- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #241.821
Çok fenalar çookkbu oğlanlarda ortak sanırım. benim oğlan 41 de zorla geldi. dr. ittire ittire çıkardı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok fenalar çookkbu oğlanlarda ortak sanırım. benim oğlan 41 de zorla geldi. dr. ittire ittire çıkardı![]()
Kaptan'ım başınız sagolsun Allah rahmet eylesin..Kizlar az once haber geldi anneannem vefat etmis sabah erkenden memlekete gifiyoruz cuma gun liste size emanet
yok canım akrep burcu. Valla işte orasını bende bilemiyorum. Bizim proje md.'müz yönetim kurulunda ondan dolayı yeni şantiyesi yok. Bizim ekip olarak geçeceğimiz yeni şantiyenin proje md.de bizi istemiyormuş gibi davranıyor. Buradan birkaç kişi geçti gerçi ama sayıyı az tutcağız diyorlar. Bakalım ne olacak. Rızkı veren ALLAH. Bakalım ne olacak.Ay kuzum, sormasakta yaz. başak burcu muydun kız yoksa sen? eşim de başak, kontrol delisi.
amaan her iş hallolur kuzum ya, ev de taşınır, işte hallolur inşallah. bu arada yeni şantiye olacak mı derken işsiz kalmaktan bahsetmiyosun değil mi?
sağol canım. evet egzama. bende olumsuz şeyleri pek paylaşmak istemiyorum aslında kötü enerji yaymamak için. ama bazen oluyor işte.Dermatit nedir canım, egzama gibi bir şeymiş gibi geliyor adı. Hay Allah vallahi nazar değiyor bize, kesin karar verdim. Üstümüze birer nazar boncuğu takıp öyle gezelim.Ben çok inanırım negatif enerjinin olumsuz etkilerine.
Benim oğlanda sabah 5te kalktı uyumaz, 6:30 da neyse uyuduk. Bugünlerde geçecek hepimiz için inşallah. Çoookk geçmiş olsun tekrar canım.
ALLAH sana kolaylık versin o zaman. Benimde geçende aklıma geldi acaba dedi mi diyelydznp bu arada yazmayı unuttum, kızım jandaracam diyo :) en üst seviyeyiz sanırım dimi :)
ALLAH sana kolaylık versin o zaman. Benimde geçende aklıma geldi acaba dedi mi diye![]()
Kızlar nst sonucum iyi, gecen haftakiyle aynı çıktı hemen hemen sancı falan yok. Ama doktorumun yarından itibaren pazartesi akşamına kadar olmadığını öğrendimhafta sonu doğurmaya kalkarsam başka bi doktor girecek mecburen doğuma. Insallah Umutcuk 3-4 gün daha bekler de kendi doktorumla doğuma girerim, siz de dua edin.
wendy doktorum haftaya muayene edecekmiş beni artık dogurmazsam. Açılma var mı yok mu diye bakacak, 40'ı doldurdugum için
Insallah kuzucum o kadar bekledi, artık beklesin birkaç gün daha :) zaten doktorum da bu ara hep 41. hafta doğumu yaptırıyorum senin de sancı pek yok ama belli de olmaz dedi tabi.kuzucum bence gelmez oğluş 3-4 güne, sen hafif hafif sporlar yap ama. daha yeni gelinimizin ablası 41. doldurup zorunlu sezaryen oldu. bol hareketlen, plates topu falan al netten araştır bakalım. 3-4 gün daha sık ama dişini doktorun gelince yap :)
Insallah kuzucum o kadar bekledi, artık beklesin birkaç gün daha :) zaten doktorum da bu ara hep 41. hafta doğumu yaptırıyorum senin de sancı pek yok ama belli de olmaz dedi tabi.
Canım surekli takipteyim 2 gundur aktif olamadım. Yaz temizligine basladim dun aniden.onla ugrasiyorum.Canım bu son 2 hafta öyle gergin öyle yoğun geçiyor ki... İşveren proje müdürümüz ay sonu itibari ile işten ayrılıyor ve bizim herşeyi onaylatmamız gerekiyor. 3 yıldır buradayım ve ilk defa 2 gün mesai yaptımyediğime içtiğime dikkat ediyorum spor yok ama dün tartıda 1kg vermiştim. İnşALLAH yarın ki tartıya az da olsa yansır bu. Ben arada girip bakıyorum doğurdun mu diye :) @0zlem ve @nilsub yok. @Cikilatacanavari evi tuttu kayboldu @TopaLsoLucaNn hoşgeldin ve iyi geldin tebrikler :)
Canım acıkcası dayanamadim tartıldım bugun0zlem kuzucum dayanabilio musun tartılmamaya?? bi değişiklik var mı?
Canım acıkcası dayanamadim tartıldım bugunSonuc pek guzel degil.
500gr artidayim.
![]()
Bence de bekler 3-4 gün daha Umut, stres yapma canım. Dualarımız seninleKızlar nst sonucum iyi, gecen haftakiyle aynı çıktı hemen hemen sancı falan yok. Ama doktorumun yarından itibaren pazartesi akşamına kadar olmadığını öğrendimhafta sonu doğurmaya kalkarsam başka bi doktor girecek mecburen doğuma. Insallah Umutcuk 3-4 gün daha bekler de kendi doktorumla doğuma girerim, siz de dua edin.
wendy doktorum haftaya muayene edecekmiş beni artık dogurmazsam. Açılma var mı yok mu diye bakacak, 40'ı doldurdugum için
Devam canım hatta dun 17:30'da sadece 1 kase yogurt icine 2 yk chia koydum yedim. Karnimi şiş şiş hissediyorum kac gundur.hay allah ya, diyete devam dimi?
Devam canım hatta dun 17:30'da sadece 1 kase yogurt icine 2 yk chia koydum yedim. Karnimi şiş şiş hissediyorum kac gundur.
O bahsettigim diyetisyene gidecem yarin insallah.
Haha evet bence de en iyisi yürüyüş :) şu 3-4 günden sonra uygulayabilirim bol bol gerekirseHayırlısı olsun canım, stres yapma.
http://www.gazetevatan.com/dogumu-hizlandirmanin-7-yolu-519798-super-anne/
valla yürüyüş dışındakileri pek sevmedim ama bak sende :)
Sağol canım insallah :)Bence de bekler 3-4 gün daha Umut, stres yapma canım. Dualarımız seninle![]()
Tam diyet moduna girip duzenli beslenmem lazim. 2 ogun beslendim bu bikacgundur. Matofini icmeye basladim 3 gun olacak 500lük verdigi gunde 2 defa iciyorum.inşallah kuzucum, sen bol bol su iç bari de, ödem olmasın.