Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hayırlı geceler kızlar eşim internet baglatti sık yszamasamda mutlaka hergun girerim çok mutluyum :)
yarın tartı günü bol sağlıklı eksiler olsun inşallah

Kızlar dün akşam 1 buçukta eve geldim yemek yedik bugün 12 buçukta eve geldim sadece çilek yedim regli olacağım karnım şişti ve ucgundur hala olamadım bakalım kilom ne olacak .
Hiç duzenim kalmadı yemek su spor uykusuzluktan kahve içiyorum bolca
Önümüzdeki aya inşallah işlerimiz yoluna girecek ozaman sık sık görüşürüz

Valla haklısın kaptanımız, biz kayınvalidemdeyiz bugünde. Yemeği abartmadım, az az yedim ama kayınpederimin doğum günü, pastalar, kurabiyeler havalarda uçuşuyor
Azıcık ucundan yesem olur mu ki acaba?
Ben de oğlumun arkadasının doğum gununue göturdum oğlunu bır gorseydınızabovvvvv etımı burktum yememek içinyedım abartmadan akşsam ustu oldugundan 5-6 gıbı aksam yemek yemedım
Eve gelınce gec olmadına ragmen 9 a gelıyordu cıkıp yurudum 37 dk
İnş yarın 6 lı rakamlara başlayacagım
İnş inşşşş

Gene cenenız dustu ben kacar kıtap okuyayım bırazzz
Hahaha seni böyle bayrak ikonuyla görünce geceleri tv nin İstiklal marşı ile kapanması geldi aklıma ne alakaysa. Heheeyytt ne güzel günlerimizdi be. Sabahın köründe kalkıp çizgi film beklerdik başlasın diye başlayınca da bitmesin isterdik. Şimdi neyi ne zaman istersen izliyorsun. Eskisi daha güzeldi beeee. Hadi öptüm canım. Bende yatiyim bari, mecburen. Sabah kuzuyu okuma bırakcam.
Herkese iyi geceeleeerrr.

İstikrarlısın bak, tebrik ediyor ve gerçekten çekiliyorum.

Evet bencede sonra ekran renklı sutunlarla kaplanırdı şimdı anlatsak bebelere cok ılgınc gelır onlara
İstedıgın her an herseyı ızleyebılıyorsun
Aslında cok banal
İyi geceler canımm

***5. Takım 515. Etap***

servey (70,3/)
0zlem (76,2/)
inatettimolacak (64,5/)
moni (100,9/)
fancynancy (78,6/)
Cikilatacanavari (82/)
lydznp (85,5/ )
BuRCuCuKkK (55,6/55.0/0.6/%1.079)
maJun (71,5/ )
aytozuvegece (73.3/)
hedef38beden(84,5/)
TopaLsoLucaNn (74,8/)
509. etapta bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 7'ye bölündü

5. Takım Ortalama: %

nilsub (78,5/)
wendigo (64,9/)
morordek (76,8/)
ebrusonmez (56,6/)
btlbetul (?)
Birumut55 (50,8/) sabit
Zeroks (68,0/)
gunay1983 (57,5/)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…