- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #243.461
ALLAH kalbinize gönlünüze göre versin canımöyle ama tek taşla iki kuş işte, bi daha nerde doğurcam kolay mı veriliyo bu kilolareşimde bende çok istiyoruz, belki Allahım nasip eder, bi kız bi oğlan olursa hele tadından yenmez.
ay çok mu olcak yaa, ördekim bana ikiz iste kız doğururken, 1i kız 1i erkek, doğum sonrası da 36 beden olsun hemen inşallah de bidemorordek
Geçenlerde Hıdrellez vardı, yazıp gül ağacına bağlayaydınız yasen bu dileklerimizi yaz hemen isim isim doğum çantana koy sancı başlayınca al eline oku
Neyse siz biriktirin dileklerinizi bu çocuk doğana kadar herkes içini bi döksün, ben de Nilgün'ün dediği gibi bi kağıda yazıp sancı gelince okuyayım, yoksa aklımda kalmayacak hiçbirineden acaba
Yaa kız sen de hafiye çıktın
Ben ondan emin değilim bence nişan değildi, gördüğün üzere hala beklemedeyim
Geçmişe akmadan önce hemeeen: Doğurmadım doğurmadım doğurmadım! :)
Sabah yürüyüşe gittik, sonra kahvaltı falan. Dün mail gelmiş gönderdiğimiz makalede küçük düzeltilmesi gereken bir yer varmış onla uğraşayım derken giremedim kızlar, kusura bakmayın uzun süre yokluğumda heyecanlanmış olabilirsiniz :)
Geçenlerde Hıdrellez vardı, yazıp gül ağacına bağlayaydınız ya
Hızır'dan çok bana mı güvendin, sağolasın kuzucumsen varsın diye ben hıdırellezi boş geçtim ya, tüh
Ben inanmıyorum Hıdırellez falan doğum yapan kadın daha makbul bence çünkü kadın doğum yapmaya başlayınca etrafını melekler sararmış birde 40içinde Allah korusun bir kaza bela olup ölünce şehit sayılıyomuşHızır'dan çok bana mı güvendin, sağolasın kuzucum
Ay maşallah sana işe başlamadan incecik olacaksın..
O açıdan bakınca haklısın aslındaBen inanmıyorum Hıdırellez falan doğum yapan kadın daha makbul bence çünkü kadın doğum yapmaya başlayınca etrafını melekler sararmış birde 40içinde Allah korusun bir kaza bela olup ölünce şehit sayılıyomuş
ay valla seni bilmem ben gazla çalışıyorumsağolsun ortilerimde veriyo gazı
Çook heyecanlandık. Haber bekliyordukGeçmişe akmadan önce hemeeen: Doğurmadım doğurmadım doğurmadım! :)
Sabah yürüyüşe gittik, sonra kahvaltı falan. Dün mail gelmiş gönderdiğimiz makalede küçük düzeltilmesi gereken bir yer varmış onla uğraşayım derken giremedim kızlar, kusura bakmayın uzun süre yokluğumda heyecanlanmış olabilirsiniz :)
Bu arada evdeki olaylar bitmiyordu. Ev sanki çok tenhaymış gibi(!) bu akşam da dayım geliyormuşAdliyede işi varmış, 1 gece kalıp dönecekmiş. Sabah da kv'yi bir konuda atlatmak için 40 takla attım zaten. Sabahtan beri macera, aksiyon... Bence ben bugün doğururum yani, adrenalin had safhada. Sonra da cümbür cemaat sülalecek doğuma gideriz artık Ah Umut'um ben seni böyle mi doğuracaktım diye sitem ederim ömür boyu
Yok o çağırmıyor, bu gelen kendi öz dayım. Başka bir şey oldu da sabah, onun öğrenmemesi gereken bir durum için türlü çeşitli numaralar yapmak zorunda kaldım :) Valla çekirdek aile en iyisi ya böyle dallı budaklı maaile yaşamayı ben de sevmiyorum ama gelene git diyemiyorsun maalesefhay Allah, kv'de de mi misafir çağırıyodu yoksa? amaan ne güzel rahat rahat oturuyoruz evimizde kıymetini bilelim.
Canım seni izne ayırmıştık 68.4 kg ile ayrılmışsın izne, o yüzden o kiloya inmeden listeye alamayız.
O kiloya inmek için liste dışı bildirim yap her cuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?