Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ellerine sağlık bende başlıcam pazartesi:temizlik:

ay artık burdayım ortim akşam yürüyüşümüde yaptım oturdum şimdi:spor:

gel ortim beraber yiyelim yeşillik kiloda yapmaz:KK70:

sorma eşim buralı ben ist gelin geldim tanıştığımızda sağlıkçıydı canım sonra bir türlü atanamadı sonrada bıraktı uğraşmadı burayada gelince internet cafe açtı alt katı normal cafe üst katı internet canım hayvanlarımızda var ay şehirde büyüdüm ama sonra burayı daha çok sevdim tek sorunum ailem uzak işte babam emekli olunca onlarda ist bırakıp samsuna ev yaptılar kışın ist yazın samsunda duruyorlar herkes köylere yerleşiyor artık..
ay sağolsun eşim çok yumuşak huyludur ne dersem yapar sağolsun ay yok çok yardımcı olur bana 5 kilo su şisesi bile taşıtmaz:KK36:
Maşallah canım, Allah ayırmasın, nazarlardan korusun. Bizimki de Erzincanlı ama sor bakim haritada yerini bulabilir mi :KK70:
Aahhh ah inşallah darısı başımıza bir gün. :KK36:

ellerine sağlık bende başlıcam pazartesi:temizlik:

ay artık burdayım ortim akşam yürüyüşümüde yaptım oturdum şimdi:spor:

gel ortim beraber yiyelim yeşillik kiloda yapmaz:KK70:

sorma eşim buralı ben ist gelin geldim tanıştığımızda sağlıkçıydı canım sonra bir türlü atanamadı sonrada bıraktı uğraşmadı burayada gelince internet cafe açtı alt katı normal cafe üst katı internet canım hayvanlarımızda var ay şehirde büyüdüm ama sonra burayı daha çok sevdim tek sorunum ailem uzak işte babam emekli olunca onlarda ist bırakıp samsuna ev yaptılar kışın ist yazın samsunda duruyorlar herkes köylere yerleşiyor artık..
ay sağolsun eşim çok yumuşak huyludur ne dersem yapar sağolsun ay yok çok yardımcı olur bana 5 kilo su şisesi bile taşıtmaz:KK36:
rahmetli babam da yeşillik kilo aldırmaz kızım bu börek ıspanaklı istediğin kadar ye derdi :KK70:
ALLAH huzurunuzu muhabbetinizi artırsın inşALLAH. :KK66:

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Maşallah sohbetler edilmiş ;) haftasonu olmasına rağmen gayet yoğun buraları ;)
Bende bütün gün gezdikten sonra sonunda dinlenme fırsatı bulabildim akşam üzere :KK48:

moni moni Ayşem nerelerdesin :KK66: Bugün son anda eve gelmeden tartının pilini hatırladım :KK48: Bakalım yarın ne çıkacağım gerçi diyetisyende hep 1 kg eksik çıkıyorum ( bazen daha bile fazla :D )
Buse Cerenle keyif günü yaptık bugün malum ;) çok fazla risk olmasına rağmen ben uslu uslu çorbamı salatamı yedim geldim ;) Valla kendimle gurur duydum :KK48: eskiden olsa hemen nasılsa dışarda yiyorum diye az da olsa diyet dışı birşeyler yerdim ( Green salad da erişteli salatalı ve proteinli tabak tercih ederdim ama onlarda bile soslardan dolayı kalori fazla üstelik karbonhidratı fazla :( ama bana göre diğerlerine kıyasla sağlıklıydı :D )
Eşim bile kaç gündür helal sana diyip duruyor :KK48:

Internette gördüm kadının biri 35 haftalık hamile ve sadece 2 kilo almış :oha: nasıl olabiliyor böyle şeyler? 35 haftalık bebek 2 kilodur zaten. Sinirleniyorum boyle tiplere :KK34:

:KK48: Morördeğim sinirlenme :KK53: Ben büyük kızımda 26 kg almış insanken ( ki o zamanlar 75le hamile kalmıştım ) İkinci kızımda 108 kgla hamile kaldığım halde 9 ayda 5 kg vermiştim :KK70:Doktorum bile inanamamıştı nasıl yaptın bunu diye ki inan ha bire yedim ama tabi sağlıklı şeyler ve doğuma gittiğim ana kadar hep sokalardaydım :KK48: artık bana herkes kız sokaklarda doğuracağın okadar gezmeye iyi o bebek tutundu diyorlardı :D

Bazen kendime çok kızıyorum keşke ilk hamileliğimde de bilinçli olsaydım, sağlıklı beslenseydim de bukadar kilo almasaydım en azından ikinciye kadar kilo almazdım okadar ( insan nasılsa kiloluyum diye psikolojik olarak salıyor heleki 3lü haneleri görünce ) ve şu anda yolum bu kadar uzun olmazdı ama bunda da vardır bir hayır ;)

Kuzuum hosgeldin doğurmadım henüz ama artık eli kulağında oglusun :)

