- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #243.061
Bütün hafta ugrasmıslar organıgımle,gel az sevem senı canıkoooBu arada 26 haziran doğum günüm inş 70'i gorurum...
Sev beni ex ortim ben olmasam sıkılır bu hatunlar kimle uğraşacaklar hobi oldu bunlarda benimle uğraşmak...Bütün hafta ugrasmıslar organıgımle,gel az sevem senı canıkooo
en kısa zaman da hep birlikte inşALLAHA-aaaa olur mu hiç şekerim? Mezun olana git demiyoruz ki amacım istediğiniz kiloya ulaşmanız
Hadi inşALLAH ortimmBu arada 26 haziran doğum günüm inş 70'i gorurum...
Bekliyor zaten valla, bu gidisle dedigin gibi olacak :)Gelmesın az daha takılsın pasacık.. doğum pastamızı bırlıkte kesıcez cancanla her sene
Bende 28 haziranBu arada 26 haziran doğum günüm inş 70'i gorurum...
Evet katılıyorum. bende dün akşam horon teptim ondan az verdimGünaydın kızlar 80.4 çıktım tartım bozulmuş ama çok farklı rakamlar gösteriyorben en son orta rakamı kabul ettim yoksa ilk uyandığımda 79.9 geldim halay çekerek indim tartidan sonra hüsran halay kilo aldırıyor olabilir mi
82/80.4/1.6/%1.95
Bence sen de eriyip kalacaksın canım 50.3 nedir :) Hedefin de 50'ydi zaten ulaştın sayılırBugünkü kilom 50.3
Kızlar eşim 3 ayda 10 kilo verdi iş eşimi eritti istem dışı veriyor kosturmaktan
Bizde koşturuyoruz ama bu erkekler kadar çabuk kilo veremiyoruz. Benim eşim de 10kg 10kg veriyor 1 aydaBugünkü kilom 50.3
Kızlar eşim 3 ayda 10 kilo verdi iş eşimi eritti istem dışı veriyor kosturmaktan
Yani kesinlikle başka nedeni olamazEvet katılıyorum. bende dün akşam horon teptim ondan az verdim
Tebrik ederim cnm hedefin kaçtı ki senin ?Kizlar ancak gelebildim
gecen hafta 73.3
bu hafta 72.7
Cok sukur az da olsa eksideyim
69 görene kadar rahat yok bana
bu arada kilo veren herkesi tebrik ediyorum haftaya daha iyi sonuçlar gormek dilegiyle
tatlım izindeyim yaaSahnurum nıye yok lıstede bakayım onu gectım dıye kendını egale mı ettı
Nereyesun sahnurumm
Kac kg sunnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?