Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim dogum gunun kutlu olsun
sen bugun yakarsin yediklerini boyle gunler her gun olmuyor

Günaydın hanımlarrr

ay kendimi alışverişe vermişim resmen kocam vuracak beni

kuzucum çok aşırı yapma da kası artırıp tartıda eksi görmeyince motiven gitmesin, hafif hafif. sık dişini bi hafta daha ama.

Eki Görüntüle 1993083 Bu arada kızımın bana yaptığı tatlıyı paylaşiyim sizinle kızlaaaarrr

mutlu yıllar canımm, o minnak ellerini de pastasını da yerim ben onun, kuzucuklar

anaaam savurganım, 8'leri gördün mü acilen önce 7'lere sonra da 6'lara geçmelisin, hadi bakalım. ayağın nasıl oldu? kırık böle hazin oluyo ya.

moni ablacım, kaffaltı sonrası gidiosun dimi diyetisyene? normal bence fark çıkması.

I am ready
senin tartı uçuşlarda
bakalım 15 günde neler olmuş sibel bi ifademizi alsın

evet canımcım kahvaltı ara öğün ve su içmiş oluyoruz tartılana kadar,her seferinde baya sıra beklioruz

I am ready
senin tartı uçuşlarda
bakalım 15 günde neler olmuş sibel bi ifademizi alsın

evet canımcım kahvaltı ara öğün ve su içmiş oluyoruz tartılana kadar,her seferinde baya sıra beklioruz

Ara öğün niyetine Activyamı yedim ( yarım saat önce yedim ki erisin )
Suyumu yanıma alayımda tartıdan sonra içerim
Ben hem sonucu hemde yeni listelerimizi merak ediyorum

diyetisyenler zaten belli bi kg'mı eksik çıkarıyolar gerçi, kıyafetler, yemek, su falan bissürü bişi var sabaha göre. +500 iyiymiş yine.

yazlık kışlık kıyafette bile değişiyomuş o tartıdan çıkılan fark.

Ayşemmm kızzzzzzzz senin yolun çok daha uzun fazla oyalanmadan hazırlanda çık yola yarım saatte kadar
Bende hazırlanmaya başlarım 11:30da çıkacağım inşallah evden Çeyrek geçe en geç orada olurum sanırım

hah iyi buralardasınız

kızlar bebişlerin kalbini duyduk 11.haftadayız evet yanlış duymadınız bebişler

tek yumurta ikiziymiş kalbini duymaya gittiğimizde öğrendik

wendy moni toplight ebrusonmez morordek

bu arada iki eski takımım birleşmiş gibi haaa ne güzel olmuş 5.takım moni oynakbasi34

Son düzenleme:

Doğum günün kutlu olsun canım.
Nice mutlu yıllara :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…