Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selamün Aleyküm Kardeştakım :KK3::KK3::KK3::KK3:

Hazır az laptob başında oturabiliyorken sizlerede bir bakayım dedim :KK66:
Cumaya az kaldı umarım hepimiz çok güzel sonuçlar görürüz tartıda :KK66:

Benim şükür bugün 3.cü günüm diyetisyen listesine harfiyen uyduğum ve inşallah çok güzel rakamlar görürüm bende de şu 3lü rakamları bir daha asla görmemek üzere terk ederim :KK66:

Valla bende anlamadım :KK43: bugünde sadece evde kabağım var acaba kıymalı kabak sandal yapsam uyarmı :) sormakta istemiyorum ha bire soruyor olmamak için :) sonuçta kızartılmadan yapılacak :KK66: kıymalı sebze yemeği akşam menüsü ama olmadı sadece kabak yemeğini bol naneli yapıp az kıymalı sos yapıp ayrı mı yesem :) sizce olurmu
Benim diyetisyenim kıymalı yemekleri sadece proteinden saymıyor. kızartmadan ve ekstra yağ koymadan yapıyorum bende.

Selamün Aleyküm Kardeştakım :KK3::KK3::KK3::KK3:

Hazır az laptob başında oturabiliyorken sizlerede bir bakayım dedim :KK66:
Cumaya az kaldı umarım hepimiz çok güzel sonuçlar görürüz tartıda :KK66:

Benim şükür bugün 3.cü günüm diyetisyen listesine harfiyen uyduğum ve inşallah çok güzel rakamlar görürüm bende de şu 3lü rakamları bir daha asla görmemek üzere terk ederim :KK66:

Valla bende anlamadım :KK43: bugünde sadece evde kabağım var acaba kıymalı kabak sandal yapsam uyarmı :) sormakta istemiyorum ha bire soruyor olmamak için :) sonuçta kızartılmadan yapılacak :KK66: kıymalı sebze yemeği akşam menüsü ama olmadı sadece kabak yemeğini bol naneli yapıp az kıymalı sos yapıp ayrı mı yesem :) sizce olurmu
Hoşgeldin, aleykum selam.
Sende en yakın zamnda kurtulursun inşallah yüzlerden. İyi haberlerini bekliyoruz. Aralarda tartılmıyor musun? Kaç gitti 3 günde

Kimsecikler yok ya
nilsub nilsub sen böyle boş bırakmazdın buraları

inatettimolacak inatettimolacak geçmişi okuyamadım ama dönmüşsün. Bitti mi yoğunluk??

morordek morordek canım izin haftan ne zamn?? Yoluna koydun mu işleri.

0zlem 0zlem yoğun spora devam mı tatlım??

Birumut55 Birumut55 neler yaptın ablacağım indin mi 51'lere??

lydznp lydznp sen zaten aktifsin herzamn :KK36:

fattofit85 fattofit85 ve matilda34 matilda34 sizleri zaten kaptan etiketlemiş. Dönün artık.

fancynancy fancynancy nasıl gidiyor, varmı bu hafta güzel bir yüzde:KK66:

aytozuvegece aytozuvegece hastayım demişsin toparlayabildin mi canım??

Cikilatacanavari Cikilatacanavari geçtin mi kuzum Nilgün hatunu :))

Ayyy ne çokmuşuz aslında
Herkes günde 5 mesaj yazsa yine böyle düşük olmazdı katılım.
Unuttuğum yoktur umarım.. Varsa da gönül koymayın :KK24:

Kimsecikler yok ya

inatettimolacak inatettimolacak geçmişi okuyamadım ama dönmüşsün. Bitti mi yoğunluk??

fattofit85 fattofit85 ve matilda34 matilda34 sizleri zaten kaptan etiketlemiş. Dönün artık.

