- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #243.501
Aslında sabırsızımdır hedefcim ama niyeyse bu hamilelikte peygamber sabrı geldi sanırım banaÖrdekcim pek sabırsız bir insan değilsin sanırım değil mi?
Ben çok sabırsızım. Aklıma düşen illa o zaman olacak. Yoksa rahat edemiyorum.
Herhalde karnına tıklatıp dururdum hadi çık ama artık merak ediyorum bak diye.
Asıl sen peygamber sabrını umut doğunca öğrencen..Aslında sabırsızımdır hedefcim ama niyeyse bu hamilelikte peygamber sabrı geldi sanırım bana
Yoksa o dediğini sürekli yapıyorum, hadi çık artık gel diyorum ama çocuk beni dinlemiyor tabi
Bu kadar sabretmemin bir sebebi de doğumun normal bir süreç olarak ilerlemesinden yana olmam. Zorla çıksın istemiyorum. Dün doktor suni sancıdan bahsedince bile bi kötü oldum aslında, sanki zorla çıkartacakmışız gibi geldi vakti çoktan gelmesine rağmen. Doğal bi süreç olsun istiyorum, o yanım ağır basıyor, sanırım o yüzden sabrediyorum :)
Illa spesifik bi zaman soyleyemiyorum kuzum aslında, kendisi gelmeye karar versin bi de cok uzak olmasın o tarih yeterbu hafta içinde olabilir artık bu akşam düğüne gitmeye karar verdim hala dogurmadigim için, oldukca yakın bi arkadaşımız evleniyor. Madem doğurmadım o da çıksın aradan diyorum
Aslında sabırsızımdır hedefcim ama niyeyse bu hamilelikte peygamber sabrı geldi sanırım bana
Yoksa o dediğini sürekli yapıyorum, hadi çık artık gel diyorum ama çocuk beni dinlemiyor tabi
Bu kadar sabretmemin bir sebebi de doğumun normal bir süreç olarak ilerlemesinden yana olmam. Zorla çıksın istemiyorum. Dün doktor suni sancıdan bahsedince bile bi kötü oldum aslında, sanki zorla çıkartacakmışız gibi geldi vakti çoktan gelmesine rağmen. Doğal bi süreç olsun istiyorum, o yanım ağır basıyor, sanırım o yüzden sabrediyorum :)
Belki yarın gelir, senin kız gibi mübarek bi günde doğmuş olur :)yarın kandil ördekim, bol bol dua edelim takımca, perşembeye gelsin özgenin doğum gününe :) hem kandil zamanı mübarek gün işte :)
Haklısın aslında :) ama hem ev kalabalıklığı hem de hareket kısıtlığından cok da tadını çıkaramıyorum maalesefAman hayırlısı ile gelsin de geç gelsin canım. Son zamanlarının bol bol tadını çıkar sen de. Sonuçta doğunca da ayrı bir zorluk başlayacak.
Belki yarın gelir, senin kız gibi mübarek bi günde doğmuş olur :)
Bu satırları sana pilates topu üzerinden yazıyorum wendiciminşallah canım inşallah. plates topu ne alemde? kalabalıktan en ücra köşeye mi atıldı?
Nilgunum cakıldı kaldı kılo veremıyorumAy maşallah sana işe başlamadan incecik olacaksın..
Canim stres yapmasan kendine gidecek bence.. stres cok etkiliyo birak kendinle savasmayi bebegim.. dogru seyler yapıyorsun yapmaya devam et illaki pes edip gidecek o kilolarNilgunum cakıldı kaldı kılo veremıyorum
Bu kadar yuruyuse
Özlem gibi oldum yavvvv
Bu satırları sana pilates topu üzerinden yazıyorum wendicim
Yatak odasına aldım, arada gelip zıplıyorum
Eeveeetttt, yapar yapar size desüpermiş. bize de yapsın. hem bu tatlı kilo aldirmaz ki
Çok teşekkür ederim monicimdoğum günün kutlu olsun canım nice nice güzel yaşlara
Teşekkür ederim canımcımmmmCanim dogum gunun kutlu olsun
sen bugun yakarsin yediklerini boyle gunler her gun olmuyor
Ayyy çok teşekkür ederim canım, cümlemize inşallah. Amiiinnnnfancynancy Canım doğum günün kutlu olsun...Rabbim gönlündekileri sana tez zamanda hayırlı olarak nasip eder inşallah...Aminnn :) iyiki doğdun
Çok teşekkür ederimGünaydın hanımlarrr
ay kendimi alışverişe vermişim resmenkocam vuracak beni
kuzucum çok aşırı yapma da kası artırıp tartıda eksi görmeyince motiven gitmesin, hafif hafif. sık dişini bi hafta daha ama.
mutlu yıllar canımm, o minnak ellerini de pastasını da yerim ben onun, kuzucuklar
anaaam savurganım, 8'leri gördün müacilen önce 7'lere sonra da 6'lara geçmelisin, hadi bakalım. ayağın nasıl oldu? kırık böle hazin oluyo ya.
moni ablacım, kaffaltı sonrası gidiosun dimi diyetisyene? normal bence fark çıkması.
Aminnnnn canım, çok sağol.fancynancy mutlu yillar canim.. allah ailenle guzel bi ömur versin size
Allah hayırlısıysa kucağına almayı nasip etsin bebişlerini.hah iyi buralardasınız
kızlar bebişlerin kalbini duyduk 11.haftadayızevet yanlış duymadınız bebişler
tek yumurta ikiziymiş kalbini duymaya gittiğimizde öğrendik
wendy moni toplight @ebrusonmez morordek
bu arada iki eski takımım birleşmiş gibi haaa ne güzel olmuş 5.takımmoni @oynakbasi34
Tişkür ederim canımmm.Doğum günün kutlu olsun canım.
Nice mutlu yıllara :)
Amiinnnn, inşallahhhh canımm.doğum günün kutlu olsun canımçocuklarınla eşinle nice senelere sağlıklı huzurlu mutlu ömürler versin rabbim
seneye 60 kilo olursun inşALLAH doğum günü yemeğinde
Mutlu yillara tatlimAllah hayırlısıysa kucağına almayı nasip etsin bebişlerini.
Tişkür ederim canımmm.
Amiinnnn, inşallahhhh canımm.Hepimizee inşallah.
Çok teşekkür ederim canımmmm, evet yaaa, beni pas geçti. bakalım ne zaman karar verecek Umutcuk gelmeyeDoğum günün kutlu olsun canımcım, bizimki senin doğum gününü geçirdi bakalım Özge'ninkine gelecek mi :)
Kendimi dilek ağacı gibi hissetmeye başladım
Okkeey canım
Asıl sen peygamber sabrını umut doğunca öğrencen..
moralini bozma canım direniyodur vucud devam et kırılacaktır direnciNilgunum cakıldı kaldı kılo veremıyorum
Bu kadar yuruyuse
Özlem gibi oldum yavvvv
Çok teşekkür ederim özlemcim, aminnn.fancynancy Tatlım ailenle ve butun sevdiklerinle saglıklı,mutlu nice seneler gorursun insallah.Dogum gunun kutlu olsun.
Tebrikler canım çok sevindim şaka maka geçicekmisin beni acaba..ben geldimm
sibelcim verdi gazı verdi gazı
gazla çalışıyorum artık
1 mayıs tatili sebebiyle 15 günlük bu tartımız
kilo:97,6
giden:2,8
bu haftaki listemi de çok beğendim birazdan paylaşırım
banuşumun raporuda vereyim:
kilo:109
giden:1,8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?