- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #242.161
evet canım balıkesirin köyü her tarafımız orman evim müstakil 2 katlı canımAyy, nasıl imrendim canım anlatamam.
Balıkesir'in ilçelerinden birinde mi yaşıyorsunuz?
Müstakil galiba eviniz de değil mi?
Biz de doğa ile iç içe olacağımız bir yerler alıyoruz taşınmak için bakalım..
amin canım rabbim muhabbetinizi artırsın inşALLAHMaşallah canım, Allah ayırmasın, nazarlardan korusun. Bizimki de Erzincanlı ama sor bakim haritada yerini bulabilir mi
Aahhh ah inşallah darısı başımıza bir gün.
babanı görmeden sevdimrahmetli babam da yeşillik kilo aldırmaz kızım bu börek ıspanaklı istediğin kadar ye derdi
ALLAH huzurunuzu muhabbetinizi artırsın inşALLAH.
Sen hala mezun olmadinmi kuymak guzeli
Mezun mu
iyide ben ferahı ne zaman denetlicem dedim
Gaza gelcek mi bakalım
5. takımın fıstıkları;
günaydın
günaydın kızlar bende şimdi geldim yürüyüşten çayımı koydum oturdum boğazlarım fena şişmiş yanlız yutkunurken zorlanıyorumGünaydın 5. Takımın Çıtır adayları
Herkese hayırlı pazarlar
İnşallah bugünü de kaçamaksız ve bol hareketli geçiririz hepimiz
moni Ayşemmmmm kızzzzzzzzzzzzz sabah tartıldımmmmmm İnanılmaz ama resmen 107.2 çıktım İlk pili taktığımda 111.2 çıktım ya olamaz dedim o ara bir C harfi belirdi kendini tekrar açtı tartı hadi bir daha tartılayım dedim 107.2 çıktı hatta inanamadım belki 10 kere üzerine binip durdum hep aynı çıktı inşallah cidden doğru çıkıyordur rakam ARtık bu salı değil de haftaya salı diyetisyen kontrolünde belli olacak doğrumu yanlış mı diye ama sabah sabah fena gaza geldim ben yaw
benimkiler erken konuştu canım o yüzden bir bilgi sahibi değilim için rahat edicekse götür ama konuşmuyo denemez kelimeleri birleştirip cümle kuramıyo galiba su ile oynamak istediğini pek güzel anlatıyo bıcırık baksanaALLAH yardımcın olsun Burcucuk. zor zamanlar. ben de bu zor zamanların eşiğindeyim. bazen diyorum kendi kendine birakmaz mi acaba diye. bizim kız çiş diyerek beni banyoya sokuyor klozete oturması ile kalkması bir oluyor. "bitti bitti yok el lele bıcı bıcı" diyor. yani tum derdi su ile oynamak. birde benim kiz tam konuşmuyor. 26aylık oldu. dr.a gorutursem mi acaba?
Haha insallah dua etmek aklıma gelir canım. Yani büyük ihtimal dua ediyor olurum ama "Allahım bir an önce dogurayim" seklinde bir dua olur muhtemelenRabbim bir avazda doğurup sağlıklı bir şekilde evladını kucağına almayı nasip eder inşallah...Aminnnnn
Hayırlı evlat olur inşallah
Kız eğer normal doğum yaparsan dua etmeyi unutmadoğum anında her dua kabul olurmuş gerçi o an onumu hatırlayacaksın diyeceksin ama ben cidden hatırlamıştım da dua ederken Allahım bana zayıflayıp incecik olmayı nasip et demeyi unuttum artık bizede dua edersin sağlıklı kilolara inmemiz için
17 kilo aldımsaçmalama lütfen. kizda da 13kilo aldım. 102yi gördüm. utanç mi dedin? 1.si sen 2 canlısın. bu sadece senin kilon değil. toplamda kaç kilo aldın cok merak ettim şimdi
Ya ne bileyim bazen bana geliyolar böyle. Bi yandan diyorum "hamileyim tabi ki kilo alacağım" sonra bi an geliyor "ama sen de cok aldın be seymacanım bazıları ciddi metabolizma sorunları yaşıyor. yavaş olmasi kadar cok hızlı olmasi da sıkıntı. benim karşı komşum kiz ağlayacak nerdeyse. 42 kilo ile hamile kalmış kızı 1 yasinda 45kilo şimdi. yakışmıyor giydiklerim diyor. 3gr vereceğim diye korkuyor. eski çalıştığım şirketteki sekreter kiz 35 kiloydu. hamile kalinca kilo alırım sandı o da boş çıktı. en azından biz normaliz alıyoruz veriyoruz. bunu dert etme lütfen. aaa.. kızacağım valla hamile falan demeyeceğim sen bunlara ne takıyorsun yaa... kızım hamle dediğin kilo alır o kadar
