- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #241.841
canım endişe etme. stres yapma ki doğum tetiklenmesin.. Birde doğum hemen başlamaz zaten. sende öğrenmişsindir. 24 saat kadar sürebiliyor. panik yapma. birde öyle tvlerdeki gibi olmuyor. benim 2sinde de hiç sesim çıkmamaıştı. Ağrı eşiğim yüksek birazKızlar nst sonucum iyi, gecen haftakiyle aynı çıktı hemen hemen sancı falan yok. Ama doktorumun yarından itibaren pazartesi akşamına kadar olmadığını öğrendimhafta sonu doğurmaya kalkarsam başka bi doktor girecek mecburen doğuma. Insallah Umutcuk 3-4 gün daha bekler de kendi doktorumla doğuma girerim, siz de dua edin.
wendy doktorum haftaya muayene edecekmiş beni artık dogurmazsam. Açılma var mı yok mu diye bakacak, 40'ı doldurdugum için
Hayırlısı olsun canım, stres yapma.
http://www.gazetevatan.com/dogumu-hizlandirmanin-7-yolu-519798-super-anne/
valla yürüyüş dışındakileri pek sevmedim ama bak sende :)
Canım acele etme. İlaçlarla güzel sonuç alacaksın ben inanıyorum. Ama biraz daha sabır. Birde çok takma olduğu kadar. Sen veremiyorum dedikçe beynine veremiyorum sinyali gönderiyorsun. Yapma.Canım surekli takipteyim 2 gundur aktif olamadım. Yaz temizligine basladim dun aniden.onla ugrasiyorum.
Canım acıkcası dayanamadim tartıldım bugunSonuc pek guzel degil. 500gr artidayim.
İnşALLAH canım.Devam canım hatta dun 17:30'da sadece 1 kase yogurt icine 2 yk chia koydum yedim. Karnimi şiş şiş hissediyorum kac gundur.
O bahsettigim diyetisyene gidecem yarin insallah.
merhabalar hanımlaaar :)
canım elim ayağım şiş ve hatta yüzüğüm parmağımı sıkıyo modda ise kesin ödemim var diyorum :) bi de durduk yere tartı artıları göstermişse o da ödem belirtisi benim için.
evet aynen öyle. huyuna gitmeye çalışıyorum bakalım. ama çok zor ya.
benim pek yok ama eşim çok istiyo. aslında bende istemeye başladım sanırım. hem bebek özledim hemde kızım biraz büyüyünce hiç istemicek biliyorum ondan korkuyorum.
canım özelden at seni göreyim
hafta sonu olmasa çok iyiyim debakalım bakalım ne olacak.
ya eşin pek seni bırakacak gibi değildi en son. yeniden sözler falan. hakkında hayırlısı olsun. Allahım sana ve kızına en güzelini nasip etsin. ben aynıyım hala, sen solladın geçtin beni :)
haklısın kuzum haklısın. geçicek inşallah. üzmemeye gerilmemeye çalıyorum bakalım bende. yemek yemiyo hiç yaa. aç geziyo sıpa, enerjide gram azalma yok!
hissedersin hedefcim kesinlikle. hadi uyan da paylaş bakalım.
eve uykusuz kalıosun ama ağrın olmuyo kesinlikle haklısın. sağlıkla doğsun da kuzum. son zamanlar sıkıntılı cidden.[/QUOTE
Bana asla inanmayan sürekli annem annem olan birisini sevmek istemediğime karar verdim :) ben istersem yaparım sende artık azal biraz canım
Başınız sağolsun kaptanım Allah rahmet eylesinKizlar az once haber geldi anneannem vefat etmis sabah erkenden memlekete gifiyoruz cuma gun liste size emanet
Evet canım mutfaktan çıkamıyorum dermişimEvet, ne yazık ki şikayetçiyim ama belimin de çoğu zaman ince olmasını seviyorum.
Özellikle kilo sorununu halledince beğeniyorum.
Eğer 70 ile alt ve üst 38 olabiliyorsa çok iyiymiş maşallah.
Benim boyum 170 fena sayılmaz ama 70 ile altım olamıyor.
Monicim,ne güzel bir gün olmuş.
Yoğunluk içerisinde çok bile gitmiş, sonraki kontrolde eminim çok daha iyi olacak.
Baya baya bütün gün yemek ye diyor senin diyetisyenin monicim. Çok iyiymiş.
Bu arada ben labne kalorili diye yemiyordum. Dikkatimi çekti diyetisyeninin vermesi.
Aman canım sakın.
Yüzünde tüylenme falan olur, riske atma sakın.
Yalnız ben sana net çözüm söyleyeyim küsme için.
Kozmikbakım diye bir site var. Com olan değil, blogspot olan.
Ayın durumuna göre ideal saç kesim tarihlerini veriyor aylık olarak. 2-3 kere o tarihlerde kaşlarını aldırırsan çok ciddi anlamda kaşların toparlar boşluklar dolar, gürleşir. Zamanında deneyip çok memnun kalmıştım.
