- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #241.961
Bence çok iyi gidiyosun canımÖrdeğim nasıl gıdıyorum sence
Aynen su aralıkta bıraz surunurum cumku yaklasık ıkı yıl öncekı kılodayım son ıkı yıldır hamıleyım 3 kere hamıle kaldım yaa uzun aradan sonra ındıgımden vucut korumamak ıcın ugrasıyor bırkac hafta buralarda gezerimBence çok iyi gidiyosun canım
Mezuniyetine de az kaldı. Gerci son kilolar daha yavas gidebilir ama olsum tam gaz devam
Kiz bi kol o kadar ediyo muVuuuuuuuuuuu naptın kolunu mu kesip tartıldınn
Olsun az az gram gram da olsa düşersin :) yürüyüşleri bırakma sakın. At Ela'yı pusete, yürüyün birlikte :)Aynen su aralıkta bıraz surunurum cumku yaklasık ıkı yıl öncekı kılodayım son ıkı yıldır hamıleyım 3 kere hamıle kaldım yaa uzun aradan sonra ındıgımden vucut korumamak ıcın ugrasıyor bırkac hafta buralarda gezerim
Zaten yuruyus sayesınde olduOlsun az az gram gram da olsa düşersin :) yürüyüşleri bırakma sakın. At Ela'yı pusete, yürüyün birlikte :)
Ben memeleri düşseem 60 gelırım kesin süt+ ıkı kafam kadar meme= 69,9Kiz bi kol o kadar ediyo muaklimda olsun zorda kalirsam düşünürüm bunu cikis olarak
Bu hafta aksamlar hep hafif gecirdim gune erken basladim bi de ne zamanki aksaklıkları da hesaba koyarsak gelen gitti hemen veysosum
Ne bıleyım tahmınen dedımKiz bi kol o kadar ediyo muaklimda olsun zorda kalirsam düşünürüm bunu cikis olarak
Bu hafta aksamlar hep hafif gecirdim gune erken basladim bi de ne zamanki aksaklıkları da hesaba koyarsak gelen gitti hemen veysosum
Yeni hedef koy5 mayısta 65 olamasam da buyuk ölçüde yaklastım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?