- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #241.981
Evet bence de öyle yap. Hem zaten hava güzel oldugu surece açık havada yürüyüş daha iyiZaten yuruyus sayesınde oldu
Haftaıcı hergun mın 40 dk yurumesem olmazdı
Spor salonunu bıraktım cunku durmuyor orada mınnos
Boşa gıdıp gelıyordum
Kışın gıderım oraya korumak ıcınnn
Ben memeleri düşseem 60 gelırım kesin süt+ ıkı kafam kadar meme= 69,9
Olsun hedefcim regl dönemi böyle olması cok normalNe yazık ki 100 gram gitmiş ancak bu hafta.
Regl dönemi ve hafta ortasına kadar uğraştığım ödemler derken istediğimi göremedimOysa kaçamaksız da geçirdim haftayı.
Hedefı yüksek tut kı minik farkla yakalayamasam bile sonuç iyi olsunnn
inatettimolacak ortimmemeleri nasıl düşeriz bir mühendislik hesabı yapsak
Mesela su dolu bir kovanın altına boş kap koysak sonra yukardan memeleri içine daldırsak
İman tahtasına gelene kadar(görüntüyü hayal etmeyin)
Sonra taşan suyu alıp hacimi kg cinsine cevirip tartımızın kg ından düşssek olur mu dersin
Kontak yapıyor arada
Kısa devre cazur cuzur
Gülmeeyinnnnn
***5. Takım 515. Etap***
servey (70,3/69,9/0,4/0,57)
0zlem (76,2/75,6/0,6/%0,79)
inatettimolacak (64,5/61,8/2,7/%4,19)
moni (100,9/99,3/1,6/%1,59)
fancynancy (78,6/78,3/0,3/%0,38)
Cikilatacanavari (82/) sabit
lydznp (85,5/84,9/0,6/%0,70 )
BuRCuCuKkK (55,6/55.0/0.6/%1.08)
maJun (71,5/ ) sabit
aytozuvegece (73.3/) sabit
hedef38beden(84,5/84,4/0,1/%0,12)
TopaLsoLucaNn (74,8/71,1/3,7/%0,71) 509. etapta bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 7'ye bölündü
5. Takım Ortalama: %0,843
nilsub (78,5/)
wendigo (64,9/) sabit
morordek (76,8/77,1/-0,3/%-0,39)
ebrusonmez (56,6/)
btlbetul (?)
Birumut55 (50,8/) sabit
Zeroks (68,0/)
gunay1983 (57,5/)
Kızlar listeyi paylaşıyorum bu şekilde. Kilo veren herkesi tebrik ediyorum
Sabah mavi den aldıgım 28 beden kotumu gıydım cok da rahat oldu nadıl mutluyum anlatamam
Acıkınca sutumu sgsam içssm kalorı almamış olurum degıl mı dıye soruyordumhahaha, emzirmeyi kestim rahatladım resmen yaa, benimde bi günüm bi günümü tutmuyodu.
hahah kız sen sütü sağıp içsem kalori olur mu demiyo muydunnn :) cidden sende süt ve meme farkı da vardır. elayı emzirdikten sonra tartılıosun dimi???
sessizlik hayra alametmiş allahtan :) özge saolsun.
Evet ya ters köşe oldum bugün ama iyi oldu :))sessizlik hayra alametmiş allahtan :) özge saolsun.
inatettimolacak ortimmemeleri nasıl düşeriz bir mühendislik hesabı yapsak
Mesela su dolu bir kovanın altına boş kap koysak sonra yukardan memeleri içine daldırsak
İman tahtasına gelene kadar(görüntüyü hayal etmeyin)
Sonra taşan suyu alıp hacimi kg cinsine cevirip tartımızın kg ından düşssek olur mu dersin
Kontak yapıyor arada
Kısa devre cazur cuzur
Gülmeeyinnnnn
Hahaha seni böyle bayrak ikonuyla görünce geceleri tv nin İstiklal marşı ile kapanması geldi aklıma ne alakaysa. Heheeyytt ne güzel günlerimizdi be. Sabahın köründe kalkıp çizgi film beklerdik başlasın diye başlayınca da bitmesin isterdik. Şimdi neyi ne zaman istersen izliyorsun. Eskisi daha güzeldi beeee. Hadi öptüm canım. Bende yatiyim bari, mecburen. Sabah kuzuyu okuma bırakcam.
Herkese iyi geceeleeerrr.
Günaydın kızlar
Kilo bildirimimi yapayım
Geçen hafta 55.6 idim
Bu hafta 55.0
Fark 0.6
%1.079
İstediğim gibi değil, ama son 2 haftadır sabittim, idare eder...