Ayyy ne çokmuşuz aslında
sahi ya nerede bu kızlar? kimseler yok. Ne kadar meşgul insanlar olduk. Yada hepsi bahar temizliğine başladı galiba :temizlik: :KK48::KK48:

Kimsecikler yok ya

Ayyy ne çokmuşuz aslında
Günaydın :D nobet cikisiydim kuzu fazla uyumuşum :D nilsub nilsub umu geçcem o bana yaklaşıyor ben ona :D

Benim diyetisyenim kıymalı yemekleri sadece proteinden saymıyor. kızartmadan ve ekstra yağ koymadan yapıyorum bende.

Bende sorarken o şekilde pişirdiğimi izah ettim de kabul etmedi hatun :D neyse normal kıyamlı yemek yapar gibi koydum ateşe kabağı ;) bakalım neye benzeyecek :KK48: Normalde hep bol naneli zeytinyağlı yapardım kabağı ve soğuk yerdim ;)

Hoşgeldin, aleykum selam.
Sende en yakın zamnda kurtulursun inşallah yüzlerden. İyi haberlerini bekliyoruz. Aralarda tartılmıyor musun? Kaç gitti 3 günde

Salı günü tekrar kontrolümüz var Moniyle :21: İnşallah çoook güzel rakamlar görürüz ikimizde ;)
İlk gün gayet keyifli geçince ertesi sabah tartıldım ve 1.1 kg eksi çıktım ki benim normalde kilo vermem zordu ama sanırım şükür artık ufak ufak metabolizma düzgün beslenince düzene girecek :KK68:tabi çoğu ödemdir ilk gün diye düşünüyorum

Kimsecikler yok ya

Ayyy ne çokmuşuz aslında
Jillian'a ara verdim.Simdilik bu kadar canim bol bol yürüyüş yapıyorum..:KK6:

Eklentiler

• Screenshot_2017-04-05-17-40-47.webp
    Screenshot_2017-04-05-17-40-47.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 20
selam kızlar :KK3:
bebişimize :KK46:geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim:KK36:
yeni doğan sünnetinin çok faydası var en başta ruhsal olarak , kaptanımın da dediği gibi bebişler de henüz ağrı eşiği olmadığı için çok rahat ve hızlı geçiyor süreç:KK39:
bebişimiz de çok iyi maşallah bugün pansumanı vardı gittik sargısını çözdüler haftaya da doktoru görecek kontrol amaçlı:anne::nazar:

yeni doğan sünnetinin çok faydası var en başta ruhsal olarak , kaptanımın da dediği gibi bebişler de henüz ağrı eşiği olmadığı için çok rahat ve hızlı geçiyor süreç:KK39:
bebişimiz de çok iyi maşallah bugün pansumanı vardı gittik sargısını çözdüler haftaya da doktoru görecek kontrol amaçlı:anne::nazar:
Gecmis olsun ve hayirli olsun..:KK36:
Bencede cok iyi ettiniz hic biseyin farkinda olmadan bunu atlatmis olacak Allah'ın izniyle..:dua::dua::anne:

Son düzenleme:
çok şükür. maşallah :nazar:

Ayşeciğim paşaya çok geçmiş olsun :KK68: Damatlığınıda görürüz inşallah ( nasılsa biz her daim genciz :D )
RAbbim acil şifalar versin ...Aminnn

Kız bu öğlen aynı şeyi bende dedim :KK70: gayet güzel gidiyor maşallah :KK66:
Bu arada ben Dilekten diyetisyenin numarasını aldım whatsuppdan da emin olmadığımızda sorabilirmişiz :) hatta ilk sorumu sordum cevap direk hayır oldu :KK70: halbuki merak etmiştim kıymalı sebze yemeği kategorisine kıymalı biber dolması, sarma yada fırında yağsız karnıyarık ( ben yağsız tavada az yumuşatıp hiç yağ eklemeden fırına veriyorum diye de belirterek :KK70: ) giriyormu diye :KK70: Büyük kız tuturdu ben ancak kıymalı sebze karnıyarık yerim diye :KK70: dedim şansına küssün ben halimden nasılsa fazlasıyla memnunum :KK66:
aynen canım ya inşallah bu şekilde hevesli ve memnun olarak devam ederiz:KK68:
yağda kızarmadığı sürece karnıyarık yenir bence ben yapar yerdim yaniHoppa
ben patlıcanları tost makinesinde pişirip dolduruyorum o yağ:KK39:
kıymalı biber dolması olmaz canım içinde pirinç yada bulgur olduğundanHoppa

