Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

eger yarın seyahatte olmasaydım kesin 69,9 u görürdüm çünkü 71 altına inemeyince menü yazmamamdan da anlamışsınızdır çok kaçamağım oluyordu ama dün 71,3 iken bugün 70,4 ü görünce inanamadım bi de spordan sonra 2-3 zeytin, 3 ev yapımı etli çiğköfte ve yarım bardak kefir içtim saat 10 gibi bunlar olmasaydı daha iyi olurdu inş 70 i direk gececeğim seyahatler bitince düxenli menü yazacağım
Kaptan'ın cigkofte bulgur oldugu icin siser ona bisey diyememde. Metabolizmayi canli tutmak icin aksam uyumadan bir kac saat once son ara ogunu yapmak gerekiyormus. Belkide bu ara yedigin aksam atismalari iyi gelmistir sana.. Hoppa

eger yarın seyahatte olmasaydım kesin 69,9 u görürdüm çünkü 71 altına inemeyince menü yazmamamdan da anlamışsınızdır çok kaçamağım oluyordu ama dün 71,3 iken bugün 70,4 ü görünce inanamadım bi de spordan sonra 2-3 zeytin, 3 ev yapımı etli çiğköfte ve yarım bardak kefir içtim saat 10 gibi bunlar olmasaydı daha iyi olurdu inş 70 i direk gececeğim seyahatler bitince düxenli menü yazacağım

yol ödemi falan olacaktır bence bunu baz alalım yarına, evet madem menü yazalım kaptanım, bende yazmaya başladım zaten :)

Kaptan'ın cigkofte bulgur oldugu icin siser ona bisey diyememde. Metabolizmayi canli tutmak icin aksam uyumadan bir kac saat once son ara ogunu yapmak gerekiyormus. Belkide bu ara yedigin aksam atismalari iyi gelmistir sana.. Hoppa

buna bende katılıyorum özlemcim, dukan yaparken öğün sınırlaması yoktu, yoğurt falan yerdim yatmadan, ne zaman yesem sabah güzel eksiyle uyanıyodum, saat 5te kesersem yemeği ertesi gün artı çıkıyodum. yeniden başladım bu arada.

inatettimolacak inatettimolacak özgem sanırım pazartesi isveç yapıcam. sen isveç sonrası çok tıkanmış mıydın? iyiydi sanki, tekrar artı olmamıştın??

bence yeter oruç ustune çok yorma kendini. ALLAH kabul etsin canım

amin canım. yapamadım zaten, ev işine daldım.

Aynen canım tayt tısortle

O tartıyı daha cok sevıyorum

sen tartı mı o mu doğru acaba, merak ettim :) millet spor yapsın diye eksik mi tartıyo acaba :)

kızlar küçük oğlan 1,5 saattir öksürüyor
ayaklarına viks sürdüm sırtına gazete koydum ama yok kar etmedi yawrum uyuyamadı da şimdi kucağıma aldım inş öksürmezse dalacak çocuk anne uyumak istiyorum diyo içim parçalandı

ay kuzummm, geçmiş olsun kaptanım.

bugün günüm çok kötü başladı eşimle sabah ekmek kızartma yüzünden tartıştık sinirlerim nasıl gerildiyse ilk defa sofrayı bırakıp kslktım kahvaltı yapmadan oturup ağladım sonra toparlanıp işe gittim işte bi sürü tantana bi de sekreter milletinin nazını çek bölgelerle telefonda konuşmak için en son sinir olup devletin bütün iş telefonlarını kendi cep numaramdan yaptım o kadar gerginliğin üzerine bu akşam sporada gittim ama o biraz rahatlattı da hoca tarz değiştirmiş sanırım bi 400-500 squat yaptırdı200 mekik yaptırdı ama bana 100 de sen bırak dedi halime acıdı herslde yarın sanırım kas tutulması olcam sabah tartılırım diye tursu suyu da içmedim iyice şiimeyeyim diye

astrolojiyle aşırı ilgili değilim ama haklısnız bence, regl dönemi falan mı geliyo yoksa?? lüzumsuz şeyleri arada bende gereksiz tepki veriyorum :(

