- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #24.141
candykaydirigubbakcemile3candykaydirigubbakcemile3cuma yarışmasına beni de al,beni de al.beraber patates yiyelimopuyorumnanaktan
yaa arkadaşlar ben yine acıkmamaya başladım yinemi durdurdum metabolizmamı ki canımı sıkıyor.. sabah minnacık 2-3 tane yedim patates orta boy sayılır bir tane diyecek olursak...
suda içemiyorum yine bana bir haller oluyor ... limonlu su yapiiim bari belki öyle içebilirim...
http://www.kadinlarkulubu.com/showpost.php?p=13009528&postcount=24235
leys bak bu linke tıkla dün sizin için yazmıştım neler yapmalısınız diye..
sefgülü candy macera peşide koşacağına gelde takımınla ilgilenaklinialirimsmile
okudum bebem okudum devam diyorum boshayallersmile
senaryomun bi kısmını yazdım sana okudun mu
gündüzleri de bu topikte kimseler olmuyor boshayallersmile reyhan ablam nerde.. mersa da yok.. tombili de.. mirmirmirmir
canım aminn Allah herkesin sevdiklerini bağışlasınopuyorumnanaktan,tüm güzel dileklerin için teşekkür ederimolumunekankayizsmilea.s.
hoşgeldin canımm opuyorumnanaktan
ilaçla ilgili fikirlerini çok beğendim süpersin :lepi: ben vaktiyle kullandım bişey de olmadı ama asla kullanmam artık
:lepi: diyetimiz çok güzel.. ve inşallah incilideniz ablamız da takımımıza katılacak gibi ona da söyledim çok isterim dedi.. ama şu aralar paylaşımda bulunamam diye katılmaya çekindi sanırım.. benimle iletişime geçecek :sm_cool:
Allah bebeğini eşini sana bağışlasın canım.. umarım tüm duaların kabul olur opuyorumnanaktan iyi ki geldin boshayallersmile
evet ben de salı başlıyorum hem de geriye hiç kilo almadan guclubacismile
hoşgeldim canım a.s. gelmeyeceğini sanmıştık çok sevindik opuyorumnanaktan
ek olarak.. gün boyu yemeği düşündüğün çeşitlerden kahvaltı tabağında da olması gerekiyor.. sebze et meyve günlerinde.. yani kahvaltını günü nasıl planladıysan öyle düzenliyorsun.. sebze gününde akşam patlıcan yiyeceksen sabah kahvaltında da yemen gerekiyor.. et gününde balık yiyeceksen kahvaltı da da balık çeşidinden yemen gerekiyor.. istediğin çeşitte yiyebilirsin.. mesela meyve gününde istersen on çeşit meyve ye.. tek şart kahvaltıda da hepsinden yemen.. (meyve salatası yapabilirsin misal)
bir de et ve yumurta günlerinde yağsız peynir yoğurt ve süt kullanabiliyorsun.. kural bunlar için de geçerli.. yani sabah yoğurt yemediysen gün boyu yememelisin..
evet tek tip gıda ama tek tip de değil aslında.. yani haftanın geneline bakarsan haftanın 5 günü sebze et meyve yumurta süt yoğurt ve peynir yiyorsun.. diğer iki günü de eksik olduğunu düşündüğün yiyeceklerle tamamlayabilirsin.. yani bu tektip gıda pek tektip değil.. tek tip gıdalarda genelde hafta boyunca elma ya da et ya da patates şeklinde oluyor.. bu diyette öyle değil.. biraz vücudumuzu proglamlıyoruz.. yağ şeker un kızartma ve diğer tüm zararlı şeyleri de haftada 5 günlüğüne hayatımızdan çıkarıyoruz.. bunun büyük bir faydası var sanırım hemen sonuç almamızda.. genel de de geri alınmıyor kilolarımız.. ama geri almamak için bi kaç hafta ard arda yapılması gerek diye düşünüyorum ben boshayallersmile
inşallah mezun olursun canım.. ben de bi 65 i görsem boshayallersmile
bu arada tüm takımıma günaydınlar.. opuyorumnanaktan
inşallah aramıza katılan arkadaşlar da sürekli olurlar takıma alışırlar paylaşımlarını kilo bildirimlerini düzenli yaparlar da bizde ele avuca gelir sayıya ulaşırız kaydirigubbakcemile5
ben haftasonumu güzel pazar günümü çerez ve kolasız.. bir yudum kola ve bir tane bile çekirdek yemeden hatta istemeden geçirdim :lepi:
kilomu da geri almadım doğal olarak.. ama çok yedim kaloriyi düşürmemek adına.. patates ya ilk gün depolamasın diye :jeyyar:
meyve suyu içtim çok.. makarna yedim bi öğünümde çok çok az ama görseniz iki kaşık zaten sofraya oturmama değmedi kaydirigubbakcemile3 annemlerde kızartma yiyordu.. dokunmadım bile :1closedeyes: patatesinden bile aşırmadım Allahım bu ben değilim sanki delikafadulden bi kere dışarda yedik kardeşimle o lahmacun yedi ben de porsiyon döner yedim.. orada da iki kaşık pilav yedim.. bilirsiniz iki kaşık koyarlar zaten kaydirigubbakcemile3 cumartesi annemler krep yaptılar yağlı ballı.. ben de yağsız tuzsuz omlet yaptım bir de semizotlu yumurta salatası zemuszemus onun dışında klasik kahvaltı yaptım her iki günde de sadece pazar kahvaltımda çok yemişim.. ama yeminimi bozacak bişey yemedim hiç.. opuyorumnanaktan
bugün de yüksek tutucam kaloriyi yarında pattiizzle başlıyorum sositososito
sizler de bugün başlamışsınız..
