Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım endişe etme. stres yapma ki doğum tetiklenmesin.. Birde doğum hemen başlamaz zaten. sende öğrenmişsindir. 24 saat kadar sürebiliyor. panik yapma. birde öyle tvlerdeki gibi olmuyor. benim 2sinde de hiç sesim çıkmamaıştı. Ağrı eşiğim yüksek biraz
söyle Umutcuğa da çok acele etmesin. Dr.unu beklesin

Canım surekli takipteyim 2 gundur aktif olamadım. Yaz temizligine basladim dun aniden.onla ugrasiyorum.

Canım acıkcası dayanamadim tartıldım bugun Sonuc pek guzel degil. 500gr artidayim.
Canım acele etme. İlaçlarla güzel sonuç alacaksın ben inanıyorum. Ama biraz daha sabır. Birde çok takma olduğu kadar. Sen veremiyorum dedikçe beynine veremiyorum sinyali gönderiyorsun. Yapma.
Eskiden bahar mevsimi vardı, bahar temizliği yapılırdı. Şimdi o da kalmadı kıştan yaza direk geçiş yapıyoruz. temizlik kolay gelsin canım

Kizlar az once haber geldi anneannem vefat etmis sabah erkenden memlekete gifiyoruz cuma gun liste size emanet
Başınız sağolsun kaptanım Allah rahmet eylesin
Evet canım mutfaktan çıkamıyorum dermişim

Evet canım yaşamamış olsam da doğumun o kadar hızlı olmadığını biliyorum ama işte 3-4 gün uzun bi süre insallah gelmez kuzucuk
morordek bence bunları doktorun gelmesine yakın yapsın. şimdiden yapar ne olur ne olmaz
Aynen bence de :) gerci bugün çıkmışken annemle baya gezdim avm'de. Insallah tetiklememisimdir :)
Kızlar selam yoğunluktan yazamadım şimdide koşu bandında yürürlen okuyup cevap vereyim dedim
Yarın ucundanda olsa inşallah 2 li rakamla bildirim yapıcam
Hadi insallah monicim cok guzel gidiyosun :)

Çok ilginçmiş, sağol canım, hemen bugün bakacağım siteye.
Aynı zamanda epilasyon günleri de var fancy'cim. Eğer o günlerde epilasyon yaparsan bir süre sonra tüylerde çok fazla azalma ve güçsüzleşme oluyor. Açıkçası son zamanlarda pek tarihlere uyamıyorum ama bir dönem çok takip etmiştim. Her saç kesim günümde eşime saçlarımdan 2-3 cm kestiriyordum kuaför 1 karış kesmeden bırakmıyor diye :)

lydznp bu arada yazmayı unuttum, kızım jandaracam diyo :) en üst seviyeyiz sanırım dimi :)

Çok iyi ama ya :)

Ördekcim aman stres yapma, bekler minik 3-4 gün daha.

Kızlar selam yoğunluktan yazamadım şimdide koşu bandında yürürlen okuyup cevap vereyim dedim
Yarın ucundanda olsa inşallah 2 li rakamla bildirim yapıcam

Ayy, çok güzel monicim.
İnsan rakamlar düşünce neden bunca zaman başlamadım ben diye düşünüyor.
Eksileri gördükçe tatlı tatlı kızıyorum kendime :)

Daha hala bakamadım canım ama çok ilgimi çekti. Veee kuaförlerin hepsi aynı herhalde

Geçmiş olsun canım.
Teşekkür ettim canım. Bugün bir geçse rahatlarım herhalde.

Daha hala bakamadım canım ama çok ilgimi çekti. Veee kuaförlerin hepsi aynı herhalde

Aynen ya, çok sinir oluyorum. O nedenle saçımı kolay kolay elletmemeye çalışıyorum kuaförlere. Aslında eşimin de eli yatkın. Şöyle kısa bir kursa gitse ne güzel olur

Bugünkü menum

Sabah 07.00
2 dilim t.b.ekmegi
2 kk peynir
1 domates
1 dilim ananas
2 bardak ananas kabuğu çayı

Ara
5 erik, 5 kayısı caglasi

0glen 13.00
1 kase etli taze fasulye
1 kase yoğurt

Ara
2 sade t.kahvesi

Akşam 17.00
2 haşlanmış yumurta
1 y.tabağı salata
1 dilim çavdar ekmeği

Acıkırsam belki bir bardak süt içerim

Su 2 litre
Spor 60 da yürüyüş, 10 da karın egzersizi

Bu hafta en çok yediklerime dikkat ettiğim ve en çok yürüyüş yaptığım haftam oldu. Yarınki tartı ne diyecek çok merakla bekliyorum

Menülerin güzeldi gerçekten de. Umarım yarın tartıda güzel bi sonuç görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…