aynen canım ya inşallah bu şekilde hevesli ve memnun olarak devam ederiz:KK68:
yağda kızarmadığı sürece karnıyarık yenir bence ben yapar yerdim yaniHoppa
ben patlıcanları tost makinesinde pişirip dolduruyorum o yağ:KK39:
kıymalı biber dolması olmaz canım içinde pirinç yada bulgur olduğundanHoppa

Valla direk hayır yazmışlar :D bugün kabaktan karnı yarık gibi yapayım diye sorayım dedim son anda vazgeçtim :D diyecekler len yemekle bozdu aklını yap tencere yemeği gitsin dedim kendi kendime :D
Haftaya gittiğimizde güzel bir sonuç alırsam şansımı denerim :D belki bir sonraki listelerde çıkar sarma, dolma falan :D

Kimsecikler yok ya

Ayyy ne çokmuşuz aslında
Ayy canım benim 51.9 gördüm inşallah bu hafta 51.5 le geleceğim
Sağlık olsun sağlıkla hedefe inşallah arkadaşlarla birlikte gidiyoruzzz.
Maşallah sana azminden bizede ver biraz :):)

Valla direk hayır yazmışlar :KK70: bugün kabaktan karnı yarık gibi yapayım diye sorayım dedim son anda vazgeçtim :KK70: diyecekler len yemekle bozdu aklını yap tencere yemeği gitsin dedim kendi kendime :KK70:
Haftaya gittiğimizde güzel bir sonuç alırsam şansımı denerim :KK70: belki bir sonraki listelerde çıkar sarma, dolma falan :KK70:
o hatunun bize dolma falan vereceğini hiççç düşünmüyorum:ıslık: dolmayı sarmayı bulgur pilavını ve türevlerini anca rüyamızda görürüz:KK70::KK70:
kız ekmek vermeyen diyetisyen mi olur :hamarat:anla halimizi canımıza okucak,survivor halt yemiş olcak :KK70::KK70::KK70:

Heee mesela sebzelerimizi tostta yapıp soğuk soğuk kızartma çakması olarakda yiyebiliriz :) hee ben kıymayı ne yapacağım onu çözemedim :KK70:
yazın yaparız tost da sebze üzerinde yoğurt oh miss:KK72:kıymayı yarın karnıyarık yap bacım sen:KK39:

Günün ilk menusu benden olsunn.:kk77:
Menüm;
Uyaninca Cörek otu yagi ve 400ml su

10:00
2 parca bol ıspanaklı fırında börek
Kk kadar beyaz peynir
1 kücük domates ve çay

14:00
1 cay bardagı zencefilli tarcınlı süt
1 kucuk fincan yer fıstıgı-kabak cekirdegi

16:00
1 büyük türk kahvesi
8 gr cikolata(41 cal.)
Yarım galeta

18:30
8 yk bezelye
5 yk yogurt icine yarim avuc taze nane
1 wasa

Aksamda sutlu filtre kahve icerim..

2 L su uyuyana kadar 3'ü bulur
400ml maydanoz suyu

Spor;
155 dakika yürüyüş 17000 adım
1,5 dakika plank:KK31:
kızlar hergun yapmaliyiz aslinda heryere etkisi var bunun durabildiginiz kadar durun dirsekler uzerinde..:KK66:

cnm geçmiş olsun
Slm kızlar yoğun bir gündü birde üstüne kızım hasta oldu midesi bulamıyor sürekli doktora gittik biraz önce geldim..şimdide ben rahatsız oldum midem kötü uzanacağım biraz kalkarsam menümü yazarım sıfır kaçamak sadece suyu 1lt içtim...
bişey falan mı dokundu size

Back
X