gazanız mübarek ola :Saruboceq:
selam arkadaşlar güzel ve iradeli, bir hafta geçirmenizi diliyorum
okudum bebem okudum devam diyorum boshayallersmile
haklısın ne kadar sızlasan sitem etsen haklısın ama herkes iş güç peşinde bir koşturmaada herkes gündüz müsait olamıyor tombilim çok gelirdi oda işlere kaptırdı kendini reyhan ablacık iştedir mersa yaz tatiline girdi o artık haftada iki kez gelse kar saymak lazımboshayallersmile
selam arkadaşlar güzel ve iradeli, bir hafta geçirmenizi diliyorum
evet canım ya gündüz bende de süper irade ama akşam olunca aklıma çeşit çeşit yemek tarifleri geliyorcanım sağol.. iradeye gelince benimki bu saate dek yerinde alkisalkisalkis en riskli saatlerim akşam yemeğinde oluyor herkesin masada aynı anda yemek yediği saat :1closedeyes:
tabi.. doğru.. ben de akşam giremiyorum mesela.. herkesin işi gücü belli boshayallersmile
hıfzıysımız da gelmiş.. canım kaçla başladın haftaya?
evet canım ya gündüz bende de süper irade ama akşam olunca aklıma çeşit çeşit yemek tarifleri geliyorlmaz:doğrusu bozmuyorum ama bir nevi işkence oluyora.sopuyorumnanaktan
canım hafta sonu çok kaçırmadım ama 800gr almışım baya üzüldüm:mymeka::çok üzgünüm: 81dim 81.800 oldu sen düz 82 deopuyorumnanaktan
arkadaşlar ben bişey sorayım yarın sebze günümde salatama limon sarımsak falan kullanabilirmiyim limon sebze mi meyve mi ?
81,8 diyelim biz yine de aklinialirimsmile 200 gr 200 gr dır :jeyyar:
ben limonu da sarımsağı da her günümde kullanıyorum.. taze sarımsağı kullanmıyorum sadece.. limonu incilideniz ablada kullanıyor sanırsam a.s
canım bencede kullanılmasında bir sakınca olmaz,limon ağaçta yetiştiği için meyve grubuna giriyora.sopuyorumnanaktanarkadaşlar ben bişey sorayım yarın sebze günümde salatama limon sarımsak falan kullanabilirmiyim limon sebze mi meyve mi ?
81,8 diyelim biz yine de aklinialirimsmile 200 gr 200 gr dır :jeyyar:
ben limonu da sarımsağı da her günümde kullanıyorum.. taze sarımsağı kullanmıyorum sadece.. limonu incilideniz ablada kullanıyor sanırsam a.s
Oooo.. coştum bugün bayanssulusmile
kaydirigubbakcemile3
ayh boshayallersmile Aşk-ı Memnu da yok bu helecann kaydirigubbakcemile3
canım bencede kullanılmasında bir sakınca olmaz,limon ağaçta yetiştiği için meyve grubuna giriyora.sopuyorumnanaktan
doğru canım bizim için 100 gr bile önemi büyük o halde 81.8deyim hadi hayırlısı bu hafta artık 79 göreyim İNŞALLAH opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
Allah neşeni arttırsın canım bende okudum hikayeni çok güzel büyük ihtimalle başarılanın devamını dilerim :teytey:
inşallah daha fazlasını görürsün 79 da neymiş hem 7 kilocuğu veren daha fazlasını ohhoooo oynaya oynaya verir bence sende o azim var kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?