lahmacun yiyebilirsin:kk77:

bende yürüyüşten geldim:spor:
hahahah yukardaki 3 emojiyi ben koymadım kopyala yapıştır yaptım ondan olmuş çok güldüm:KK70:

Back
X