Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

:KK15: ortin döndü bitti işlerim şükür:KK76:

her sabah ki gibi:rapci:

günadın canım:KK54:

kalk hava miss :KK68: sabah çıktım ürüdüm geldim:spor:
bu arada klaveninde z den önce gelen harfi basmıor anladınız siz onu o harfi siz koun okurken:KK70::KK70::KK70:
hayatım sen hep erkencisin tabiki ama bu aralar buralar sensizdi sessizdi :KK70::KK70::KK70:

servey servey canım beni etiketlemişsin mahmutla aran nasıl diye valla 1 haftadır yapamadım eliptik :spor:işlerimi bitirip hemen bahçeye indim çocuklara salıncak kurdum ağacın altına bi serindik hem iş hem piknik gibi çayımıda bahçede demledim ay miss gibiydi bitti ektim bir sürü şey hiç ilaçsız gübresiz görseniz bayılırsınız:KK36:
oohhhh mis valla. afiyetle yiyin şifa olsun. :)

ya evet tel sorunlu ya çeksemde yükleyemiyorum pc atıp ordan atmak lazım canım uğraşırım bi ara:KK15:

ay gurk tavuklarım vardı 2 tane dün civciz çıkardılar 4 tanede yatıyor bi görseniz renkleri çok güzel valla haberleri izleyince şehirleri görünce cennette yaşıyoruz diyorum:dua:
:KK68:

Yapma mervişim pekte kilolanmış gibi görünmüyordun snapte :)

Özge 61 e geçti 5'lere geçer yakında :)
Aa sen beni izliyodn dimi:KK15: aslinda cok almadim 68im suan bazen 69 oluyom 70i gorcem diye korkuyom bide 65i goremem ya hic ona yaniyom :kızgın: bu sefer 5leri gorsem diyom
Ozgeye baktim ya masallah ne guzel erimis

Ordekim dogurmadn dmi kimler var neler yapiyorsunuz ozge kac kilo oldun ay cok meraktayim anlatin hele :KK76:
Kuzuum hosgeldin doğurmadım henüz ama artık eli kulağında oglusun :)
Ben tekrar listeye girebilirmiyim ki ya 6 ayim doldumu acaba kaptanlarim toplight toplight morordek morordek
Canım baktım şimdi durumuna 3 Aralık 'ta mezun olmuşsun. 6 ay geçince 3 Mayıs yapıyor ama yeni üye gibi işlem yapılacağından 2 haftalık deneme süresi eklemek gerek diye tahmin ediyorum. Sen bu cuma bildirime başla eger listeye girmek istiyorsan ;)

hahah sorma güzel geçtide çocuklara salıncak kurdum herşe doğal miss gibi sadece sulaması kaldı artık :KK50:
toplaşın gelin :KK76:
Ayyy valla gelirim bak kız. Ne kadar güzel bir hayat yaşıyorsunuz canımın içi. Eşim be iş yapıyordu ayıptır sorması, o da seviyor senin gibi toprakla uğraşmayı demek. Benim kocanın o taraklarda bezi yok hiç. Hazırcı maşallah, armut pişsin ağzına düşsün. :KK59:

Menüm;
Uyanınca Cörekotu yagı ve su

07:15
100ml süt+3 yk yulaf+2 ceviz+2 kayısı+1 çay kaşıgı bal

Ara: 2 salatalık-2 ceviz

12:00
1,5 dilim cavdar ekmegi arası süzme peynir
2 kuru kayısı ve t.kahvesi

Ara:Bol marul ve 7 otlu bitki cayı

18:00
2 dolma (1 biber,1 patlican)
2 içli köfte
1 kase yogurt

2 L su

Spor;
30 dakika yürüyüş
Asagıdaki listeyi eliptikle uyguladim.

Toplam 20 dakika eliptik
fancynancy fancynancy
Screenshot_2017-03-14-16-47-41.webp

Mrb kizlar
Hazır 3 günlük tatili buldum, eşim de yok temizliğe verdim kendimi. Dip bucak girdim eve. Kahve molasindayim şimdi...
ellerine sağlık bende başlıcam pazartesi:temizlik:
hayatım sen hep erkencisin tabiki ama bu aralar buralar sensizdi sessizdi :KK70::KK70::KK70:
ay artık burdayım ortim akşam yürüyüşümüde yaptım oturdum şimdi:spor:
oohhhh mis valla. afiyetle yiyin şifa olsun. :)
gel ortim beraber yiyelim yeşillik kiloda yapmaz:KK70:
Ayyy valla gelirim bak kız. Ne kadar güzel bir hayat yaşıyorsunuz canımın içi. Eşim be iş yapıyordu ayıptır sorması, o da seviyor senin gibi toprakla uğraşmayı demek. Benim kocanın o taraklarda bezi yok hiç. Hazırcı maşallah, armut pişsin ağzına düşsün. :KK59:
sorma eşim buralı ben ist gelin geldim tanıştığımızda sağlıkçıydı canım sonra bir türlü atanamadı sonrada bıraktı uğraşmadı burayada gelince internet cafe açtı alt katı normal cafe üst katı internet canım hayvanlarımızda var ay şehirde büyüdüm ama sonra burayı daha çok sevdim tek sorunum ailem uzak işte babam emekli olunca onlarda ist bırakıp samsuna ev yaptılar kışın ist yazın samsunda duruyorlar herkes köylere yerleşiyor artık..
ay sağolsun eşim çok yumuşak huyludur ne dersem yapar sağolsun ay yok çok yardımcı olur bana 5 kilo su şisesi bile taşıtmaz:KK36:

Yani ne bileyim içimden hep güzellikler geçiyor, evrene olumlu mesaj gönderiyorum olumlu olsun diye :KK48: bilmedigimden de olabilir ama korkmuyorum niyeyse, zor geçecek diye de düşünmüyorum hiç. Allah bilir tabi ama ne kadar rahat olursam o kadar iyi olur herhalde :)
Canım, en güzeli valla hiç stres yapma, aynen devam et tatlım. :nazar:

selam kızlar:KK3:
bi kaç gündür hastayım boğaz ağrım var bademciklerim şişmiş yutkunamıyorum havuz soğuktu hasta etti beni,bugünde gidemicem ona üzülüyorum:KK51:
Üzülme monicim, iyileşinceye yaparsın. Sen sağlığına dikkat et önce. Tekrar geçmiş olsun :hasta:

Merhabalar kızlar.
Umarım herkes iyidir.
İyiyiz canım, ben çocukları parka çıkarma bahanesiyle yürümeye başladım. @servey den feyz alaraktan :halay: iyi oluyo valla. Bugün yarım saat yürüdüm çocuklarla mesela. Sen neler yapıyorsun?

Tembel ex ortim..:KK70:
Ben biber domates patlıcan ektim börülce saçtım..
Zaten ıspanak marul taze soğan taze sarmısaklarım oldu yiyiyoruz onlardan baklalarım toplancak halde misss

Ayy, nasıl imrendim canım anlatamam.
Balıkesir'in ilçelerinden birinde mi yaşıyorsunuz?
Müstakil galiba eviniz de değil mi?
Biz de doğa ile iç içe olacağımız bir yerler alıyoruz taşınmak için bakalım..

İyiyiz canım, ben çocukları parka çıkarma bahanesiyle yürümeye başladım. @servey den feyz alaraktan :halay: iyi oluyo valla. Bugün yarım saat yürüdüm çocuklarla mesela. Sen neler yapıyorsun?

Ohh, ne güzel şekerim.
Benim de sınavım vardı sabahtan.
2 saat uyku ile ona gittim. Gelince güzel bir kahvaltı derken öğle oldu yine.
Tamamlamam gereken işler vardı onları da halledince biraz keyif yürüyüşüne çıktık eşimle derken bu saat oldu :)

Menüm

Sabah
09.00
Akşamdan kaynar suya yatırılmış 1 gün kurusu kayısı ve suyu

09.30
1.5 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
3 zeytin
1 t.k. acılı ezme
3 yaprak marul
1 dilim çavdar ekmeği
1 kupa Yeşilköy

Ara
Yok

Öğlen 14.00
yrm kase mantı

Ara
2 sade t.kahvesi
1 diyet kurabiye (kendim yaptım. 85 kalori falan. İçinde yağ, şeker ve un yok. )

Akşam 19.30
Yrm porsiyon tavuk şiş
Bol salata
1 bardak ayran

Su 3 lt
Spor temizlik dışında birşey yok malesef :KK43:

Menüm

Sabah
09.00
Akşamdan kaynar suya yatırılmış 1 gün kurusu kayısı ve suyu

09.30
1.5 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
3 zeytin
1 t.k. acılı ezme
3 yaprak marul
1 dilim çavdar ekmeği
1 kupa Yeşilköy

Ara
Yok

Öğlen 14.00
yrm kase mantı

Ara
2 sade t.kahvesi
1 diyet kurabiye (kendim yaptım. 85 kalori falan. İçinde yağ, şeker ve un yok. )

Akşam 19.30
Yrm porsiyon tavuk şiş
Bol salata
1 bardak ayran

Su 3 lt
Spor temizlik dışında birşey yok malesef :KK43:
Cok istikrarlı devam ediyorsun canım..:nazar::KK9:

Menüm;
Uyanınca Cörekotu yagı ve su

07:15
100ml süt+3 yk yulaf+2 ceviz+2 kayısı+1 çay kaşıgı bal

Ara: 2 salatalık-2 ceviz