Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sinirlenme canım bende oğlumda 5kg almıştım :110: 65kilo ile hamile kaldım 70 ile doguma gittim. oglan 3800gr dogdu. ama hamilelik boyunca sağlıklı ve düzenli beslediğim için yediklerim bebeğe depolarda bana hizmet etti. oğlan 6 aylıkken ben 50li rakamlara gelmiştim. 1 yasindaykende 48kilo. Hoppa
Off ben bir utanç kaynağıyım resmen :olamaz:

Internette gördüm kadının biri 35 haftalık hamile ve sadece 2 kilo almış :oha: nasıl olabiliyor böyle şeyler? 35 haftalık bebek 2 kilodur zaten. Sinirleniyorum boyle tiplere :KK34:
Sinirlenme sen kuzucum, bence sorun kesinlikle onda.:KK57: Öyle bir şey olurmuymuş canım. :KK20: Ciddiyim, 2 kiloyu biz 2 günde alıyoruz azıcık ipleri salınca.

45 dk yürüyüs yapıldı:nazar:En Büyük TÜRKİYE
Senden kopya çektim canım, attım kuzuları pusete yürüdük 30 dk sonra parka saldım kudurukları :)

fancynancy fancynancy spor ne alemde?
Ben nilgune benzemem denetleyecegım dedıysem bıtmıştır:işsiz:
Haha, veletler ayakta hala ya, yorulsunlar diye o kadar uğraştım parkta da, hala ayaktalar. Deli oluyorum, uyumayan çocuklar yapmışız. Yatırmayı denedim 2 defa, başarısız oldum. Sorun bende mi acaba ya... Birazdan yine deneyecem. :işsiz: Bir yatsalar ya eliptik ya da leslie yapcam şekerim.

Kahvaltı (12:30 falandı, geç oldu)
Jambonlu omlet
1,5 susamlı wasa

Ara
Filtre kahve
1,5 wasa
1,5 karper

Akşam
1 içli köfte
2 yk bulgur
1 orta boy Izgara külbastı
1 z.yağlı yaprak sarma
1,5 mücver
(biliyorum biraz fazla olmuş :KK43: )

Filtre kahve

Su: 2,5 lt tamamlarım yatana kadar
Spor: 30 dk yürüyüş
ekstra spor yaparsam eklerim yine kızlar

Kuzum sezaryen hiç istemiyorum inşallah olmak zorunda kalmam :KK43: normal doğum istiyorum umarım bi engel çıkmaz :dua:

Rabbim bir avazda doğurup sağlıklı bir şekilde evladını kucağına almayı nasip eder inşallah...Aminnnnn
Hayırlı evlat olur inşallah ;)

Kız eğer normal doğum yaparsan dua etmeyi unutma ;) doğum anında her dua kabul olurmuş ;) gerçi o an onumu hatırlayacaksın diyeceksin ama ben cidden hatırlamıştım :D da dua ederken Allahım bana zayıflayıp incecik olmayı nasip et demeyi unuttum :D artık bizede dua edersin sağlıklı kilolara inmemiz için :KK48:

Senden kopya çektim canım, attım kuzuları pusete yürüdük 30 dk sonra parka saldım kudurukları :)

Haha, veletler ayakta hala ya, yorulsunlar diye o kadar uğraştım parkta da, hala ayaktalar. Deli oluyorum, uyumayan çocuklar yapmışız. Yatırmayı denedim 2 defa, başarısız oldum. Sorun bende mi acaba ya... Birazdan yine deneyecem. :işsiz: Bir yatsalar ya eliptik ya da leslie yapcam şekerim.
Yamam süper olur
Benım modellerde uyumuyor malesef

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Maşallah sohbetler edilmiş :KK66: haftasonu olmasına rağmen gayet yoğun buraları :KK66:
Bende bütün gün gezdikten sonra sonunda dinlenme fırsatı bulabildim akşam üzere :KK48:

@moni Ayşem nerelerdesin :KK66: Bugün son anda eve gelmeden tartının pilini hatırladım :KK48: Bakalım yarın ne çıkacağım gerçi diyetisyende hep 1 kg eksik çıkıyorum ( bazen daha bile fazla :KK70: )
Buse Cerenle keyif günü yaptık bugün malum :KK66: çok fazla risk olmasına rağmen ben uslu uslu çorbamı salatamı yedim geldim :KK66: Valla kendimle gurur duydum :KK48: eskiden olsa hemen nasılsa dışarda yiyorum diye az da olsa diyet dışı birşeyler yerdim ( Green salad da erişteli salatalı ve proteinli tabak tercih ederdim ama onlarda bile soslardan dolayı kalori fazla üstelik karbonhidratı fazla :KK43: ama bana göre diğerlerine kıyasla sağlıklıydı :KK70: )
Eşim bile kaç gündür helal sana diyip duruyor :KK48:

Arada kaçamak da iyi oluyor canım.
Bazen vücudu şaşırtmış oluyoruz.

hahaha, çok iyiymiş. devam et canım, bende bu sene gircem işnşallah.

