- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #244.241
Göbeği düşsün diye bekliyorum aslında. Şimdi bugün böyle korka korka yaptık göbeğinin çevresinden ama etkili oldu neyse ki. Bundan sonra favorim yani o masaj :) her gün yapamasam da artık böyle sıkıntısı olunca kesin yaparım :)
Annelik101 süpermiş :)
Yani ben yapamadım ama arkadaşım hergün 6,5ta banyo yaptırıyor, 7,5 a kadar masaj yapıyo, çok sıkıntı çekmiyorlar :) yapabilirsen tavsiye ederim onu da. Bebişler masajı seviyorlar.
YuZme bilmeyen arkadaslar vardi canim kursa gidiyorlar ogrenmek icin onlar ogrenirken bizde baska bir arkadasla buyuk havuzda yuzduk.Ayy harikasın özlemcim, çok imrendim şu an sana, mis gibi yüzülmüş oh ne güzel :)
Canim bu persembe gitmem lazim aslinda ama bisey farketmeyince kararsIz kaldim..kuzum diyetisyen sana 15gün spor yapma dememismiydi. ne oldu? ne zaman gidiyorsun diyetisyene?
hayırlı olsun tatlım,rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinMerhaba hanımlar.
of kafam allak bullak, hamileyim
istiyodum da duyunca niye böyle oldum bilmiyorum. ay beni ne bekliyo biliyom ya ondan galiba.
gaz sancılarında Allah'tan kolaylıklar diliyorum ördeğimEşim dün aktardan anne çayı diye bi şey almış, içinde rezene, kimyon, muskat, kişniş, anason ve ısırgan otu varmış. Ondan içiyorum her gün. Kimyonu yemeklere de ekleyeyim madem aklımda olsun
Sanırım başarımızla sonuçlandı operasyon. Bağırsak gazıydı problem, internetten bağırsakları rahatlatan bi masaj videosu vardı uyguladık, kakasiyla birlikte çıktı. Ay ne menem bi seymis ama emmez olmustu o yuzden. Annelik101 dersindeyim resmen :)
canımcım çok geçmiş olsun ,geçmiş bitmiş çok şükürşimdi canavar gibi maşallah. Ben bugün anladım onun derdini mide üşütmesi öyle 1-2 saatte geçmez. Onun midesine babasızlık vuruyor.
hayırlı akşamlar kızlar
pazar günkü piknik bugün tartıya yansıdı, çok şükür kilo almadımkg olarak baya az gitmiş ama yağdan güzel vermişim sanırım ara öğünlerime pazar günü hariç çok dikkat ettim onun sonucu güzel döndü,birazda ödemim varmış
hemen rapor vereyim sonrada yeni listemi paylaşayım
sonuç:
geçen hafta:97,6
bu hafta :96,9
fark :0,7
giden yağ :1,7
ödem : 1 kg
banuşumunda:
geçen hafta:109,0
bu hafta :108,2
fark : 0,8
giden yağ : 1.3
ödem : 0,5
yeni listemi paylaşayım
uyanınca
1 bardak oda sıcaklığında su
Kahvaltı
1 dilim sütaş süzme peyniri
1 dilim beyaz peynir yarım yağlı
1 adet tuzsuz etimek
1 fincan yeşil çay
bol yeşillik tabağı
ara
2 y.k yoğurt
1 y.k chia tohumu
1t.k zerdeçal
öğle
bol salata
4 yemek k.sebze yemeği ya da 100gr ızgara et ya da 4 yemek kaşığı tavuk sote
1 kase cacık
1 y.k chia tohumu ya da 1 tatlı kaşığı zerdeçal
Ara
1 adet elma ya da 1 adet kivi ya da 3 adet gün kurusu kuru kayısı
1 fincan sıcak su+limon dilimi
ara
1 fincan türk kahvesi sade
Akşam
bol yeşil salata+1y.k çörek otu+1t.k zerdeçal
3 yemek kaşığı tavuk sote ya da 1 adet tavuk baget ya da 3 y.k kıymalı sebze yemeği
1 kase cacık+1 y.k chia tohumu
ara
1 çay bardağı enginar suyu
1 adet kivi
su:3 litre
hareket:haftada 4 gün 45 dk yürüyüş
teşekkürler kızlar,inşllah hep birlikte incecik olucazTebrikler monicim. Yine çok iyisin.
Yeni listeni bekliyoruz sabırsızlıkla :) Bana fikir oluyor.
Sorma özlem ben de bugun felaket kötuydumTurkkahvesi yaptim ictikten sonra 30 dakika eliptik yapicam. Useniyorum ama baslayinca iyi gelecektir mutlaka..
Hadi bakim kimler neler yapti bugun?
Gorebılır mıyız acaba merak ettımbanuşumla diyetisyene gittiğimiz 2.hafta fotoğraf çekmiştik öncesi sonrası için bugün tekrar çektik 1 ayda fark var mı diye az da olsa var galiba
Seymacım daha bu sorunları cok taze yasamıs bırı olaak ıstedıgını sor bak gece kac olursa cekınmeEşim dün aktardan anne çayı diye bi şey almış, içinde rezene, kimyon, muskat, kişniş, anason ve ısırgan otu varmış. Ondan içiyorum her gün. Kimyonu yemeklere de ekleyeyim madem aklımda olsun
Sanırım başarımızla sonuçlandı operasyon. Bağırsak gazıydı problem, internetten bağırsakları rahatlatan bi masaj videosu vardı uyguladık, kakasiyla birlikte çıktı. Ay ne menem bi seymis ama emmez olmustu o yuzden. Annelik101 dersindeyim resmen :)
Oyyy ne kadar erken kalkmamışsın canım.Günaydın güzeller
5 te uyandım bugun
Bana kalori hesabı fazla gibi geldi ama inşallah doğrudur.14dk 110 kcal gayet iyi bence.
@nilsub bak işte bu güzel bir menü. Dengeli olmuş. Diyet demek sağlıklı beslenme demektir canlarım. Aç kalmak demek değildir. Patates yerine protein olmalıydı gerçi ama olsun. Ferah'ımın canı çekmiş. Afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?