Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kız hangi akla hizmet ilk günden o ham halinle 45 dk + 15 dk eliptik yaptın??? :KK57: Spor salonlarında bile 10 dk.dan başlatıyorlar eliptiğe ki o kadarı bile gebertiyor insanı, 45 dk nedir?!:oha: Bence sen 1-2 hafta tatile çıkar Mahmut'u, anca geçer ağrıların[/QUOTE]
Ağlayacağım ağrıdan sorma etlerim değil yaa dizlerim ağrıyo kasmı kemikmi ayırt edemiyorum sadece yanıyo ve sızlıyo yataklarımı bile toplayamadım duşun yatıyorum ...bilsem yapmazdım:(

Kız hangi akla hizmet ilk günden o ham halinle 45 dk + 15 dk eliptik yaptın??? :KK57: Spor salonlarında bile 10 dk.dan başlatıyorlar eliptiğe ki o kadarı bile gebertiyor insanı, 45 dk nedir?!:oha: Bence sen 1-2 hafta tatile çıkar Mahmut'u, anca geçer ağrıların
Ağlayacağım ağrıdan sorma etlerim değil yaa dizlerim ağrıyo kasmı kemikmi ayırt edemiyorum sadece yanıyo ve sızlıyo yataklarımı bile toplayamadım duşun yatıyorum ...bilsem yapmazdım:KK43:[/QUOTE]
biraz buz koy ağrıyan yerlerine. bir beze sarıp koy ama sonra birde buz yanığın olmasın. senin keyfin olmayınca buraların da hiç tadı kalmıyor ortiimm yaa :KK43:

Ağlayacağım ağrıdan sorma etlerim değil yaa dizlerim ağrıyo kasmı kemikmi ayırt edemiyorum sadece yanıyo ve sızlıyo yataklarımı bile toplayamadım duşun yatıyorum ...bilsem yapmazdım:KK43:
biraz buz koy ağrıyan yerlerine. bir beze sarıp koy ama sonra birde buz yanığın olmasın. senin keyfin olmayınca buraların da hiç tadı kalmıyor ortiimm yaa :KK43:[/QUOTE]
Ay canım benim ya çabuk geçer inşallah bende böyle keyifsiz olmayı sevmiyorum...

Ah ah biliyorsun durumları, ne keyfi :) Her gün deli gibi bilgisayar başında kontrol halindeyim.. Şu 2 haftayı da sağ salim atlatabilirsem belki o zaman keyif yaparım artık :KK48:

Aslında yürüyüse cıkıyoruz canım, dün de çıktık. Suyu zaten hep bildim bileli bol içerim, bu haftaya kadar ödemsiz geldiysem bu sayededir :) Geçen gün hala alyansım oluyordu, mutlu olmustum baya :KK48: Ama dün ve bugun ayaklarım şişti çok fazla olmasa da, artık o kadar da olur diyorum. Çoğalmaması icin dedigin gibi harekete devam.

Kız hayırdır senin neyin var, ben gecmisi okuyamadım :KK43:
evet bi bitsin artık :KK70:

biraz buz koy ağrıyan yerlerine. bir beze sarıp koy ama sonra birde buz yanığın olmasın. senin keyfin olmayınca buraların da hiç tadı kalmıyor ortiimm yaa :KK43:
Ay canım benim ya çabuk geçer inşallah bende böyle keyifsiz olmayı sevmiyorum...[/QUOTE]
inşALLAH çabuk geçer.:KK42:

ben varım candy şeker eski kaptanın:cool:
hayırlı olsun tatlım bebişin:KK46: rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin:anneadayı::nazar:
bende yeni babaanne oldum :anne:

ay monicimmmm sen de mi 5.takıma geldin :KK73:

sen de bu heyecanlara hakimsin demek ki Allah torununu size bağışlasın sağlıklı sıhhatli yaşlarını görmek nasip olsun inşallah.. bizim ki de küçük daha 4 haftalık:anneadayı:

