Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

geç kalma çabuk bitir işlerini:temizlik: kolay gelsin:KK15:
sagol canım. şimdi eşim süpürüyor ben siliyorum. sabah erkenden mutfağı bitirmiştim. şimdi yeri kaldi. onuda bitirdim mi banyo tuvalet. çamaşırlar makinede. aman ALLAH'IM daha çok işim varmis. 2dk dinleneyim dedim ama :(

sagol canım. şimdi eşim süpürüyor ben siliyorum. sabah erkenden mutfağı bitirmiştim. şimdi yeri kaldi. onuda bitirdim mi banyo tuvalet. çamaşırlar makinede. aman ALLAH'IM daha çok işim varmis. 2dk dinleneyim dedim ama :KK43:
yok stres yapma canım yaparsın tabi çalıştığın için hafta sonuna kalıyor temizlik:temizlik: ALLAH kolaylık versin bi kahve iç:kahve: sende iyi gelir..:KK76:

Aman ben 365 gün evdeyim yinede bitmiyor canını sıkma o yüzden...:KK70::KK70::KK70:
:KK70::KK70:
birazdan bizimkiler baba kiz parka gidecekler. bende sporumu yaparim inşALLAH. kollarım cok ağrıyor. bir kac gündür cok stresliydim onun için sanırım sinirler gerildi :110:

amaninn kaçtım kaçtım yakaladı yine:eek::KK70::KK70::KK70:
kk ye anca girebildim şekercimHoppa
ayy çok heyecanlıyım yarın için:süslü:
kızlar diyetisyenle randevum yarın banuşumla beraber gidicez @oynakbasi34 zaten onun vesilesiyle öğrendim ve hemen randevu aldım:21:
inşallah her ikimiz için de son kez ve geri almamak şartıyla sağlıklı bir şekilde normal kilolarımıza ulaşıcazHoppabunun için sizlerin desteğine çok ihtiyacımız var:KK19:
size resim yükleriz ,öncesi ve sonrası için gerekli olacak inşallah:KK36:
Hadi hayırlısı olsun canım, inşallah memnun kalırsınız.

tatlım muz süt detoxsu yap demiştin yaptın mı sen daha önce yeşil muz ve laktozsuz süt kullanılmalı diyor ben bulamam ki burda onları ..:işsiz:
ya güzelim hala detoks hala şok. sen normal diyetini ve sporunu yap. muz süt detoksunu bilmiyorum ama simdi birşey yapma. ille listeyse derdin ben yerimi sana vereyim. ben liste dışıda takılırım. maksat motivasyon olsun. az olsun öz olsun. kalıcı olsun. ;)

ya güzelim hala detoks hala şok. sen normal diyetini ve sporunu yap. muz süt detoksunu bilmiyorum ama simdi birşey yapma. ille listeyse derdin ben yerimi sana vereyim. ben liste dışıda takılırım. maksat motivasyon olsun. az olsun öz olsun. kalıcı olsun. :KK66:
ya öyle değil izinli olduğum için ayrıldığın kiloya dönmeden listeye giremiyorsun ondan dedim..

ya güzelim hala detoks hala şok. sen normal diyetini ve sporunu yap. muz süt detoksunu bilmiyorum ama simdi birşey yapma. ille listeyse derdin ben yerimi sana vereyim. ben liste dışıda takılırım. maksat motivasyon olsun. az olsun öz olsun. kalıcı olsun. :KK66:
wendy wendy dedi bir gün detoxs yapta sporda oluşan ödemi at diye..

Back
X