Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.daha doğrusu kabul ederseniz katılacağım.güçlü bir motiveye ve biran önce sonuç görmeye ihtiyacım var.sanırım tam da konunun üzerine geldim sizler yeni oluşumların eşiğindesiniz.inşallah beraber başarırız

hoşgeldin leys
adının okunuşu aklımda kötü çağrışımlar yapıyor ama hemen söyleyim bir cips hastası olarak aylardır yemediğim için hemen aklıma getirdin neyse beraber bütün kötü hastalıklardan kurtuluruz inşallah

ayhhh heyecanlandım.opuyorumnanaktan.anlatırım tabiiki yeterki dinleyen yani okuyan destek verecek birilerini bulayım.geçen sene 20 kilo verdim.ciddi bir diyet ve sporla.kilom değil hayatım değişmişti.sonra bir yıl içinde ben deyim7-8 sen de 9-10 kilo aldım:oklava:kıyafetlerimi falan hep değiştirmiştim yaz geliyor o küçücük kıyafetlerin içine giremeyeceğim.sitres oldum.

ben de sana bütün oklavaları indiriyorum :oklava: alsanaalsanasmile inşallah bu son aldığın olur diyorum bir de

tombilicim sana bir şey sorucam müşterilerle uğraştığıı yazmıştın ya en son belki sen bilirsin dedim.. ege seramikten bahçe için iki model beğendim siz ege ile çalışıyormusunuz bunların hangisini bahçe için tavsiye edersin...

http://www.egeseramik.com/seriler.aspx?ID=VIA

http://www.egeseramik.com/seriler.aspx?ID=CAP

ege seramikin kalitesi hakkında pek bilgim yok onu eşime sorarım gelince söylerim ilk verdiğin linkten via appia altın uygun olabilir diğerinde de açık renk olanlar uygundur derim ben eğer bahçen çok büyükse diğer renkleri de düşünebilirsin ama döşenince daha koyu durduklarını gözönüne al öyle seçim yap bi de açık renklerin tonları bahçen yeşil ya onlara da daha uyumlu olabileceğini düşünüyorum ben bi de bahçen büyükse daha büyük ebatlı taşlar da alternatif olabilir ama küçükse daha küçük ebatlı taşlara yönel ege seramiki de sorarım eşim gelince hemen :hulya:

ege seramikin kalitesi hakkında pek bilgim yok onu eşime sorarım gelince söylerim ilk verdiğin linkten via appia altın uygun olabilir diğerinde de açık renk olanlar uygundur derim ben eğer bahçen çok büyükse diğer renkleri de düşünebilirsin ama döşenince daha koyu durduklarını gözönüne al öyle seçim yap bi de açık renklerin tonları bahçen yeşil ya onlara da daha uyumlu olabileceğini düşünüyorum ben bi de bahçen büyükse daha büyük ebatlı taşlar da alternatif olabilir ama küçükse daha küçük ebatlı taşlara yönel ege seramiki de sorarım eşim gelince hemen :hulya:

tamam canım teşekkür ederim bunları dmşemeyi düşündüğümüz alan 35m2 filan ancak vardır sadece ön bahçeye yırtığın gezdiği yerlerde ayakları pislenmesin diye kaydirigubbakcemile3 ay ne kadan zenginim bakın köpeğimin ayakları kirlenmesin diye neler döşetiyorum:roflol::roflol: ya yok şu anda bakımsız burası ve acil toparlanması gerek ehh yırtıkta evde ve bahçede aynı anda yaşayan bir köpek olduğundan mecburuz yani... bunlar hoşuma gitti aslında en doğalı kayrak taşını çok seviyorum ama bahçe ufak :1no2:

