- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #241.341
Mahmutun papucu dama atıldı bıleyürüyüş bende yaptım canım ama eliptik yapmamıştım 10 gündür hemen hamlamışım 23 dk zor yaptım
HosbuldumCok iyi olur canim yaparsan..
Hosgeldin..
Nilgunun hıc basenı yok zatennnBende eliptik aldım ama eliptik basen yapıyor diye duydum doğru mu
Canım ben insülin ve homa değerlerini pek bilmiyorum açıkçası.
Ben de aynı seyı demıştımCanım tahmin ettiğimiz gibi insülin direncin var, bence artık hallolacak bu iş. İyi ki izne ayrılmadın :)
Geçmiş olsun Nerede?Çok fena deprem okdu 5,2 şiddetınde
Biblolar kırıldı 5. Kattan nasıl ındıgımızı bılemedım ıkı cocukla
ManisaGeçmiş olsun Nerede?
Allah beterinden korusunManisa
yok kız ne atılması geçen haftadan beri yapamadım oğlum çok hasta oldu ya ondan hemen sende bir laf bulcan illaMahmutun papucu dama atıldı bıle
akşam üstü burdada hissettim 17,18 gibi eşime deprem mi oluyo dedim yoo dedi burası bildiğiniz dağ olduğu için pek sallanmıyorManisa
Hahahahah haklısın valla olur mu olur
Doğum yaptığım hafta kilo bildirimi yapıp hafta birincisi olmayı hedefliyorumartik %4 mü olur 5 mi bilemem
sende kilomu var yahu bizim yanımızdaYa bişey sorucam vermek istediğimiz toplam kilodan mı yüzde yoksa toplam kilomuzdan mi yüzde alıyoruz????
Ben hep 40 lı kilolardaydim paşalara kadar eski kiyafetlerime girmek istiyorumsende kilomu var yahu bizim yanımızda
atın bunu takımdan yaaaa 40'lı kilo diyoBen hep 40 lı kilolardaydim paşalara kadar eski kiyafetlerime girmek istiyorum
az bencede çok azzz zaten kilosuda yok 58 nedir yaaaa48 kilo basıl birşeydir hayal bile edemiyorum ben
Boyun çok kısa değil, 48 biraz az gibi geldi bana canım...
insallah canım..Canım tahmin ettiğimiz gibi insülin direncin var, bence artık hallolacak bu iş. İyi ki izne ayrılmadın :)
Evet canim aclik sekeri bu inmis hali 140'ı gormustum yaz sonunda. Duzenli spor ve biraz dikkatle dustu cok sukur..Canım ben insülin ve homa değerlerini pek bilmiyorum açıkçası.
Şeker açlık şekeri mi? Eğer öyleyse, o yüksek çıkmış. Diğerlerini wendigo daha iyi yorumlar :)
Gecmis olsun canim Allah'ım daha beterinden korusun.Çok fena deprem okdu 5,2 şiddetınde
Biblolar kırıldı 5. Kattan nasıl ındıgımızı bılemedım ıkı cocukla
insallah canım. Bir donem kilolarımiz ayni gibiydi solladın beni.Ben de aynı seyı demıştım
Ilac kullanınca bu sporla devam edersen muthıs verırsın @ozlem gor bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?