Canım baktım şimdi durumuna 3 Aralık 'ta mezun olmuşsun. 6 ay geçince 3 Mayıs yapıyor ama yeni üye gibi işlem yapılacağından 2 haftalık deneme süresi eklemek gerek diye tahmin ediyorum. Sen bu cuma bildirime başla eger listeye girmek istiyorsan :KK66:
Hosbulduk cnm Kiz 5 gun kalmis diyor ya amaninn :anneadayı: yeni uye gibi deneme suremmi olcak benmde kiz benm neyimi deniyceginiz :KK53:
KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR ayy yanlış hesaplamıșım ya 3 Haziran oluyor 6 ay geçince pardon. O zamana kadar giremezsin listeye :KK43:
Ay tuh daha varmis yaaaa ay napim hazirana kadar az daha yiyim bari :dondurma::KK70:

:KK48: Morördeğim sinirlenme :KK53: Ben büyük kızımda 26 kg almış insanken ( ki o zamanlar 75le hamile kalmıştım ) İkinci kızımda 108 kgla hamile kaldığım halde 9 ayda 5 kg vermiştim :KK70:Doktorum bile inanamamıştı nasıl yaptın bunu diye ki inan ha bire yedim ama tabi sağlıklı şeyler ve doğuma gittiğim ana kadar hep sokalardaydım :KK48: artık bana herkes kız sokaklarda doğuracağın okadar gezmeye iyi o bebek tutundu diyorlardı :KK70:

Bazen kendime çok kızıyorum keşke ilk hamileliğimde de bilinçli olsaydım, sağlıklı beslenseydim de bukadar kilo almasaydım en azından ikinciye kadar kilo almazdım okadar ( insan nasılsa kiloluyum diye psikolojik olarak salıyor heleki 3lü haneleri görünce ) ve şu anda yolum bu kadar uzun olmazdı ama bunda da vardır bir hayır :KK66:
Banucum bahsettiğim kişi 59 kilodan 61 kiloya çıkmış. Yani zaten normal kilosunda ve 35 haftada 2 kilo almış. Bence bu da sağlıklı değil. Senin bahsettiğin durum nispeten daha kilolu hamile kalanlarda geçerli. O durumda daha fazla kilo almasını doktorlar da uygun görmüyor ve kilo kaybı durumları nadir de olsa oluyor. Ama zayıfsa ya da ideal kilodaysa zaten bebekti suydu derken en az 3-4 kilo eder 35 haftada. 2 kilo almak nedir? :)
Ben de tahminimden fazla kilo aldım aslında, bi nebze pişmanım ama kendime söz verdim hamilelik sonrasında eski kiloma döneceğim inşallah En Büyük TÜRKİYE

Banucum bahsettiğim kişi 59 kilodan 61 kiloya çıkmış. Yani zaten normal kilosunda ve 35 haftada 2 kilo almış. Bence bu da sağlıklı değil. Senin bahsettiğin durum nispeten daha kilolu hamile kalanlarda geçerli. O durumda daha fazla kilo almasını doktorlar da uygun görmüyor ve kilo kaybı durumları nadir de olsa oluyor. Ama zayıfsa ya da ideal kilodaysa zaten bebekti suydu derken en az 3-4 kilo eder 35 haftada. 2 kilo almak nedir? :)
Ben de tahminimden fazla kilo aldım aslında, bi nebze pişmanım ama kendime söz verdim hamilelik sonrasında eski kiloma döneceğim inşallah En Büyük TÜRKİYE
Kiloyu bosverde canm dogumdan sonra sezeryan dikisine cooook dikkat et ordekim olurmu enfeksiyon riskine karsi :dua:

Hosbulduk cnm Kiz 5 gun kalmis diyor ya amaninn :anneadayı: yeni uye gibi deneme suremmi olcak benmde kiz benm neyimi deniyceginiz :KK53:
Yaa yaa belki 5 gün belki 5 günden de yakın :KK53:
Valla seni deneme süresine almaya gerek yok tabi de kurallar böyle diyor krakercim :KK43: sonra demezler mi bize siz neden 6 ay dolar dolmaz aldınız diye :KK53: sen gene de listeye girecekmiş gibi düşün, belki gerek bile kalmaz listeye girmene, verirsin hemencik :halay:
Sen hala mezun olmadinmi kuymak guzeli :KK70::KK70:
Adından belli değil mi kuymak yerken nasıl mezun olsun :KK70:

Internette gördüm kadının biri 35 haftalık hamile ve sadece 2 kilo almış :oha: nasıl olabiliyor böyle şeyler? 35 haftalık bebek 2 kilodur zaten. Sinirleniyorum boyle tiplere :KK34:
sinirlenme canım bende oğlumda 5kg almıştım :110: 65kilo ile hamile kaldım 70 ile doguma gittim. oglan 3800gr dogdu. ama hamilelik boyunca sağlıklı ve düzenli beslediğim için yediklerim bebeğe depolarda bana hizmet etti. oğlan 6 aylıkken ben 50li rakamlara gelmiştim. 1 yasindaykende 48kilo. Hoppa

Back
X