Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bekunis her ne kadar bitkisel olsada bağırsak tembelliği yapma ihtimali yüksek. doğal olan sinameki bile bağırsak tembelliği ve flora bozulmasına sebep oluyo maalesef ki. yani demem o ki öyle bi ilaç bilemiyorum maalesef. bol bol lif almak lazım. kaptanımda çok çekiyo bu durumdan, ne kullanıodunuz kaptanım siz? @toplight

Anladım wendigo'cum. Bir umut diye sormuştum ben de.
Çok sıktı bu durum ama oluruna bırakayım en iyisi. Çok teşekkür ettim.

Duphalac iyi gelmez mi acaba? Ben hamileyken çok kullanmak durumunda kalmıştım. Bazen de ama çok nadir rahatsızlık duyduğumda kullanıyorum. İsterseniz bir sorun.

Duphalac iyi gelmez mi acaba? Ben hamileyken çok kullanmak durumunda kalmıştım. Bazen de ama çok nadir rahatsızlık duyduğumda kullanıyorum. İsterseniz bir sorun.
Bende bir donem zor durumda kaldigimda kullanıyordum duphalac şurubunu doktor vermisti ishal yapiyordu. Sonra bir baktim surekli kullanma ihtiyaci hissediyorum bir daha almadim. :duduk:

Yürüyüşün cok gaydası varrr
Artık spor salonuna gıtmıyorum cunku ela durmuyor orada spor yapamıyorum
Arabasına koyup yuruyus yapıyorum
Bende bi-fit e gitmiştim kızım 1,5 yaşındayken, olmuyordu bırakmıştım. Çocukla en güzeli pusetle gezinti canım.

benim kızımda arabada daha mutlu, gerçi şu ara illa parkta oynucam diye tutturuyo ama :KK43:
Benim oğlan hiç sevmiyor puseti :( İlla elimden tutup yürüyecek, çok işim var onla çoook.

Ayy gözüm korktu. Yani şöyle sevilmelik tatlı tatlı uyuyan, ağlayıp bağırmayan, akıllı uslu bir bebek yok mu??
Hahaha, korkma kız korkma. Benim kızım da çok sakin bir çocuktu. Çıtını çıkarmazdı vallahi 3 ay sesini duymadım çocuğun, ağlamıyordu. Korktum doktora sordum güldü adam bna ya :) Herkesin gökte aradığını yerde bulmuşsun demişti. Sürekli dr kontrolünde olduğundan tuhaflık olsa sezerdi herhalde diyip bekledim. Birde acayip uyurdu, gece süte bile kalkmazdı, ben zorla kaldırıp emzirirdim. Şimdi ana sınıfına başladı kuduruğun önde gideni. Erkek fatma ya.
Oğlum da tam tersii. Saat başı kaldırıyor uykumdan süt için fırlama beni. Hemde ciyak ciyak bağırarak ağlıyor, korkarak uyanıyorum o derece. :oha: Bakalım büüyüyünce nasıl olacak :halay:
Her türlü çok tatlılar amaaaaa :KK200::KK200::KK200:

olmamı var. ama buyuyunce sıkıntılı oluyorlar:KK12:
benim oğlan o dediginden di. 6 yaşına kadar evde bebek mi cocuk mu var kimse anlamadi. o kadar sessiz ve sakin bir çocuktu. okula bir basladi. aman ALLAH'IM. çocuk yürümeyi uslu olmayı temizliği unuttu. günde 3 kere dusa girip üst baş değiştiren küveti şampuanla, balkonu yumuşatıcı ile yıkayan cocukla çorap için kavga etmeye başladık.:KK12:
Hahahahaaa, anam senin oğlan fenaymış :halay:

Çocuk yılların intikamını almış resmen okula başlayınca :KK48:

@ebrusonmez canım @KumraL_KrakeR de oğlu için çok uslu diyordu. Demek ki nadiren de olsa çıkıyor :) Bizim Umut da öyle olsa bari. Ama karnımdaki hareketlerine bakılırsa baya işim var :)
Benim kız çok hareketliydi, oğlum da çok sakindi aksine, durmadan onu kontrol etme ihtiyacı duyup karnımdan dürtükleyip duruyordum :KK48:

