- 6 Şubat 2017
- 2.801
- 6.397
- 78
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #241.881
Kıyamam bısey oldu muKız kayınvalidemdeyim, yazacaktım sana hatta ne yaptın diye de bizim kız kudururken düşünce kaldı
Anlastık tamamdırEvet şekerim, belim ağrıyor. Ama bira iyi hissedersem bugün Leslie yapacağım eve gidince.
Kes valla ördeğim ben bu yoğunlukta bıle ugruyorumKızlar nerelerdesiniz hepiniz? Yarın artı gelene ceza keseceğim artık, yoksa motive olacağınız yok
Ben de oğlumun arkadasının doğum gununue göturdum oğlunu bır gorseydınızabovvvvv etımı burktum yememek içinValla haklısın kaptanımız, biz kayınvalidemdeyiz bugünde. Yemeği abartmadım, az az yedim ama kayınpederimin doğum günü, pastalar, kurabiyeler havalarda uçuşuyor
Azıcık ucundan yesem olur mu ki acaba?
Yok kuzucum çok şükür prensesim sadece korktu, onun korkusundan da biz bir şey oldu diye korktuk.Kıyamam bısey oldu mu
Serveycim fazla zorlamayayım dedim 15 dk happy walk yaptım canı gönülden eşlik edemeden Leslie ablayla. Hiç yoktan iyidirAnlastık tamamdır
Hahaha seni böyle bayrak ikonuyla görünce geceleri tv nin İstiklal marşı ile kapanması geldi aklıma ne alakaysa. Heheeyytt ne güzel günlerimizdi be. Sabahın köründe kalkıp çizgi film beklerdik başlasın diye başlayınca da bitmesin isterdik. Şimdi neyi ne zaman istersen izliyorsun. Eskisi daha güzeldi beeee. Hadi öptüm canım. Bende yatiyim bari, mecburen. Sabah kuzuyu okuma bırakcam.Gene cenenız dustu ben kacar kıtap okuyayım bırazzz
İstikrarlısın bak, tebrik ediyor ve gerçekten çekiliyorum.Ben de oğlumun arkadasının doğum gununue göturdum oğlunu bır gorseydınızabovvvvv etımı burktum yememek içinyedım abartmadan akşsam ustu oldugundan 5-6 gıbı aksam yemek yemedım
Eve gelınce gec olmadına ragmen 9 a gelıyordu cıkıp yurudum 37 dk
İnş yarın 6 lı rakamlara başlayacagım
İnş inşşşş
Olsun yaptın ya o onemlıServeycim fazla zorlamayayım dedim 15 dk happy walk yaptım canı gönülden eşlik edemeden Leslie ablayla. Hiç yoktan iyidir
Cekılme yaa dur daha yenı basladıkİstikrarlısın bak, tebrik ediyor ve gerçekten çekiliyorum.
Evet bencede sonra ekran renklı sutunlarla kaplanırdı şimdı anlatsak bebelere cok ılgınc gelır onlaraHahaha seni böyle bayrak ikonuyla görünce geceleri tv nin İstiklal marşı ile kapanması geldi aklıma ne alakaysa. Heheeyytt ne güzel günlerimizdi be. Sabahın köründe kalkıp çizgi film beklerdik başlasın diye başlayınca da bitmesin isterdik. Şimdi neyi ne zaman istersen izliyorsun. Eskisi daha güzeldi beeee. Hadi öptüm canım. Bende yatiyim bari, mecburen. Sabah kuzuyu okuma bırakcam.
Herkese iyi geceeleeerrr.
Aman olmasın zatennYok kuzucum çok şükür prensesim sadece korktu, onun korkusundan da biz bir şey oldu diye korktuk.
De yeter daaaa gıt uyu kımse konusmuyorGene cenenız dustu ben kacar kıtap okuyayım bırazzz
***5. Takım 515. Etap***
servey (70,3/69,9/0,4/0,57)
0zlem (76,2/)
inatettimolacak (64,5/)
moni (100,9/)
fancynancy (78,6/)
Cikilatacanavari (82/)
lydznp (85,5/ )
BuRCuCuKkK (55,6/55.0/0.6/%1.079)
maJun (71,5/ )
aytozuvegece (73.3/)
hedef38beden(84,5/)
TopaLsoLucaNn (74,8/) 509. etapta bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 7'ye bölündü
5. Takım Ortalama: %
nilsub (78,5/)
wendigo (64,9/)
morordek (76,8/)
ebrusonmez (56,6/)
btlbetul (?)
Birumut55 (50,8/) sabit
Zeroks (68,0/)
gunay1983 (57,5/)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?