Umut: Aslı!
Aslı: Yeter! Yeter! Artık benimle uğraşma.. Allahım ne salağım.. Seninle oynadığımı sanıyorken meğer senmişsin benimle oynayan.. Ama olmadı işte.. (Hala ağlamaktadır.) Tavlayamadın beni.. Canıma değsin.. Defol! Daha ne bekliyorsun git artık! Git!
Umut Aslı’ya sarılır. Aslı da Umut’a..
Aslı: Bırak beni..
Umut: Bırakmam bi daha..
Aslı: Bırak dedim.. Nefret ediyorum senden.. Eskiden sadece gıcık olurdum. Şimdi NEFRET EDıYORUM.. (Aslı gitmeye yeltenir. Umut bırakmaz.)
Umut: Bırakmam.. Bi daha bırakmam seni..
Aslı:(Gücü kalmamıştır artık.) Lütfen bırak.. (Oracıkta bi yerlere oturuverirler. Umut Aslı’nın yüzünü ellerinin arasına alır.)
Umut: Ne kadar aptalsın.. Seni nasıl sevdiğimi nasıl anlamazsın?
Aslı: Çok zor olmadı.. Evine geldim yarı çıplak bi kız gördüm.. oradan anladım..
Umut: Yarı çıplak değil, bornozlu.. Kendisi de ablam olur..
Aslı: Çok komiksin.. Kafede kısmetse, dedi ben eşiniz deyince.. Üstüne atlayacak yer arıyordu.. Ablasıymış!
Umut: Ben rica ettim çünkü..
Aslı: Niye ablanı yordun ki buralara kadar..
Umut: Aslında onun fikriydi.. Ona anlattım.. O da işte bu fikri buldu.. Ben de sen yap, dedim.. Dersaneye gelecekti de ben kafeyi keşfettim sonra..
Aslı: Neden sana inanasım gelmiyor?
Umut:Aptalsın da ondan!
Aslı: :)

ayh
boshayallersmile

candy beynim durdu okuduğum cümleleri anlamıyorum derken ciddiyimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sabahtan yazdıkların da dahil hepsini tek bir kerede okuyayım diye niyetlendimsempatiksalakcinni

yahu bu yararı olan şeyleri ben neden hiç ama hiç yapamıyorumalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile elma sirkesine başlıyorum bir gün sürüyor sandaloz sakızına başlıyorum bir gün sürüyor şimdiye dek en uzun soğa suyu yaptım bir halta yaramadı oda gram oynamadım:umursamaz:
buraya gelmeden önce tam 15 gün yaptım soğan suyunu iğrençti ve bi halta yaramadı

candy beynim durdu okuduğum cümleleri anlamıyorum derken ciddiyimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sabahtan yazdıkların da dahil hepsini tek bir kerede okuyayım diye niyetlendimsempatiksalakcinni

hepsi birbirinin devamı değil de son iki yazdığım birbirinin devamı

ilk yazdığım tanıtım amaçlıydı kaydirigubbakcemile3

son iki mesajımı zaten bugün yazdım şimdi yazdım bunu da.. sana ilk yazdığım eski biraz..

bloguma mı yazsam en azından bu ikisi için yazdıklarımın hepsi pc de CADIARZU

bugün çok hevesliyim yazmaya.. ay bak bu ikisini hiç beraber yazmayacaktım ben ayıracaktım en son ama.. kıyamadım görüyo musun.. napcam ben şimdi işler iyice sarpa sardı kaydirigubbakcemile3

yok candycim anladım beraber olmadıklarını ama hepsini tekrar okumak istedim bazen algılayamıyorum kafamı tam veremediğimden olsa gerek sağa sola bakmaktan :))

teşekkürler canım ama öyle korkarak yedimki yemekleri anlatamam pazar akşamını sadece salatayla geçiştirdim ve yemekteen sonrada birşey yemedim benim en büyük düşmanım akşam tv karşısında çay içerken yanında pastalar kurabiyeler yada çerez vs yemek onları aklıma getirmiyorum bir haftadır onlardan kurtulursam daha rahat edicem kesindi neyseki bu haftayı abur cubursuz atlattık inşallah haftayı dediğin gibi iki hanelilerle kapatır birdahada çıkmayız üç haneli rakamlara opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

hiiiiç korkma çok da kolay unutuluyor onlar bikaç hafta dişini sıkman gerekiyor sadece eşim akşamları başlıyor çıt çıt da çıt çıt herkes kaynuşum kayınpederim ama ben 3-5 tane alıyorum avcuma yarısını oğluma çıkarıyorum yarısını da kendim yiyorum yersem eğer o kadar azcık daha olsa demiyorum cips manyağıydım şimdi aylardır ağzıma sürmüyorum azcık sabır zor değil

tombilicim seni özlemişiz yahu ne zaman eskisi gibi gelicen...

