Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ooo senin dünyadan haberin yok...
Kızlar eliptiğin adını Mahmut koydu bende 2 günde 32 km kullanarak dizlerimi parçaladım sanırım.. 2 gündür yatıyorum kas gevşetici ve ağrı kesicilerle...yaa Mahmut fena çarptı beni...:KK70:
O kadar eliptik diyip durdun al sana eliptik :KK70::KK70:
32 km çok fazla olmuş ya :)) Neyseki hala nefes alıyorsun. :KK48:

Allah kabul etsin. Nasıl gidiyor oruç?

acıktım ebruşum yaa, akşamı iple çekiyorum ama daha çoook var. akşam tartılıp yazayım bari, inşallah sabitliğe dönmeyi başarırım. böyle saf pro yapmak daha kolay oldu ya, haftaya da mı oruç tutsam :) neyse ben dukanımsımı yapayım olmazsa dimi.

Canım güzel oldu çokda hafif hiç yapmamıştım ama ıspanağı severim ben ..tam diyetlik küçük çorba tenceremde yaptım 1 yk zeytinyağı koydum

görüntü güzel, elinde lezzetli demek ki güzel diyosun :)

Uzun zamn oldu yaa Gevezelik ödülü :KK70::KK70:

oo iyiymiş :)

Kız kaçamaksız bir haftaydı benim için galiba çok yüklendim ödem yaptım .. Birde dünden beri ilaç içiyorum ondan yoksa kaçamak yapmadığım için içim rahat..:KK66:

kesinlikle nilgünüm, haftaya bomba ile geliceksin sen eminim. olmazsa bi günlük muz-süt yap sen, ödemlerin gider, moralin düzelir.

acıktım ebruşum yaa, akşamı iple çekiyorum ama daha çoook var. akşam tartılıp yazayım bari, inşallah sabitliğe dönmeyi başarırım. böyle saf pro yapmak daha kolay oldu ya, haftaya da mı oruç tutsam :) neyse ben dukanımsımı yapayım olmazsa dimi.
2 gündür fena kaçırınca bende bugun niyetleneyim dedim. Bende acıktım hafiften. Nasıl kilo durumu fark etti mi?

2 gündür fena kaçırınca bende bugun niyetleneyim dedim. Bende acıktım hafiften. Nasıl kilo durumu fark etti mi?

etti kuzucum, tatil artılarını attım en azından, darısı 5'lere inmeye. motivem gitmez inşalah. oruç beni dizginledi.

İyi canım, her zamanki gibi kıpır kıpır :)
Haftaya kontrol var, sonra da haftada bir gidicem artık doğum yaklaştığı için. Çok heyecanlıyım :rolleyes:

ben bile heyecanlıyım senin adına :KK48:

kızlar bişey sorucam...
ıspanak çorbası yapan varmı yoğurtlu çorba gibiymiş içine bulgur ve pirinç yok ıspanak var aslında tam diyetlik ıspanaklarımı yıkadım denesem mi.. küçük bir tencerede:KK64:
onu denemedim ama genelde haşlıyorsun içine un kavuruyorsun blendırdan çekiyorsun. en üstede yağda kızarmş pul biber. oohh miss :KK70::KK70:

Back
X