- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #24.181
sizin de kilonuz listede yer alsaydı daha iyi olurdu diyor galiba canım..
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.daha doğrusu kabul ederseniz katılacağım.güçlü bir motiveye ve biran önce sonuç görmeye ihtiyacım var.sanırım tam da konunun üzerine geldim sizler yeni oluşumların eşiğindesiniz.inşallah beraber başarırız
ayhhh heyecanlandım.opuyorumnanaktan.anlatırım tabiiki yeterki dinleyen yani okuyan destek verecek birilerini bulayım.geçen sene 20 kilo verdim.ciddi bir diyet ve sporla.kilom değil hayatım değişmişti.sonra bir yıl içinde ben deyim7-8 sen de 9-10 kilo aldımklava:kıyafetlerimi falan hep değiştirmiştim yaz geliyor o küçücük kıyafetlerin içine giremeyeceğim.sitres oldum.
candycim bunlar nette bulduklarım ama benim yaptıklarımı sonra çekip göstereceğim size beğenmene sevindim :))
tombilicim sana bir şey sorucam müşterilerle uğraştığıı yazmıştın ya en son belki sen bilirsin dedim.. ege seramikten bahçe için iki model beğendim siz ege ile çalışıyormusunuz bunların hangisini bahçe için tavsiye edersin...
http://www.egeseramik.com/seriler.aspx?ID=VIA
http://www.egeseramik.com/seriler.aspx?ID=CAP
ege seramikin kalitesi hakkında pek bilgim yok onu eşime sorarım gelince söylerim ilk verdiğin linkten via appia altın uygun olabilir diğerinde de açık renk olanlar uygundur derim ben eğer bahçen çok büyükse diğer renkleri de düşünebilirsin ama döşenince daha koyu durduklarını gözönüne al öyle seçim yap bi de açık renklerin tonları bahçen yeşil ya onlara da daha uyumlu olabileceğini düşünüyorum ben bi de bahçen büyükse daha büyük ebatlı taşlar da alternatif olabilir ama küçükse daha küçük ebatlı taşlara yönel ege seramiki de sorarım eşim gelince hemen :hulya:
buraya gelmeden önce tam 15 gün yaptım soğan suyunu iğrençti ve bi halta yaramadıyahu bu yararı olan şeyleri ben neden hiç ama hiç yapamıyorumalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile elma sirkesine başlıyorum bir gün sürüyor sandaloz sakızına başlıyorum bir gün sürüyor şimdiye dek en uzun soğa suyu yaptım bir halta yaramadı oda gram oynamadım:umursamaz:
candy beynim durdu okuduğum cümleleri anlamıyorum derken ciddiyimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sabahtan yazdıkların da dahil hepsini tek bir kerede okuyayım diye niyetlendimsempatiksalakcinni
buraya gelmeden önce tam 15 gün yaptım soğan suyunu iğrençti ve bi halta yaramadı
teşekkürler canım ama öyle korkarak yedimki yemekleri anlatamam pazar akşamını sadece salatayla geçiştirdim ve yemekteen sonrada birşey yemedim benim en büyük düşmanım akşam tv karşısında çay içerken yanında pastalar kurabiyeler yada çerez vs yemek onları aklıma getirmiyorum bir haftadır onlardan kurtulursam daha rahat edicem kesindi neyseki bu haftayı abur cubursuz atlattık inşallah haftayı dediğin gibi iki hanelilerle kapatır birdahada çıkmayız üç haneli rakamlara opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile
okudum bebem okudum devam diyorum boshayallersmile
haklısın ne kadar sızlasan sitem etsen haklısın ama herkes iş güç peşinde bir koşturmaada herkes gündüz müsait olamıyor tombilim çok gelirdi oda işlere kaptırdı kendini reyhan ablacık iştedir mersa yaz tatiline girdi o artık haftada iki kez gelse kar saymak lazımboshayallersmile
bugün bişey olmuş bana birine mi kızdım nedir.. entrika damarlarım kabarmış.. bak çok sevdim bunu şimdi yazdım. hepsi pc de olsa fikirlerinizi almak isterdim ama işte sadece bi kaç bişey.. gerisi el yazısı akannehir
sanki başkası yazmış gibi helecanlanıyorum okurken.. ben de bi garibim.. senaryomun bi kısmını okurken kardeşim ağlamıştı senağlama canım benim ya:teselli:
neyse bak bunu beğendim çok ya..
Umut: Neden ağlıyorsun o zaman deli etme adamı!
Aslı:Bilmiyorum Allahın belası.. Neden ağladığımı bilmiyorum (Yine hıçkırıklara boğulur.)
Umut: Neden itiraf etmiyorsun.. Bu kadar mı zor sevmek?
Aslı: Yok canım.. Sana kolay..
Umut: Aslı ben seni seviyorum..
Aslı: Ya Umut gözünü seveyim bi git ya.. Nereye gidersen git ama git lütfen.. İstersen seni evde bekleyen yarı çıplak kızın yanına git.. bi daha de “Aslı seni seviyorum” diye.. Belki sana neden inanmadığımı anlarsın.
bugün böyleyim.. senaryo havamda.. idare edin artık.. baya oldu ya dokunmayalı..
inşallah canım ya.. ben yüzün altına düşsem hızımı alamayacağım gibi zaten.. takım arkadaşlarım da çok sevinir.. 95 olayım bi.. ya bi iki haneli olayım.. reyhan ablam da sevinir çok :kedi:
mesela bunları yaptım bu hafta
ya ben de yazarım taa ilkokuldan beri hatta ödüllerim falan vardır amma seninkiler farklı kız hakkaten aşkı memnu halt etmiş yanında dallası geçer bunlara devam etsen
var ya sen 100 ün altına düşsen ben 59 olmuşum gibi sevinicem ama az kaldı merak etme ilk günden bugüne çooook değişimler var sen de yemin de işe yaradı biraz herhalde meraklanma bu hafta olmazsa haftaya göreceksin mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?