- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #242.181
Tribini yirim senin kuymakci
iyide ben ferahı ne zaman denetlicem dedim
Her cocugun gelisim ozelligi farklidir konusamamsida normal bunun icin dr gitmeye gerek yok canm bi arkadasta demis 5yasinda konusan varALLAH yardımcın olsun Burcucuk. zor zamanlar. ben de bu zor zamanların eşiğindeyim. bazen diyorum kendi kendine birakmaz mi acaba diye. bizim kız çiş diyerek beni banyoya sokuyor klozete oturması ile kalkması bir oluyor. "bitti bitti yok el lele bıcı bıcı" diyor. yani tum derdi su ile oynamak. birde benim kiz tam konuşmuyor. 26aylık oldu. dr.a gorutursem mi acaba?
banumm harikasın tatlımGünaydın 5. Takımın Çıtır adayları
Herkese hayırlı pazarlar
İnşallah bugünü de kaçamaksız ve bol hareketli geçiririz hepimiz
moni Ayşemmmmm kızzzzzzzzzzzzz sabah tartıldımmmmmm İnanılmaz ama resmen 107.2 çıktım İlk pili taktığımda 111.2 çıktım ya olamaz dedim o ara bir C harfi belirdi kendini tekrar açtı tartı hadi bir daha tartılayım dedim 107.2 çıktı hatta inanamadım belki 10 kere üzerine binip durdum hep aynı çıktı inşallah cidden doğru çıkıyordur rakam ARtık bu salı değil de haftaya salı diyetisyen kontrolünde belli olacak doğrumu yanlış mı diye ama sabah sabah fena gaza geldim ben yaw
canım bazıları ciddi metabolizma sorunları yaşıyor. yavaş olmasi kadar cok hızlı olmasi da sıkıntı. benim karşı komşum kiz ağlayacak nerdeyse. 42 kilo ile hamile kalmış kızı 1 yasinda 45kilo şimdi. yakışmıyor giydiklerim diyor. 3gr vereceğim diye korkuyor. eski çalıştığım şirketteki sekreter kiz 35 kiloydu. hamile kalinca kilo alırım sandı o da boş çıktı. en azından biz normaliz alıyoruz veriyoruz. bunu dert etme lütfen. aaa.. kızacağım valla hamile falan demeyeceğim sen bunlara ne takıyorsun yaa... kızım hamle dediğin kilo alır o kadar
bu nasıl bir menü yaaa... poğaça tadalle ile ogun mü olur? neyse guzelim seni sana bırakıyorum canın birşey istememiş diye.
Günaydın 5. Takımın Çıtır adayları
Herkese hayırlı pazarlar
İnşallah bugünü de kaçamaksız ve bol hareketli geçiririz hepimiz
moni Ayşemmmmm kızzzzzzzzzzzzz sabah tartıldımmmmmm İnanılmaz ama resmen 107.2 çıktım İlk pili taktığımda 111.2 çıktım ya olamaz dedim o ara bir C harfi belirdi kendini tekrar açtı tartı hadi bir daha tartılayım dedim 107.2 çıktı hatta inanamadım belki 10 kere üzerine binip durdum hep aynı çıktı inşallah cidden doğru çıkıyordur rakam ARtık bu salı değil de haftaya salı diyetisyen kontrolünde belli olacak doğrumu yanlış mı diye ama sabah sabah fena gaza geldim ben yaw
evet canım balıkesirin köyü her tarafımız orman evim müstakil 2 katlı canım
Günaydın kızlar hayırlı pazarlar olsun
Ňisan ayı hedef kilom 50.5 di ve bugünkü kilomEki Görüntüle 1989160
süpersin tatlımGünaydın kızlar hayırlı pazarlar olsun
Ňisan ayı hedef kilom 50.5 di ve bugünkü kilomEki Görüntüle 1989160
kızlar selam
fena hastayım boğazlar şişik durumda gündüz fena değilimde akşam 5 den sonra ateş üşüme kırgınlık başlıyor gecede konuşamıcak duruma geliyorum bitki çayları bal zencefil hatmi sabaha kadar ne bulduysam içiyorum
