Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Delirtme kıs beni:KK70:
Neyseki bosuna yapiyormusum gibi bir his yok icimde.. Yoksa tamamen birakirdim herseyi. Yok bu defa kesin kararlıyım birakmak yok.. Zaten bu duzende devam edersem gecte olsa iyi olacak hersey..:KK36::KK36:

Biliyorum canım halam var oyle kadın simdi kendi yemegini bile yapamiyor zorla adim atiyor. :KK43:
Dikkat etmezsem benimde oyle olma ihtimalim cook yuksek. kızıma hamileyken 80 cikardi aclik sekerim heryil artarak 140 buldu.simdi 27 yasindayim. Bir 5 yil sonra ne hale gelirim Allah bilir. Cok taktim kafaya. Duzenli spor ve biraz dikkat etmeyle dusmeye basladi insallah tamamen hayatimdan cikar.:KK15::KK15:

Biraz oyleyim..:KK52:

Bide kolaya kacmayi sevmiyorum. Savasmayi seviyorum.
Mesela kızımın atesi 39'a cikar etrafimdakiler 38 olmadan bile hic beklemeden ilac verir. Ben sabaha kadar basinda beklerim yine ilac vermem.evimdede olmaz zaten. Kotu bir huy sanki dimi kizlar..o_O
Bende hemen küvetini doldururum gece saat kaç olursa saatlerce ördek yüzdürüz. Oğlumda da aynıydı. O biraz büyüyünce derdi zaten anne ateşim çıkacak galiba üşümeye başladım bir duşa girip küvette yüzeyim diye :KK70:
belkide sırf su ile oynamak için bahanedir :işsiz:

Avucunu yala o zaman lahmacun diye. 1tn lahmacun yerdin yanında ayran karatay bile yenebilir diyor ne olacak yani. orta boy 1 lahmacun 221 kaloriymiş. 2 tane bile yiyebilirsin.
Yenilebir bencede.. Yaninda boll salata ve ayran miss gibi bir ogun. :kk77::kk77: olsada yesek yapar buzluga atardim aslinda ama uzun zaman oldu yapmadik.:kk77::KK1:

onunla kilo verenlere hayret ediyorum valla :) bol tereyağlı yumurta falan yicem ve kilo vericem imkansız gibi. ama meyvesizlik off of.
Bende ona hayret ediyorum. Kuran-ı kerimde bir sürü meyva adı var şifa olarak, yenmesi için verildiği söylenen sen kimsin karatay bize meyvayı yasaklıyorsun :sinirli:
:KK70::KK70::KK70:

Bende ona hayret ediyorum. Kuran-ı kerimde bir sürü meyva adı var şifa olarak, yenmesi için verildiği söylenen sen kimsin karatay bize meyvayı yasaklıyorsun :sinirli:
:KK70::KK70::KK70:
Cok katı bir diyet olur canim insan meyve bile yiyemeyecekse ne yiyecek? Hersey kararında yenilirse hic bir problem olmaz.Ara ögünlerde 1 tane yenilebilir.:kk77:

selam kızlar:KK54:
yarın diyetisyen günüm bakalım 10 günde onun tartısında ne gelecek kilo:KK64: +1 farketmişti geçen hafta benim tartımla onun tartısı arasındaki farkHoppa
verdiği 16 tahlilin 11 ini geçen hafta sağlık ocağı yapmıştı kalan 5 tanesi için bu sabah özel bi kiliniğe gittim 300tl dedi SGK lı yaptırmadım çıktım yol üstünde başka bir yerde 200 tl ye yaptırdım ay ne çok tutuyo şu tahliller:KK62:

Ebe Ayşem Ebe Ayşem ne diye hemen ertesi gün randevu almadın :( kız azda tutmamış
Neyse 3 -4 ay arayla bakılsın istiyorum demiştim yanlış hatırlamıyorsam biz o demeden belli bir süre sonra devlette yine yaptırırız inşallah ;) en azından aradaki farkı kıyaslayabiliriz iyiyemi kötüyemi gidiyor hesabı :)

Ayyyyy ben çok heycan yaptım :D ne çıkacağız acaba :D
Öğlen yemeğini biraz erkene çeker yerim de öyle çıkarım yola ;) ara öğünümüzüde alalım yanımıza malum baya bekleniyor ama tabi ara öğünü tartıdan sonra yeriz :D
En geç 1 gibi orada olurum ben sanırım ;) malum tartı sırası var