Gir tabi Fancy'cim :) Aman dikkat et alışkanlık olmasın sonra.

Kızlar, çok fena iştahım kapandı. Bu da abartı oldu ama canım bir şey istemiyor.
Üstelik regl dönemindeyim..

Bugünkü menümü yazayım.
Sabah:
- 1 tane poğaça
- Çay

Ara:
- 1 minik tadelle

Akşam:
- 5-6 çilek
- 1 dilim ananas
- 1 bardak süt

Onun haricinde 2,5 litre kadar su ve 1 saat de yürüyüş.

fancycigim sen de gece kuşu değilmiydin? kime çekmiş bu çocuklar anlamadım :KK48:

İpleri salmıyor demek ki :KK43:
canım bazıları ciddi metabolizma sorunları yaşıyor. yavaş olmasi kadar cok hızlı olmasi da sıkıntı. benim karşı komşum kiz ağlayacak nerdeyse. 42 kilo ile hamile kalmış kızı 1 yasinda 45kilo şimdi. yakışmıyor giydiklerim diyor. 3gr vereceğim diye korkuyor. eski çalıştığım şirketteki sekreter kiz 35 kiloydu. hamile kalinca kilo alırım sandı o da boş çıktı. en azından biz normaliz alıyoruz veriyoruz. bunu dert etme lütfen. aaa.. kızacağım valla hamile falan demeyeceğim sen bunlara ne takıyorsun yaa... kızım hamle dediğin kilo alır o kadar :KK67:
:KK48:

Rabbim bir avazda doğurup sağlıklı bir şekilde evladını kucağına almayı nasip eder inşallah...Aminnnnn
Hayırlı evlat olur inşallah :KK66:

Kız eğer normal doğum yaparsan dua etmeyi unutma :KK66: doğum anında her dua kabul olurmuş :KK66: gerçi o an onumu hatırlayacaksın diyeceksin ama ben cidden hatırlamıştım :KK70: da dua ederken Allahım bana zayıflayıp incecik olmayı nasip et demeyi unuttum :KK70: artık bizede dua edersin sağlıklı kilolara inmemiz için :KK48:
yiyip yiyip incecik olmayı istemek daha mi iyi olurdu. morordek morordek öyle birşey isteyeceksen 5.takım adina iste bizde sebeplenelim:KK70::KK70::KK70:

büyük uyudu küçük hala ayakta :KK62: uyursa uyuycam bende, offff. spor mpor yalan oldu.
:oha:saate bak. bu saatte ayaktalar. bende benim kıza kızıyorum 11e kadar atakta diye. ama benim bu model baba yatmadan uyumadan uyumuyor. ah benim poncik oğlum yaz kış fatketmezdi 8 dedimmi atakta olsa uyurdu. tabi büyüdükçe saatler 1 er 1er uzamaya basladi. şimdi de 11 dedim mi cuppa yatak. :anne: bu emo da çok hoş oldu sanki benim poncik oğlan minnakmis gibi. 17 yasinda herif oldu. tüy bıyıklı :KK70::KK70::KK70:

Kızlar, çok fena iştahım kapandı. Bu da abartı oldu ama canım bir şey istemiyor.
Üstelik regl dönemindeyim..

Bugünkü menümü yazayım.
Sabah:
- 1 tane poğaça
- Çay

Ara:
- 1 minik tadelle

Akşam:
- 5-6 çilek
- 1 dilim ananas
- 1 bardak süt

Onun haricinde 2,5 litre kadar su ve 1 saat de yürüyüş.
bu nasıl bir menü yaaa... poğaça tadalle ile ogun mü olur? neyse guzelim seni sana bırakıyorum canın birşey istememiş diye.

Pfff kız altını islatmis, komple herşeyi değiştirdim. Yatarken tuvalete gitmemek için savaşıyor resmen bizimle, sonra da durum aynen bu.
Şimdi de uykum kaçtı :KK51:
ALLAH yardımcın olsun Burcucuk. zor zamanlar. ben de bu zor zamanların eşiğindeyim. bazen diyorum kendi kendine birakmaz mi acaba diye. bizim kız çiş diyerek beni banyoya sokuyor klozete oturması ile kalkması bir oluyor. "bitti bitti yok el lele bıcı bıcı" diyor. yani tum derdi su ile oynamak. birde benim kiz tam konuşmuyor. 26aylık oldu. dr.a gorutursem mi acaba?

Back
X