Kızlar bana bir akıl verin ağlayacağım ağrıdan sızım sızım.sızlıyor dizlerim yürüyemiyorum sıcak mı iyi gelir soğukmu...yada dr gitsem çok fena yım dr ilaç verebilirmiki bu ağrıya

ahh nilgün, sen bizi dinlemedin 1 saat eliptik yaptın :( neyse cidden çalışmışsın aferin sana :) bak kasların da çalışmış, metabolizman kesin hızlanmıştır, sevin bence.

kızlar küçük oğlan 1,5 saattir öksürüyor
ayaklarına viks sürdüm sırtına gazete koydum ama yok kar etmedi yawrum uyuyamadı da şimdi kucağıma aldım inş öksürmezse dalacak çocuk anne uyumak istiyorum diyo içim parçalandı
çok geçmiş olsun kaptan. ALLAH şifa versin inşALLAH
bugün günüm çok kötü başladı eşimle sabah ekmek kızartma yüzünden tartıştık sinirlerim nasıl gerildiyse ilk defa sofrayı bırakıp kslktım kahvaltı yapmadan oturup ağladım sonra toparlanıp işe gittim işte bi sürü tantana bi de sekreter milletinin nazını çek bölgelerle telefonda konuşmak için en son sinir olup devletin bütün iş telefonlarını kendi cep numaramdan yaptım o kadar gerginliğin üzerine bu akşam sporada gittim ama o biraz rahatlattı da hoca tarz değiştirmiş sanırım bi 400-500 squat yaptırdı200 mekik yaptırdı ama bana 100 de sen bırak dedi halime acıdı herslde yarın sanırım kas tutulması olcam sabah tartılırım diye tursu suyu da içmedim iyice şiimeyeyim diye
Bazen oluyor böyle. gelince hep birlikte geliyorlar. Teker teker gelseler ya :silah:
kızlar astroloji ile uğraşanlar var mı retro lar varmış ondan böyle şeyler oluuormuş basit sebebler yüzünden lüzümsüz gerginlikler yaşandı
retro merkürün geri hareket etmesiymiş kaptan. 9 nisanda 2. hareketi başlıyormuş 3 mayısta bitiyormuş. şimdi yavaşlama dönemiymiş. bu retro dönemlerinde ciddi kararlar almamaya çalışın diyor astrologlar. onun haricinde birşey yok. belki ekinoksun etkisidir.

valla bilmiyom ama şişirir diyr düşündüm
yol ödemi falan olacaktır bence bunu baz alalım yarına, evet madem menü yazalım kaptanım, bende yazmaya başladım zaten :)
cnm zaten yarın akşama ankaraya döneceğim sırt çantası ile gidecem tartıyı alamam yanıma bi de 5 saat yola gidecem keşke daha sıkı tutsaydım haftaiçi çok yemedim ama hep kaçamağım oldu çikolata fındık fıstık kek patates kızartması miktarlar az olsa da hep kaçamaklar vardı
gerçi hayıflanmanın anlamı yok artık önümüze bakacağız

cnm evet yaklaşık 10-12 kişi ama hepsi aynı anda değil 1 saat içerisşnde bir seferde 50-60 falan yaptırıp ara ara yaptırdı
küçük oğlan saat 3 ü geçiyordu sızdı allahtan sabaha kadar öksürmedi az önce okula gönderdim ben öğleyin yola çıkacam diye evde kaldım direk terminal e gideceğim
hayırlı yolculuklar kaptan :KK66:
cnm çok güzel anlatmışsın konuyu
Teşekkür ederim kaptan. Hoppa
Tebrikler kaptan :KK9::nazar:
inşALLAH :KK48:

cnm zaten yarın akşama ankaraya döneceğim sırt çantası ile gidecem tartıyı alamam yanıma bi de 5 saat yola gidecem keşke daha sıkı tutsaydım haftaiçi çok yemedim ama hep kaçamağım oldu çikolata fındık fıstık kek patates kızartması miktarlar az olsa da hep kaçamaklar vardı

körü körüne diyette olmuyo kaptanım ya, küçük kaçamaklarla vücut diyet yaptığını anlamıyo heralde :) kesinlikle bu hafta olmasada haftaya 69'lara geçiceksiniz.

