Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aslında sabırsızımdır hedefcim ama niyeyse bu hamilelikte peygamber sabrı geldi sanırım bana
Yoksa o dediğini sürekli yapıyorum, hadi çık artık gel diyorum ama çocuk beni dinlemiyor tabi
Bu kadar sabretmemin bir sebebi de doğumun normal bir süreç olarak ilerlemesinden yana olmam. Zorla çıksın istemiyorum. Dün doktor suni sancıdan bahsedince bile bi kötü oldum aslında, sanki zorla çıkartacakmışız gibi geldi vakti çoktan gelmesine rağmen. Doğal bi süreç olsun istiyorum, o yanım ağır basıyor, sanırım o yüzden sabrediyorum :)

Asıl sen peygamber sabrını umut doğunca öğrencen..

yarın kandil ördekim, bol bol dua edelim takımca, perşembeye gelsin özgenin doğum gününe :) hem kandil zamanı mübarek gün işte :)

bu arada özgem senin iddia günü ne zaman kız? artılardayım diyon bi de, olmaz olmaz acilen ödem söktürücü, bağırsak boşaltıcı bişiler al seninki senden çok çıkmasın :) inatettimolacak

Aman hayırlısı ile gelsin de geç gelsin canım. Son zamanlarının bol bol tadını çıkar sen de. Sonuçta doğunca da ayrı bir zorluk başlayacak.

yarın kandil ördekim, bol bol dua edelim takımca, perşembeye gelsin özgenin doğum gününe :) hem kandil zamanı mübarek gün işte :)
Belki yarın gelir, senin kız gibi mübarek bi günde doğmuş olur :)
Aman hayırlısı ile gelsin de geç gelsin canım. Son zamanlarının bol bol tadını çıkar sen de. Sonuçta doğunca da ayrı bir zorluk başlayacak.
Haklısın aslında :) ama hem ev kalabalıklığı hem de hareket kısıtlığından cok da tadını çıkaramıyorum maalesef

Nilgunum cakıldı kaldı kılo veremıyorum
Bu kadar yuruyuse
Özlem gibi oldum yavvvv
Canim stres yapmasan kendine gidecek bence.. stres cok etkiliyo birak kendinle savasmayi bebegim.. dogru seyler yapıyorsun yapmaya devam et illaki pes edip gidecek o kilolar

süpermiş. bize de yapsın. hem bu tatlı kilo aldirmaz ki
Eeveeetttt, yapar yapar size de

doğum günün kutlu olsun canım nice nice güzel yaşlara
Çok teşekkür ederim monicim

Canim dogum gunun kutlu olsun
sen bugun yakarsin yediklerini boyle gunler her gun olmuyor
Teşekkür ederim canımcımmmm

fancynancy Canım doğum günün kutlu olsun...Rabbim gönlündekileri sana tez zamanda hayırlı olarak nasip eder inşallah...Aminnn :) iyiki doğdun
Ayyy çok teşekkür ederim canım, cümlemize inşallah. Amiiinnnn

Çok teşekkür ederim

fancynancy mutlu yillar canim.. allah ailenle guzel bi ömur versin size
Aminnnnn canım, çok sağol.

Allah hayırlısıysa kucağına almayı nasip etsin bebişlerini.

Doğum günün kutlu olsun canım.
Nice mutlu yıllara :)
Tişkür ederim canımmm.

doğum günün kutlu olsun canım çocuklarınla eşinle nice senelere sağlıklı huzurlu mutlu ömürler versin rabbim
seneye 60 kilo olursun inşALLAH doğum günü yemeğinde
Amiinnnn, inşallahhhh canımm. Hepimizee inşallah.

Doğum günün kutlu olsun canımcım, bizimki senin doğum gününü geçirdi bakalım Özge'ninkine gelecek mi :)
Çok teşekkür ederim canımmmm, evet yaaa, beni pas geçti. bakalım ne zaman karar verecek Umutcuk gelmeye

Kendimi dilek ağacı gibi hissetmeye başladım

fancynancy yuruyus 70 dk oldu şimdilik
Akşam da yurursem haber verırum
Okkeey canım

Asıl sen peygamber sabrını umut doğunca öğrencen..
morordek cim burada maalesef çok güldüm, kız haklı yani

ben geldimm
sibelcim verdi gazı verdi gazı
gazla çalışıyorum artık

1 mayıs tatili sebebiyle 15 günlük bu tartımız

kilo:97,6
giden:2,8
bu haftaki listemi de çok beğendim birazdan paylaşırım

banuşumun raporuda vereyim:
kilo:109
giden:1,8

Tebrikler canım çok sevindim şaka maka geçicekmisin beni acaba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…