eşim karadeniz de bu gece dönecek,oğlumunda aöf sınavları var bu hafta .market de bana kaldı 2 gündüronlara kalsa yat dinlen açmayalım dediler ama ben duramadım yoksa evde yatak döşek yatıyor olurdum açıldım iyi geldi bana çalışmak tüm ara öğünlerimi yanıma aldım öğle yemeği için de salata malzemelerimi getirdim salata yapıcam kendime,bir kase de chia tohumlu yoğurdum var
tüm gün su ve bitki çaylarımı da içiyorumbende durumlar böyle
bu arada bende balıkesir erdek liyimne çok balıkesirde yaşayan var rahmetli babacığımın evi annemle birlikte yazları bir ay kadar kalıyorum
Sağol kuzucum inşallah öyle olur :)Kiz bana 36 desimdi 38im zatii su ahir omrumde bi kerecik 36 olayim olmami
Bu arada masallah ordekcim Allah sakinligini bozmasin rahat rahat olacak dogumun inaniyorum ben de
Ya işte bende ne kusma ne bulantı maşallah mı desem kendime ama bunun kötü yanı da gelen kilolar oldumorordek bu arada benim annem 12 kilo vermiş hamileleginde.. 87ile kardesime hamile kalmis 75ile dogurmus.. zor geciyomus ama mide bulantisi kusma bitmemis 9 ay.. belki de ondan bizim danayi benden cok seviyo annem bak aydilanma yasadim simdi
Bu arada vucudunda anormal degisiklikler oldu mu canim??
Annem bana hamileyken cillenmis mesela yuzunde de bolge bolge lekeler var yazin biraz bronzlasinca ortaya cikiyolar hala.. babam cilli begonyam diye severmis bana hamileyken..kardesimde de tuy sorunu artmis 1kokten 5cikti der hala
Ben de bı haftadır hastayım monıcan yaakızlar selam
fena hastayım boğazlar şişik durumda gündüz fena değilimde akşam 5 den sonra ateş üşüme kırgınlık başlıyor gecede konuşamıcak duruma geliyorum bitki çayları bal zencefil hatmi sabaha kadar ne bulduysam içiyorum
eşim karadeniz de bu gece dönecek,oğlumunda aöf sınavları var bu hafta .market de bana kaldı 2 gündüronlara kalsa yat dinlen açmayalım dediler ama ben duramadım yoksa evde yatak döşek yatıyor olurdum açıldım iyi geldi bana çalışmak tüm ara öğünlerimi yanıma aldım öğle yemeği için de salata malzemelerimi getirdim salata yapıcam kendime,bir kase de chia tohumlu yoğurdum var
tüm gün su ve bitki çaylarımı da içiyorumbende durumlar böyle
Maşallah dıyelım canım masallahSağol kuzucum inşallah öyle olur :)
Tamam ben 38lere 36 beden diyeyim, digerlerine 38
Ya işte bende ne kusma ne bulantı maşallah mı desem kendime ama bunun kötü yanı da gelen kilolar oldu
Vücudumda anormal bi sey olmadı sanırım ya, göbeğim Turkiye haritası gibi çatladı sadece, ne yaptıysam engel olamadımAma onun dışında lekelenme falan olmadı
kiz nilgün senin alt kat bosmuydu? kiraci ariyormusun?evet canım balıkesirin köyü her tarafımız orman evim müstakil 2 katlı canım
internete 3 yaşa kadar bekleyin diyor.benimkiler erken konuştu canım o yüzden bir bilgi sahibi değilim için rahat edicekse götür ama konuşmuyo denemez kelimeleri birleştirip cümle kuramıyo galiba su ile oynamak istediğini pek güzel anlatıyo bıcırık baksananetten baktın mı hiç nasıl bilgiler var
maşallahBenim oglum da 2.5 yaşında tam açılmıştı konuşması. Benden başka kimse anlamıyordur ne dediğini. Telaslandik Dr.a goturduk. Dr ciddiye bile almadı bizi, 5 yaşına kadar normal sayılır dedi, kendi çocuğu da 5 yaşına kadar konuşmamış. 2.5 yaşında birden takır takır konuşmaya başladı. Bizi 10 gün öncesinde görenler ne yaptınız bu çocuğa dediler, destan yazıyordu resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?