Evet canım yaşamamış olsam da doğumun o kadar hızlı olmadığını biliyorum ama işte 3-4 gün uzun bi süre insallah gelmez kuzucukcanım endişe etme. stres yapma ki doğum tetiklenmesin.. Birde doğum hemen başlamaz zaten. sende öğrenmişsindir. 24 saat kadar sürebiliyor. panik yapma. birde öyle tvlerdeki gibi olmuyor. benim 2sinde de hiç sesim çıkmamaıştı. Ağrı eşiğim yüksek biraz
söyle Umutcuğa da çok acele etmesin. Dr.unu beklesin
Aynen bence de :) gerci bugün çıkmışken annemle baya gezdim avm'de. Insallah tetiklememisimdir :)
Hadi insallah monicim cok guzel gidiyosun :)Kızlar selam yoğunluktan yazamadım şimdide koşu bandında yürürlen okuyup cevap vereyim dedim
Yarın ucundanda olsa inşallah 2 li rakamla bildirim yapıcam
Çok güzel bir haber, inşallah canım.Kızlar selam yoğunluktan yazamadım şimdide koşu bandında yürürlen okuyup cevap vereyim dedim
İnşALLAH MoniciğimKızlar selam yoğunluktan yazamadım şimdide koşu bandında yürürlen okuyup cevap vereyim dedim
Kizlar az once haber geldi anneannem vefat etmis sabah erkenden memlekete gifiyoruz cuma gun liste size emanet
Aynı zamanda epilasyon günleri de var fancy'cim. Eğer o günlerde epilasyon yaparsan bir süre sonra tüylerde çok fazla azalma ve güçsüzleşme oluyor. Açıkçası son zamanlarda pek tarihlere uyamıyorum ama bir dönem çok takip etmiştim. Her saç kesim günümde eşime saçlarımdan 2-3 cm kestiriyordum kuaför 1 karış kesmeden bırakmıyor diye :)Çok ilginçmiş, sağol canım, hemen bugün bakacağım siteye.
lydznp bu arada yazmayı unuttum, kızım jandaracam diyo :) en üst seviyeyiz sanırım dimi :)
Kızlar nst sonucum iyi, gecen haftakiyle aynı çıktı hemen hemen sancı falan yok. Ama doktorumun yarından itibaren pazartesi akşamına kadar olmadığını öğrendimhafta sonu doğurmaya kalkarsam başka bi doktor girecek mecburen doğuma. Insallah Umutcuk 3-4 gün daha bekler de kendi doktorumla doğuma girerim, siz de dua edin.
wendy doktorum haftaya muayene edecekmiş beni artık dogurmazsam. Açılma var mı yok mu diye bakacak, 40'ı doldurdugum için
Kızlar selam yoğunluktan yazamadım şimdide koşu bandında yürürlen okuyup cevap vereyim dedim
Geçmiş olsun canım.Kızlar, dün regl oldum. Bugün baş ağrım var. Regl döneminde sıklıkla migren ağrısı yaşayabiliyorum. Çok kötü olmasa da bu sefer, sarsıyor.
Daha hala bakamadım canım ama çok ilgimi çekti. Veee kuaförlerin hepsi aynı herhaldeAynı zamanda epilasyon günleri de var fancy'cim. Eğer o günlerde epilasyon yaparsan bir süre sonra tüylerde çok fazla azalma ve güçsüzleşme oluyor. Açıkçası son zamanlarda pek tarihlere uyamıyorum ama bir dönem çok takip etmiştim. Her saç kesim günümde eşime saçlarımdan 2-3 cm kestiriyordum kuaför 1 karış kesmeden bırakmıyor diye :)
Çok iyi ama ya :)
Ördekcim aman stres yapma, bekler minik 3-4 gün daha.
Ayy, çok güzel monicim.
İnsan rakamlar düşünce neden bunca zaman başlamadım ben diye düşünüyor.
Eksileri gördükçe tatlı tatlı kızıyorum kendime :)
Teşekkür ettim canım. Bugün bir geçse rahatlarım herhalde.Geçmiş olsun canım.
Daha hala bakamadım canım ama çok ilgimi çekti. Veee kuaförlerin hepsi aynı herhalde
Aynen ya, çok sinir oluyorum. O nedenle saçımı kolay kolay elletmemeye çalışıyorum kuaförlere. Aslında eşimin de eli yatkın. Şöyle kısa bir kursa gitse ne güzel olur
Hedefcim hiç evden çıkmamaya niyetlisin sanırım :)
Menülerin güzeldi gerçekten de. Umarım yarın tartıda güzel bi sonuç görürsünBugünkü menum
Sabah 07.00
2 dilim t.b.ekmegi
2 kk peynir
1 domates
1 dilim ananas
2 bardak ananas kabuğu çayı
Ara
5 erik, 5 kayısı caglasi
0glen 13.00
1 kase etli taze fasulye
1 kase yoğurt
Ara
2 sade t.kahvesi
Akşam 17.00
2 haşlanmış yumurta
1 y.tabağı salata
1 dilim çavdar ekmeği
Acıkırsam belki bir bardak süt içerim
Su 2 litre
Spor 60 da yürüyüş, 10 da karın egzersizi
Bu hafta en çok yediklerime dikkat ettiğim ve en çok yürüyüş yaptığım haftam oldu. Yarınki tartı ne diyecek çok merakla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?