canlar ben azcık kaçayım kızım ders yapacakmışta öpüyorum hepinizi....

okudum bebem okudum devam diyorum boshayallersmile

haklısın ne kadar sızlasan sitem etsen haklısın ama herkes iş güç peşinde bir koşturmaada herkes gündüz müsait olamıyor tombilim çok gelirdi oda işlere kaptırdı kendini reyhan ablacık iştedir mersa yaz tatiline girdi o artık haftada iki kez gelse kar saymak lazımboshayallersmile

ay sormayın kızlar ya hem sizleri özlüyorum hem de iş var eve ekmek gidecek uzun bi kış uykusundan sonra diye seviniyorum allahıma şükür iyiyiz bu aralar gelemesem de aklım hep burda ama

bugün bişey olmuş bana birine mi kızdım nedir.. entrika damarlarım kabarmış.. bak çok sevdim bunu şimdi yazdım. hepsi pc de olsa fikirlerinizi almak isterdim ama işte sadece bi kaç bişey.. gerisi el yazısı akannehir

sanki başkası yazmış gibi helecanlanıyorum okurken.. ben de bi garibim.. senaryomun bi kısmını okurken kardeşim ağlamıştı senağlama canım benim ya:teselli:

neyse bak bunu beğendim çok ya..

Umut: Neden ağlıyorsun o zaman deli etme adamı!
Aslı:Bilmiyorum Allahın belası.. Neden ağladığımı bilmiyorum (Yine hıçkırıklara boğulur.)
Umut: Neden itiraf etmiyorsun.. Bu kadar mı zor sevmek?
Aslı: Yok canım.. Sana kolay..
Umut: Aslı ben seni seviyorum..
Aslı: Ya Umut gözünü seveyim bi git ya.. Nereye gidersen git ama git lütfen.. İstersen seni evde bekleyen yarı çıplak kızın yanına git.. bi daha de “Aslı seni seviyorum” diye.. Belki sana neden inanmadığımı anlarsın.

bugün böyleyim.. senaryo havamda.. idare edin artık.. baya oldu ya dokunmayalı..

ya ben de yazarım taa ilkokuldan beri hatta ödüllerim falan vardır amma seninkiler farklı kız hakkaten aşkı memnu halt etmiş yanında dallası geçer bunlara devam etsen

inşallah canım ya.. ben yüzün altına düşsem hızımı alamayacağım gibi zaten.. takım arkadaşlarım da çok sevinir.. 95 olayım bi.. ya bi iki haneli olayım.. reyhan ablam da sevinir çok :kedi:

var ya sen 100 ün altına düşsen ben 59 olmuşum gibi sevinicem ama az kaldı merak etme ilk günden bugüne çooook değişimler var sen de yemin de işe yaradı biraz herhalde meraklanma bu hafta olmazsa haftaya göreceksin mutlaka

mesela bunları yaptım bu hafta

stockvectorabstractflow.jpg

3394.jpg

3403.jpg

harika seçimler kallisim ben bayılıyorum resme ahhh bi evime geçebilsem her yeri döşeyecem resimle ama gerçi evdeyken de para olmuyordu en iyisi senin gibi becerikli olmak maşallah anası ayrı kızları ayrı bunların

ya ben de yazarım taa ilkokuldan beri hatta ödüllerim falan vardır amma seninkiler farklı kız hakkaten aşkı memnu halt etmiş yanında dallası geçer bunlara devam etsen

o alıntıladığın da bugün en sevdiğim.. :kedi: ben kimbilir bi daha ne zaman yazarım boshayallersmile

var ya sen 100 ün altına düşsen ben 59 olmuşum gibi sevinicem ama az kaldı merak etme ilk günden bugüne çooook değişimler var sen de yemin de işe yaradı biraz herhalde meraklanma bu hafta olmazsa haftaya göreceksin mutlaka

inşallah tombilim ya.. yarın pattizz günüm işte.. başlıyorum.. bi tek meyve gününü son güne atıcam.. onun dışında birebir uyucam bakalım..

Back
X