Son 4,9
Tebrikler canım.-600gr
günaydın kızlar.
Hadi bakalım ördekcim, artıları göreceğin son haftalar..Günaydın herkeseee
Erkenden güzel bildirimler gelmiş, ne güzel ne güzel :)
Ben de sadace 300 gr almışım bu hafta
Günaydın kızlar
Gecen cuma; 76.2
Bugün:;75.8
Yürüyüyuse ciktim. Donunce tekrar tartilirim.
Günaydın kızlar.
78,3
Geçen cuma 78,6 idim. 300 gr verebilmişim. Önümüzdeki haftalara bakacağız artık.....
Kızlar bildirimim
Izne çıktığımda 74.8
Izinden döndüğümde 71.1
Fark 3.7 kg yüzde 4.94
hayırlı cumalar kızlar
Dün havuzdan sonra rahatsızlandım su soğuktu salı günüde soğuktu ,bademciklerim şişti bütün akşam ve geceyi yatağın içinde ateşten üşüyerek geçirdim gece ıhlamur takviyesi falan şu an daha iyiyim
Üzerimden kamyon geçmiş gibiydim en kötüsüde yutkunamamak
fancynancy tatlım dünkü sporum
45 dakika yürüyüş
20 dakika havuz
Kilo bildirimim
Geçen hfta 100,9
Bu hafta 99,3
Fark 1,6
Sonunda 2 li rakamları gördümrabbim bir daha 100 leri kimseye göstermesin inşallah herkes sağlıkla incecik yaşasın
hedef38beden canım reglıyım demıstın dun napıyosun yatıyo musun bildirimini bekliyoruz
Sabah mavi den aldıgım 28 beden kotumu gıydım cok da rahat oldu nadıl mutluyum anlatamam
Evet bence de öyle yap. Hem zaten hava güzel oldugu surece açık havada yürüyüş daha iyi
Olsun hedefcim regl dönemi böyle olması cok normal
Ah evet sonra eksilere geçeceğim umarımHadi bakalım ördekcim, artıları göreceğin son haftalar..
Olsun 100 gr bile olsa eksi eksidirÖrdekcim, ortalamayı da etkileyeceğim ama kusura bakmayın. Haftaya iyi bir kilo gitmesi için elimden geleni yapacağım.
Ya onun bi sıkıntısı var herhalde boyle kopmazdi o.. dur ben bugun bi yazaym ona@nilsub nerelerde mahmutla ilişkisi nasıl gidiyot acepppppp sıkıldılar mı birbirlerinden acabaaaaaşortim ne dersin inatettimolacak
Ayy teşekkürler canımOlsun yaptın ya o onemlı
Yapmayıp bısryler yıyebılırdın
Olumlu yanından bakalım
Yok kız uyumak gitçem diye öyle dedim.Cekılme yaa dur daha yenı basladık
Kılo vermek bence kolay
Esas korumak sıkıntı
Bundan sonrası zor ama basarcaz
Yine kimsenin olmadığı zamana denk gelmişsin kuzucum.De yeter daaaa gıt uyu kımse konusmuyor
Bence gayet de güzel vermişsin canım, her hafta bööyle olsa ayda 5 kg yapar. Oohh oh süper valla.Günaydın kızlar
Kilo bildirimimi yapayım
Geçen hafta 55.6 idim
Bu hafta 55.0
Fark 0.6
%1.079
İstediğim gibi değil, ama son 2 haftadır sabittim, idare eder...
Süpersin, yaptın mı canım spor bugün ?Profılımdekı resmın aynısını sıze atmama az kaldı
Çok geçmiş olsun canım, havalar iyice ısınana kadar girme o zaman havuza.hayırlı cumalar kızlar
Dün havuzdan sonra rahatsızlandım su soğuktu salı günüde soğuktu ,bademciklerim şişti bütün akşam ve geceyi yatağın içinde ateşten üşüyerek geçirdim gece ıhlamur takviyesi falan şu an daha iyiyim
Üzerimden kamyon geçmiş gibiydim en kötüsüde yutkunamamak
fancynancy tatlım dünkü sporum
45 dakika yürüyüş
20 dakika havuz
Canım çok geçmiş olsunGunaydin kizlar herkese
bu hafta hiç ugrayamadim kizim ve esim rota oldular onlarla hastaneyle ugrasiyorum beni sabit yazarsaniz sevinirim
pazartesinden itibaren aranizda olacagim insallah
Kilo bildirimim
Geçen hfta 100,9
Bu hafta 99,3
Fark 1,6
Sonunda 2 li rakamları gördümrabbim bir daha 100 leri kimseye göstermesin inşallah herkes sağlıkla incecik yaşasın
Vaaayyy harikasın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?