- 25 Ocak 2016
- 1.039
- 2.748
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #243.081
Canim okulda ortak sinavlar var bir turlu firsat bulamadim simdi girebildimmaJun hemşerim nerelerdesin, hiç görünmedin bu hafta? Bildirimi yapardın erkenden?
aytozuvegece sen de bildirimi erken yapanlardandın, korkutmayın beni :)
Canim sana koskocaman bir alkis
Darisi bana insallahŞükürler olsun 6 ları gördüm
Hedefim 65 canim ama ilk olarak 69 gorunce coook mutlu olacagim kirilma noktam cunkuTebrik ederim cnm hedefin kaçtı ki senin ?
Çok tartarsa almama ona göreYani kesinlikle başka nedeni olamaz
Ya ben de tarti alıcam yeni çok tartar diye korkuyorum satıcıya bi deneyebilir miyim diyeyim bari
Aman yeme sakın. Ne kadar ağııır ve şekerli yiyecekler onlar öyle. Hiç sevmeyiz böyle şeyleriKızlar şu an önümde bunlar var herkes yiyiyor ben elimi bile sürmüyorum.
Yanimda elma var birazdan onu yerim.
insan onun yerine bir yeşil salata yapar. Az kısır yapar yağsız.Kızlar şu an önümde bunlar var herkes yiyiyor ben elimi bile sürmüyorum.
Yanimda elma var birazdan onu yerim.
10 gun pilav,bulgur falanda yemicem canim!!insan onun yerine bir yeşil salata yapar. Az kısır yapar yağsız.
Sen bizimle liste de paylaşmadın galiba. Benim gözümden mi kaçtı. Neleri yasakladı?10 gun pilav,bulgur falanda yemicem canim!!
Karnimda acikti cokta severim tabaktakileri ama yemedim tabi. Bakalim 2 hafta sonra 71 olabilcekmiyim..
Sen ortini değiştir bence,Geçen gün o kadar yazıştık yok strechti yok sauna eşofmanı bol bol ter atmaktı derken benim sauna eşofmanı bugün kargoya verilmiş. Bende evi spor salonuna döndürüp sporu bırakanlardan oldum.Ama başlayacağım yeniden. Kız beni rahat bırakmıyor ki... Yoksa yaparım bilirsiniz
Hadi inşALLAH güzel sonuçlar alırsın canımUyaninca
Buyuk bir bardak suya 1 dilim limon,1 dlim elma, kabuk tarcin,1 tk elma sirkesi olan su
Sabah 07:30 08:00 1 yumurta,2 yk cokelek, 1 d. Cavdar ekmegi, limonlanmis yesillik,salatalik domates
Ara 2 ceviz, tarcinli sut
12:00 12:30
4-5 yk sebze yemegi,4 yk yogurt,1 d. Cavdar ekmegi, yagsiz salata
Yada
90 gr et devami ayni
Yada
1 yumurta ile menemen devami ayni
15:30 16:00
1 cay bardak yogurt(1 yk chia eklenebilir) 1 meyve (tarcin eklenebilir meyveye)
17:30 18:00
Oglenden kalan varsa 4-5 yk sebze yemegi
1 d. Cvdar ekmegi,salata, 4yk yogurt
20:00
1 kupa kiraz sapi cayi-- 2 form biskuvi yada beyaZ leblebi
Sekerden dolayi meyvelere dikkat sart!!
3 Litre su
Bildigimiz gibi kizartma,hamur isi hersey yasak!!
Ilk 10 gun spor ve pilav yok bulgur bile olsa
Suyun icinede nane yapraklari,limon falan koy dedi.
inatettimolacak Özgem birinciliğini tebrik ederim. Yazın çok çok güzel olmuş. Duygulandırdı biraz.
wendy canım sende sormuşsun beni. Gezmelerdeydim. Bir doğu ülkeleri gezelim dedik. İranla başladık. Şu an bize en yakın ülke olduğu için. Darısı batı tarafına en yakın zamnda parise falanda gideriz umarım.
Çok uğrayamadım kusura bakmayın. Müsait olunca bol bol yazarım size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?