Hayırlı olsun Sevalim, zaten istiyordun hatırladığım kadarıyla,sağlıklı bir hamilelik geçirmeni diliyorum. Kaç aylık bebişimiz ,nasıl gidiyor hamilelik..

canım 4 haftalık daha çok yeni :anneadayı: bi öncekine göre biraz zor geçiyor ama çok şükür çok kötü değil iyi gidiyor :KK51:

IMG-20170330-WA0009.webp
azcik gülelim :KK48::KK48::KK48:

sen de bu heyecanlara hakimsin demek ki Allah torununu size bağışlasın sağlıklı sıhhatli yaşlarını görmek nasip olsun inşallah.. bizim ki de küçük daha 4 haftalık:anneadayı:

canım 4 haftalık daha çok yeni :anneadayı: bi öncekine göre biraz zor geçiyor ama çok şükür çok kötü değil iyi gidiyor :KK51:
sağlıkla kucağına al tatlım.

lydznp lydznp ortim şimdi balkona çıktım açtım dizlerimi kollarımı güneş te 15dk oturdum kahvemi içtim biraz geçti sızlaması ısınınca hemde d vitamini almış oldum..
Seninde bu bu kadar kotumuydu sanki hiç geçmicek gibi..

Var böyle gıcık tipler dünyaları yiyiyorlar kilo almıyorlar ben onların yediklerini seyrederken kilo alıyorum..:D benim küçük gorumcem var yaşıda 31 kuçukte değilde herkesten önce başlar herkesten sonra kalkar yer yer doymaz 52 kilo hep birde bazen 50 kiloya düşüyor beni gıcık ediyor

lydznp lydznp ortim şimdi balkona çıktım açtım dizlerimi kollarımı güneş te 15dk oturdum kahvemi içtim biraz geçti sızlaması ısınınca hemde d vitamini almış oldum..
Seninde bu bu kadar kotumuydu sanki hiç geçmicek gibi..
Ah ah kötü ne demek. sürüm sürüm süründüm düpedüz :KK70::KK70::KK70:

Var böyle gıcık tipler dünyaları yiyiyorlar kilo almıyorlar ben onların yediklerini seyrederken kilo alıyorum..:KK70: benim küçük gorumcem var yaşıda 31 kuçukte değilde herkesten önce başlar herkesten sonra kalkar yer yer doymaz 52 kilo hep birde bazen 50 kiloya düşüyor beni gıcık ediyor
:KK70::KK70::KK70:

hayırlı günler şekerlerim:KK3:
bugün temizlik günüm, bitti çok şükür ocağa çorba koydum pişsin onu bekliyorum biraz yürüyüp yüzücem inşallah:KK6:
kandilimiz mübarek olsun tüm hayırlı dualarımız kabul olsun inşallah,rabbim bize sağlıklı ,bereketli mutlu ve zayıf günler yıllar göstersin inşallah aminnn:KK36:
17553423_1410715012336673_171111044096394227_n.jpg

kızlar küçük oğlan 1,5 saattir öksürüyor
ayaklarına viks sürdüm sırtına gazete koydum ama yok kar etmedi yawrum uyuyamadı da şimdi kucağıma aldım inş öksürmezse dalacak çocuk anne uyumak istiyorum diyo içim parçalandı
kuzuna geçmiş olsun kaptanım sanada hayırlı yolculuklar:KK60:
Günaydın kızlar dizlerimin sızlamasından gece uyuyamadım normal mi bu kadar ağrıması..:KK43:
ah be güzelim dedik sana mahmut bu yavaştan ağırdan başla diye:cry:
bi müddet ara ver rabbim acil şifa versin ağrılarına inşallah:KK60:

oo harikasın:nazar::KK9:

Allah razı olsun canım amin inşallah:KK60:
rabbim bebişini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin:anne::KK200:

Kızlar butun gece uyumadım elw dıs cıkarttıgından aksam 7 den snr yemedım ve aksam yemegım normaldı sabah 2 kulo fazla cıktımmm:KK57:hıc uyumadım onunla ılgısı olabılır mı

Back
X