Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ALLAH kalbinize gönlünüze göre versin canım

sen bu dileklerimizi yaz hemen isim isim doğum çantana koy sancı başlayınca al eline oku
Geçenlerde Hıdrellez vardı, yazıp gül ağacına bağlayaydınız ya
Neyse siz biriktirin dileklerinizi bu çocuk doğana kadar herkes içini bi döksün, ben de Nilgün'ün dediği gibi bi kağıda yazıp sancı gelince okuyayım, yoksa aklımda kalmayacak hiçbiri

Hızır'dan çok bana mı güvendin, sağolasın kuzucum
Ben inanmıyorum Hıdırellez falan doğum yapan kadın daha makbul bence çünkü kadın doğum yapmaya başlayınca etrafını melekler sararmış birde 40içinde Allah korusun bir kaza bela olup ölünce şehit sayılıyomuş

O açıdan bakınca haklısın aslında
Hıdrellez'de dilek bağlama işine ben de inanmıyorum ki kendim de yapmam zaten, sadece böyle herkes benden bi şey isteyince aklıma o geldi, geyik yaptım :)

ay valla seni bilmem ben gazla çalışıyorumsağolsun ortilerimde veriyo gazı
Çook heyecanlandık. Haber bekliyorduk

Bu arada evdeki olaylar bitmiyordu. Ev sanki çok tenhaymış gibi(!) bu akşam da dayım geliyormuş Adliyede işi varmış, 1 gece kalıp dönecekmiş. Sabah da kv'yi bir konuda atlatmak için 40 takla attım zaten. Sabahtan beri macera, aksiyon... Bence ben bugün doğururum yani, adrenalin had safhada. Sonra da cümbür cemaat sülalecek doğuma gideriz artık Ah Umut'um ben seni böyle mi doğuracaktım diye sitem ederim ömür boyu

hay Allah, kv'de de mi misafir çağırıyodu yoksa? amaan ne güzel rahat rahat oturuyoruz evimizde kıymetini bilelim.

hay Allah, kv'de de mi misafir çağırıyodu yoksa? amaan ne güzel rahat rahat oturuyoruz evimizde kıymetini bilelim.
Yok o çağırmıyor, bu gelen kendi öz dayım. Başka bir şey oldu da sabah, onun öğrenmemesi gereken bir durum için türlü çeşitli numaralar yapmak zorunda kaldım :) Valla çekirdek aile en iyisi ya böyle dallı budaklı maaile yaşamayı ben de sevmiyorum ama gelene git diyemiyorsun maalesef

Canım seni izne ayırmıştık 68.4 kg ile ayrılmışsın izne, o yüzden o kiloya inmeden listeye alamayız.
O kiloya inmek için liste dışı bildirim yap her cuma

Savurgan
477.etap 68,4 izinli
517 bu cuma (40 etap)

68,4-->81-->12,6-->%18,42 --> % -0,46

Canım savurgan durumu yukarıdakı gıbı oluyo ugrasma sen dıye bulup cıkardım ben..
Ekstrem durum 2den alabılırız dıye bılıyorum lısteye.. tabı bı de sız bakın kaptanıcelerım

Ama oyle gelıp gıtmek yok seker 81 ne demek verılecek o kılolar baslayınca ızın fılan yazmam sana ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…