Dünkü menümü paylaşmayı unutmuşum kızlar
Dün:

Kahvaltı
2,5 dilim mısır ekmeği
Beyaz peynir
Zeytin
Ufak bir parça eski kaşar
Çay

Öğle
5 yk taze fasulye
3 yk yoğurt
1,5 yk pilav

Ara
Kurme Hindistan cevizli bar
(Kızlar Migros'tan aldım, Harika bir şey, ekstra şeker tatlandırıcı vs yok. İçinde hatırladıklarım, çoğu hurmadan yapılmış, kaju falan da var. Ben çok beğendim. Tam şeker krizlerime göre.)

Akşam
Izagarada hindi köfte (6 tane)
1 kase salata

Su: 2,5 lt su
Spor: 30 dk eliptik, 45 dk Leslie

Bugün

Kahvaltı
5 yk nesfit
2 yk yulaf ezmesi
1 küçük muz
1 bardak süt
Hepsini karıştırıp yedim, diyetisyen yazmıştı. Yulaf olmasına rağmen içinde nedense doymadım :(

Öğle
6 yk taze fasulye
3 yk yoğurt
Kurme chia tohumlu bar

Ara
Filtre kahve
2 kurabiye
Minik bir parça açma

Akşam
1,5 Izgara sosis
1 ızgara şnitzel
1 kase salata

Filtre kahve

Su: 3 lt
Spor : 42 dk eliptik, 33 dk Leslie (Leslie yi daha yapmadım ama birazdan yapacağım)

Benim kız çok hareketliydi, oğlum da çok sakindi aksine, durmadan onu kontrol etme ihtiyacı duyup karnımdan dürtükleyip duruyordum :KK48:
Bizimkine dürtme ihtiyacı kalmıyor, karnımdayken bile uyusun diye sessiz zamanlarını kolluyorum :KK48: sağ tarafıma doğru ayağını uzatıyor, o zaman minciriyorum dayanamayıp :KK48:
Dünkü menümü paylaşmayı unutmuşum kızlar
Dün:

Kahvaltı
2,5 dilim mısır ekmeği
Beyaz peynir
Zeytin
Ufak bir parça eski kaşar
Çay

Öğle
5 yk taze fasulye
3 yk yoğurt
1,5 yk pilav

Ara
Kurme Hindistan cevizli bar
(Kızlar Migros'tan aldım, Harika bir şey, ekstra şeker tatlandırıcı vs yok. İçinde hatırladıklarım, çoğu hurmadan yapılmış, kaju falan da var. Ben çok beğendim. Tam şeker krizlerime göre.)

Akşam
Izagarada hindi köfte (6 tane)
1 kase salata

Su: 2,5 lt su
Spor: 30 dk eliptik, 45 dk Leslie
Hindistan cevizli barı ben de deneyeyim bari sürekli tatlı aseren biri olarak. Tatlı selalelerine atsanız beni hayır demem :KK48:

Bizimkine dürtme ihtiyacı kalmıyor, karnımdayken bile uyusun diye sessiz zamanlarını kolluyorum :KK48: sağ tarafıma doğru ayağını uzatıyor, o zaman minciriyorum dayanamayıp :KK48:

Hindistan cevizli barı ben de deneyeyim bari sürekli tatlı aseren biri olarak. Tatlı selalelerine atsanız beni hayır demem :KK48:

Bana ne oluyor bilmem küçük danam 16 aylık olmuş bu arada hani süt veriyorum diye bahane de edemem :-) ama senin istemen çok normal canım.
Hurma seviyorsan büyük ihtimalle beğenirsin, chia lı olanı zaten bende pek sevmedim.
Ay o ayakları nasıl öpeceksin Umut kuzu doğduğunda :nazar:, hamilelik çok güzel çok mucizevi bir şey valla. Allah isteyen herkese bu duyguyu nasib etsin. :dua::anne::KK200:

Back
X