- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #241.941
Kilo bildirimim
Geçen hfta 100,9
Bu hafta 99,3
Fark 1,6
Sonunda 2 li rakamları gördümrabbim bir daha 100 leri kimseye göstermesin inşallah herkes sağlıkla incecik yaşasın
Ekliyorum sımdı canım evdeyım ıse daldım..inatettimolacak sen neden eklemedin kilonu canım?
btlbetul cuma geldi bildirim yap bakayim çıksın ortaya yediklerin
inatettimolacak sen neden eklemedin kilonu canım?
btlbetul cuma geldi bildirim yap bakayim çıksın ortaya yediklerin
Maşallah subhanallah tatlım süpersin
Hay maşallah
Belli mi olur kız haftaya hala dogurmamıs da olabilirim :))tartılmadım ki :))) haftaya yapiim bildirim biraz ön hazırlık olsun bari... gerçi sen bebişinden göremeyebilirsin ama olsun :))
Hatunun eklememesinin sebebi varmış
Siliyorum olmuyor özgemservey veysosum mesaj yazarken QUOTE yazan yerleri parantezleriyle siliver kuzum..
Herkes onu duzeltmeyi bilmiyo senin attigin mesaji atlayıp oncekinden bildirim yapoliyo sonra kiziyon benimki nerde diye
Hatirlatayim dedim bebisim
Bu arada niye uykusuz kaldin sen elacim uyutmuyo mu hala??
Oldu mu[/QUOTE]servey veysosum mesaj yazarken QUOTE yazan yerleri parantezleriyle siliver kuzum..
Herkes onu duzeltmeyi bilmiyo senin attigin mesaji atlayıp oncekinden bildirim yapoliyo sonra kiziyon benimki nerde diye
En sondaki /QUOTE 'u da silersen olacak Veysosum :)servey veysosum mesaj yazarken QUOTE yazan yerleri parantezleriyle siliver kuzum..
Oldu mu
Ördeğim nasıl gıdıyorum senceEn sondaki /QUOTE 'u da silersen olacak Veysosum :)
Vuuuuuuuuuuu naptın kolunu mu kesip tartıldınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?