- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #237.381
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kol
Bel
Gobek deligi cevresi
Alt gobek
Kalca
Ust bacak
Alt bacak
Gögüs
Kolu bile alt ust diye olcenler var..![]()
Bende üst vücüttan sikayetciyim yani gobis ve yukarisi. Sırtım,kollarim ve gobisimde incelir dimi kilo verdikce??![]()
ay yok çok bu şekildeOy oy bir sürüymüş:)) cumaya bınlarıda paylaşıyor muyuz şimdi?
Ben mekiğe başlamıştım hastalanınca kaldı, bugünden itibaren başliyim bariKızlar bu ölçü alma işi mantıklı olmuş. Kilo verdiginizde mutlaka olculeriniz azalacaktır ama hangi bolgeniz daha iriyse o bolgeye yönelik hareketler de yapmalısınız. Göbek varsa mekik, kalça için squat gibi internette dunya kadar egzersiz var. Bunları günlük yürüyüş gibi kardio egzersizinize ek olarak yaparsanız cok daha cabuk inceldiginizi görürsünüz![]()
Evet canım bu cuma paylasalim bidahaki olcuyüde 1 ay sonra paylasiriz.Oy oy bir sürüymüş:)) cumaya bınlarıda paylaşıyor muyuz şimdi?
Bence de böyle iyi duruyoray yok çok bu şekilde
göğüs
bel
kalça
bacak(üst baldır)
kol(pazu) yeterli olur
Evet ya, güzel olurEvet canım bu cuma paylasalim bidahaki olcuyüde 1 ay sonra paylasiriz.
Bakalim 1 ayda nekadar kilo vermisiz ve ne kadar incelmisiz?![]()
Aliskanlik oldu bende disarda yururkende cekiyorum iceri karnimi evde is yaparkende.Bende duymuştum onu ama unutuyorum yaparken![]()
Insallah..Aynı dertten muzdaribiz canım seninle, kilo verince önce fazlalıklar gideceği için erir incelir diyorlar.
Senin icin cok iyi olur canım,fırsat buldukca kendini yormadan yürü..Bugün burda hava cok guzel. Artık annem de geldi, evde kaldığım günler onunla yürüyüşe çıkarım![]()
Ohhh senin için çok iyi olur. Sonra da Umutla çıkarsınız yürüyüşlere, güzel mevsime denk geliyorBugün burda hava cok guzel. Artık annem de geldi, evde kaldığım günler onunla yürüyüşe çıkarım![]()
Aliskanlik oldu bende disarda yururkende cekiyorum iceri karnimi evde is yaparkende.
Insallah..
Senin icin cok iyi olur canım,fırsat buldukca kendini yormadan yürü..![]()
iyi fikirKızlar ayda bir mezura ile ölcü alıp burada paylasalım mı?![]()
ohhh mis misNasıl güzel bir hava var balkonda kahve keyfi yapıyorum
Eki Görüntüle 1973017
göğüsay yok çok bu şekilde
göğüs
bel
kalça
bacak(üst baldır)
kol(pazu) yeterli olur
o halde kaptanım da uygun görürse ,aylık 3 listemiz olsunEvet canım bu cuma paylasalim bidahaki olcuyüde 1 ay sonra paylasiriz.
Bakalim 1 ayda nekadar kilo vermisiz ve ne kadar incelmisiz?![]()
göğüs
bel
göbek
kalça
bacak(üst baldır)
kol(pazu)
o halde kaptanım da uygun görürse ,aylık 3 listemiz olsun
1.ölçü listesi
2.aylık hedef listesi
3.spor listesi
haftalık hedefleri yazıyoruz birde aylık olur güzel olur
yaptığımız sporlarda güme gidiyor onları da belgeleyelim