- 25 Ocak 2016
- 1.039
- 2.748
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #243.421
Canim dogum gunun kutlu olsunKızlar menümü yazcam ama kızmayın, baştan belirteyim, bugün doğum günüm olduğu için kocişimle dışarıda yemek yedik. Gerçi çocuklarla harala gürele çok bir şey anlamadık ama buna da şükürbende kendime izin verdim bu akşamlık...
Gelsin menü.
Kahvaltı
Sucuklu yumurta (4 adet sucuk vardı içinde abartmadım)
Beyaz peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
Çay
Ara
Yeşil çay
Sütlü filtre kahve
Öğle
5 yk etsiz türlü
3 yk yoğurt
Ara
7-8 ad. diyet bisküvi
Akşam
Yazmiyim vazgeçtim canınız çeker meker. Ayıp olur bu kadar güzel diyet yapan herkese. Cıssss diyip geçiyorum şekerler. Ana yemek + içecek ve tatlı şeklinde.
Artık cumaya kadar yakmaya bakacağım.
Su: 3 lt olur yatana kadar
Spor: 55 dk eliptik
Zor canim ya sabah uyandim kizim uyuyordu taktim kulakligi 20dk dans ettim kendi kendime.
Dünde avm.ye git gel yaptim yuruyerek.
Ay zormuss ya sporsuzluk!!! Bi yer acilmis pilates zumba hemde ucrecsiz.. Arkadaslar ilk defa gitti memnun kaldi devam edecekler bende gitmeyi dusunuyorum..
Kızlarrr nasılsınız ayyy bir türlü giremedim gece uyumayıp gündüz uyursam olacağı bu2 gündür ketogenic diet yapıyorum sizden gizli 81 kilo olmuşum bakalım 1 hafta sonra kaç olucam
morordek cim beni listeye başlangıç 81
Hedef 70 diye alırmısın yoksa hepten şişicem
günaydın şekerler
15 günlük aradan sonra bugün diyetisyen günümüz
bakalım 15 günde neler gitmiş,500 gram kadar fazla çıkıyorum oradaki tartıda bu sinir bozucu oluyor
yeni listemi akşam paylaşırım
I am readyAre you readdyyyyy dyyyy dyyyy diii
Büyük bir heycanla kaç çıkacağız diye dolanıyorum sabah beri evde
Valla benim tartı canı ne isterse onu gösteriyoraslında ilkten 110 gösterdi ( ki mümkün değil ) bir 5 dakika sonrada 106.6 gösterdi gelde buna inan şimdi
Ben iyisi Annemlerdeki çarklı olan eskiyi alayım varsın gram tam göstermesin o Annemin demesi çok doğru tartıyormuş :)
Yada sadece diyetisyenin tartısını baz alacağım ve her defasında tartılmayacağım hafta boyu
evet canımcım kahvaltı ara öğün ve su içmiş oluyoruz tartılana kadar,her seferinde baya sıra beklioruzGünaydın hanımlarrr
ay kendimi alışverişe vermişim resmenkocam vuracak beni
kuzucum çok aşırı yapma da kası artırıp tartıda eksi görmeyince motiven gitmesin, hafif hafif. sık dişini bi hafta daha ama.
mutlu yıllar canımm, o minnak ellerini de pastasını da yerim ben onun, kuzucuklar
anaaam savurganım, 8'leri gördün müacilen önce 7'lere sonra da 6'lara geçmelisin, hadi bakalım. ayağın nasıl oldu? kırık böle hazin oluyo ya.
moni ablacım, kaffaltı sonrası gidiosun dimi diyetisyene? normal bence fark çıkması.
I am ready
senin tartı uçuşlarda
bakalım 15 günde neler olmuş sibel bi ifademizi alsın
evet canımcım kahvaltı ara öğün ve su içmiş oluyoruz tartılana kadar,her seferinde baya sıra beklioruz
evet canımcım kahvaltı ara öğün ve su içmiş oluyoruz tartılana kadar,her seferinde baya sıra beklioruz
Kızlar menümü yazcam ama kızmayın, baştan belirteyim, bugün doğum günüm olduğu için kocişimle dışarıda yemek yedik. Gerçi çocuklarla harala gürele çok bir şey anlamadık ama buna da şükürbende kendime izin verdim bu akşamlık...
Gelsin menü.
Kahvaltı
Sucuklu yumurta (4 adet sucuk vardı içinde abartmadım)
Beyaz peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
Çay
Ara
Yeşil çay
Sütlü filtre kahve
Öğle
5 yk etsiz türlü
3 yk yoğurt
Ara
7-8 ad. diyet bisküvi
Akşam
Yazmiyim vazgeçtim canınız çeker meker. Ayıp olur bu kadar güzel diyet yapan herkese. Cıssss diyip geçiyorum şekerler. Ana yemek + içecek ve tatlı şeklinde.
Artık cumaya kadar yakmaya bakacağım.
Su: 3 lt olur yatana kadar
Spor: 55 dk eliptik
günaydın şekerler
15 günlük aradan sonra bugün diyetisyen günümüz
bakalım 15 günde neler gitmiş,500 gram kadar fazla çıkıyorum oradaki tartıda bu sinir bozucu oluyor
yeni listemi akşam paylaşırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?