Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Var böyle gıcık tipler dünyaları yiyiyorlar kilo almıyorlar ben onların yediklerini seyrederken kilo alıyorum..:KK70: benim küçük gorumcem var yaşıda 31 kuçukte değilde herkesten önce başlar herkesten sonra kalkar yer yer doymaz 52 kilo hep birde bazen 50 kiloya düşüyor beni gıcık ediyor
Bizde spor yaparız yapacak bir şey yok:KK49::spor::KK5:

lydznp lydznp ortim şimdi balkona çıktım açtım dizlerimi kollarımı güneş te 15dk oturdum kahvemi içtim biraz geçti sızlaması ısınınca hemde d vitamini almış oldum..
Seninde bu bu kadar kotumuydu sanki hiç geçmicek gibi..
cnm ben kıpırdayamamıştım yemek bile yapamamıştım işe çok zor gitmiştim 3-4 günde düzeliyon ama esneme hareketleri yap mutlaka ihmal etme
Kızlar butun gece uyumadım elw dıs cıkarttıgından aksam 7 den snr yemedım ve aksam yemegım normaldı sabah 2 kulo fazla cıktımmm:KK57:hıc uyumadım onunla ılgısı olabılır mı
şekerim dün gece 1 den 4.30 a kadar bende ayaktaydım akşam 10.30 da yatmıştım sabahta 7 de kalktım anlayacağın uykusuxluk ödem yapmıyo:işsiz: beni gececeğini iddia etmiştin ya allah razı olmadı bu mübarek günde o yüzden fazla çıktın:halay:

FB_IMG_1490877542510.webp
ahahahahahha

cnm ben kıpırdayamamıştım yemek bile yapamamıştım işe çok zor gitmiştim 3-4 günde düzeliyon ama esneme hareketleri yap mutlaka ihmal etme
şekerim dün gece 1 den 4.30 a kadar bende ayaktaydım akşam 10.30 da yatmıştım sabahta 7 de kalktım anlayacağın uykusuxluk ödem yapmıyo:işsiz: beni gececeğini iddia etmiştin ya allah razı olmadı bu mübarek günde o yüzden fazla çıktın:halay:

İlahi kaptanım :KK48:

:KK70::KK70::KK70:

hayırlı günler şekerlerim:KK3:
bugün temizlik günüm, bitti çok şükür ocağa çorba koydum pişsin onu bekliyorum biraz yürüyüp yüzücem inşallah:KK6:
kandilimiz mübarek olsun tüm hayırlı dualarımız kabul olsun inşallah,rabbim bize sağlıklı ,bereketli mutlu ve zayıf günler yıllar göstersin inşallah aminnn:KK36:
17553423_1410715012336673_171111044096394227_n.jpg
Teşekkürler moni abla, seninde kandilin müberek olsun. Bizlere de dua et.

Son düzenleme:
Ölçülerimi yazayım da göt göbek görün :KK70:
Göğüs 107
Bel 89
Göbek 102
Kalca 113
Bacak 65 (ust) 36 (alt)
Kol 34
200 metrekare ev gibiyim :KK70:
bacakların ikisi de aynı ölçümü? benim kollarım da ve bacaklarımda 2 cm fark var. sağ bacağım ve sağ kolum sanıyorum daha kalın. :KK43:

Back
X