oh oh afiyet olsun. bende merak ediyordum bu kaptan neden kilo veremiyor diye :KK48: 70,4ü görünce itiraflar gelmeye başlamış. oh oh afiyet olsun.
fındıklar fıstıklar kekler patates kızartmaları :KK12::KK12::KK12:

körü körüne diyette olmuyo kaptanım ya, küçük kaçamaklarla vücut diyet yaptığını anlamıyo heralde :) kesinlikle bu hafta olmasada haftaya 69'lara geçiceksiniz.
benim asıl anlamadığım ne biliyormusun? vücut bunu nasıl anlıyor? patates haşlanmış sıcak olursa glisemik indeksi şekere yakın neredeyse. soğuk olursa yarı yarıya. kızartma olursa kalorisi yüksek. fırında yaparsan kalorisi düşük. insanı kaçamaktan soğutuyorlar valla. Ben bir akşam 1yk pilav yedim 2 hafta kendime zor geldim. yap şimdi kaçamak sıkıyorsa :KK34::mad:

benim asıl anlamadığım ne biliyormusun? vücut bunu nasıl anlıyor? patates haşlanmış sıcak olursa glisemik indeksi şekere yakın neredeyse. soğuk olursa yarı yarıya. kızartma olursa kalorisi yüksek. fırında yaparsan kalorisi düşük. insanı kaçamaktan soğutuyorlar valla. Ben bir akşam 1yk pilav yedim 2 hafta kendime zor geldim. yap şimdi kaçamak sıkıyorsa :KK34::mad:

ya böyle duraksama dönemlerinde yapmak lazım sanırım, bilemiyorum ya, işte bazen kadayıf yiyip -900 oluyosun nasıl oluyosa :)

buna bende katılıyorum özlemcim, dukan yaparken öğün sınırlaması yoktu, yoğurt falan yerdim yatmadan, ne zaman yesem sabah güzel eksiyle uyanıyodum, saat 5te kesersem yemeği ertesi gün artı çıkıyodum. yeniden başladım bu arada.

inatettimolacak inatettimolacak özgem sanırım pazartesi isveç yapıcam. sen isveç sonrası çok tıkanmış mıydın? iyiydi sanki, tekrar artı olmamıştın??
Bence yapma. bu tarz diyetler kısa süreli. dönüşü de oldukça zor oluyor.

IMG-20170330-WA0002.webp

Ben sahsen artik tavsiye etmiyorum canim o da kadar uzun sureli detoksu.. 2gun muz sut deneyebilirsin belki.
Ama sen kacamaklari bırakmaya yeni basliyosun verirsin bence biraz sabret..
Vucut bi de hafızaya bi kilo aliyo orda kalmak istiyo.. mesela yılbaşından beri 5kiloyu atmak icin ne kadar ugrastim bilemezsin.. biraz sabretmek lazim sanirim yasadiklarim ve zaman bana bunu öğretti..
Niye zayiflamiorum diye bakmamaya çalışalım vucuduma guzel seyler veriyorum sonucu guzel olacak bu bi yatirim gibi yaklasmaliyiz.
Evet tarti yuzumuzu gulmeyince keyfimiz kaciyo ama stres yapmamaya calisalim bence.
Sorunu da cevapliym almistim birazini geri. Sonra vermeye tekrar baslamam da biraz zaman almisti. Yani 3hafta sabretsem yine ayni noktaya gelirdim diye dusunuyorum.
Kisa sureli kendimizi kandirmamaya calisalim o catur cutur giden eksilerin sevkine kapilmayalim guzeller ;)

Back
X