yiyip yiyip incecik olmayı istemek daha mi iyi olurdu.morordek öyle birşey isteyeceksen 5.takım adina iste bizde sebeplenelim
Herkeslere günaydınnnnn
Haha insallah dua etmek aklıma gelir canım. Yani büyük ihtimal dua ediyor olurum ama "Allahım bir an önce dogurayim" seklinde bir dua olur muhtemelenaklıma gelirse mutlaka ederim :)
17 kilo aldım
Ya ne bileyim bazen bana geliyolar böyle. Bi yandan diyorum "hamileyim tabi ki kilo alacağım" sonra bi an geliyor "ama sen de cok aldın be seyma" diyorum
tamam zaten tek tek dua etmeye halim mecalim olmaz muhtemelen. Toptan 5. takım bir de oynakbasi34 olarak ederim
Hahaha sen doğuma girince dua ediyomuşsun ertesi sabah hepimiz 38beden uyanıyormuşuz toplanıp her ay evini temizlemeye geliriz öyle kolen oluruz..Herkeslere günaydınnnnn
Haha insallah dua etmek aklıma gelir canım. Yani büyük ihtimal dua ediyor olurum ama "Allahım bir an önce dogurayim" seklinde bir dua olur muhtemelenaklıma gelirse mutlaka ederim :)
17 kilo aldım
Ya ne bileyim bazen bana geliyolar böyle. Bi yandan diyorum "hamileyim tabi ki kilo alacağım" sonra bi an geliyor "ama sen de cok aldın be seyma" diyorum
tamam zaten tek tek dua etmeye halim mecalim olmaz muhtemelen. Toptan 5. takım bir de oynakbasi34 olarak ederim
ALLAH yardımcın olsun Burcucuk. zor zamanlar. ben de bu zor zamanların eşiğindeyim. bazen diyorum kendi kendine birakmaz mi acaba diye. bizim kız çiş diyerek beni banyoya sokuyor klozete oturması ile kalkması bir oluyor. "bitti bitti yok el lele bıcı bıcı" diyor. yani tum derdi su ile oynamak. birde benim kiz tam konuşmuyor. 26aylık oldu. dr.a gorutursem mi acaba?
Hahaha sen doğuma girince dua ediyomuşsun ertesi sabah hepimiz 38beden uyanıyormuşuz toplanıp her ay evini temizlemeye geliriz öyle kolen oluruz..
Hahaha sen doğuma girince dua ediyomuşsun ertesi sabah hepimiz 38beden uyanıyormuşuz toplanıp her ay evini temizlemeye geliriz öyle kolen oluruz..
Kiz bana 36 de
Dur ben bi deneyeyim bunu o zaman, bir takım yardımcım olur fena mıcümbür cemaat büyütürüz umut'u
Simdi gelisim programlari var canim su kadar aylikken 3kelimelik cumleler uygun diyo mesela. Bi bakin istersen. Ama soyle de bisey var her cocuk ayni davranmiyo. Ben bezi de erken bırakmışim konusmaya da erken başlamışim o gun bugundur caarr caarr susturamamislar beniALLAH yardımcın olsun Burcucuk. zor zamanlar. ben de bu zor zamanların eşiğindeyim. bazen diyorum kendi kendine birakmaz mi acaba diye. bizim kız çiş diyerek beni banyoya sokuyor klozete oturması ile kalkması bir oluyor. "bitti bitti yok el lele bıcı bıcı" diyor. yani tum derdi su ile oynamak. birde benim kiz tam konuşmuyor. 26aylık oldu. dr.a gorutursem mi acaba?
Hosbuldum tatlisimKumraL_KrakeR hoşgeldin sahalara mervecim kizlar dun yazmis hala mezun olamadim ama az kaldi son 5kilo kabusu diyelim
Sen kac oldun bakem,niler yedin de aldin kilocuklari.. kiz yaz geliyooo incecik seyler cikacak tobe yarabbi ya portlerse sagimiz solumuzhemen basla bakem sen diyetine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?