Avucunu yala o zaman lahmacun diye. 1tn lahmacun yerdin yanında ayran karatay bile yenebilir diyor ne olacak yani. orta boy 1 lahmacun 221 kaloriymiş. 2 tane bile yiyebilirsin.
Canim ben arada yiyorum
hatta cigkofte yedigim gunlerin ertesinde eksi cikiyor kilom tabi sadece marulla
bazi besinler gorundugunun aksine etki yapabiliyor

Ebe Ayşem Ebe Ayşem ne diye hemen ertesi gün randevu almadın :KK43: kız azda tutmamış
Neyse 3 -4 ay arayla bakılsın istiyorum demiştim yanlış hatırlamıyorsam biz o demeden belli bir süre sonra devlette yine yaptırırız inşallah :KK66: en azından aradaki farkı kıyaslayabiliriz iyiyemi kötüyemi gidiyor hesabı :)

Ayyyyy ben çok heycan yaptım :KK70: ne çıkacağız acaba :KK70:
Öğlen yemeğini biraz erkene çeker yerim de öyle çıkarım yola :KK66: ara öğünümüzüde alalım yanımıza malum baya bekleniyor ama tabi ara öğünü tartıdan sonra yeriz :KK70:
En geç 1 gibi orada olurum ben sanırım :KK66: malum tartı sırası var
ay ne biliyim banuşum son güne kaldım koşuşturmaktan, aslında çok ta önemsemedim 5 tahlil ne tutarki diye, aboww hiç aklıma gelmemişti bu kadar tutacağı :oops:hain köfte sağlık ocağı D vitaminimi yapmamış oysa yapıyolar sırf ona 60tl gitti:KK62: ve aynı sağlık ocağı gelinimin D vitaminine bakmıtı belkide diğer 5 tahlilimide yapıyolardırda yapmamış olabilir,zaten o gün kadın bana gıcık oldu dışardan tahlil yapmıyoruz diye ,o yazcakmış dedim yazın yeniden:KK70::KK62:sonraki maçlara bakıcaz artıkın:işsiz:
bende heyecanlıyım yarın için inşallah güzel bir liste verir yine , severek uygularız:21:
3 4 ay arayla istediyse iyi direk devletten randevumu alırım inşallah:süslü:kansızlığımı halletmem lazım neyseki B12 normal çıkmış çok sevindim:KK6:
bizim buranın trafik sorunundan kaçta orda olurum bilemiyorum,kendim gelirsem arabayı eski evimin orada bırakıp metroya atlıcam:KK55:evden erken çıkmaya gayret edicem:KK69:

düşünsene doktora öyle değil düzgün yap diye direktif verirmişiz ee bu kadar kadın bir arada olunca doktorun işinede karışırız:KK70::KK70::KK70:

en güzeli yapıyosun başından önlem alarak:super:

ne uygulaması orticiğim bahsettiğin:KK19:
ya ben onu buraya yazdım ama sonra sildim sanıyordum silinmemiş. morordek morordek 'in uygulaması :KK70::KK70::KK70:

Yaa cidden mi :)) Yarın sadece deney sonrası anketi yollayacagım, bildirim gelmeyecek artık, bugun son :)
Doğumdan sonra işe döndüğümde deneyi tekrarlama durumumuz olursa seni yine dahil ederim :KK48:

Kız doktoru sinirlendirmeyin, tepesi atıp kaçmasın sonra :KK70: Olan bana olur, yazık değil mi :KK70:
Ay ben 1 gün daha var diyordum. :( Şimdi cidden üzüldüm. Arada omuzlarımı kollarımı gerdiriyordum sayesinde iyi oluyordu :KK70:

Canim ben arada yiyorum
hatta cigkofte yedigim gunlerin ertesinde eksi cikiyor kilom tabi sadece marulla
bazi besinler gorundugunun aksine etki yapabiliyor
olabilir tabi ki. Çok da sıkmamak lazım. Bulgur pilavı ve kısırı nasıl kontrollü yiyorsak çiğ köfte lahmacunda olur.

Back
X