Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba hanımlar.

of kafam allak bullak, hamileyim

istiyodum da duyunca niye böyle oldum bilmiyorum. ay beni ne bekliyo biliyom ya ondan galiba.
Amaniiinn Umut'a ve senin prensese kardeş geliyor demek
Hayırlı olsun wendicim, sağlıkla kucağına alırsın insallah. Istiyordun ama böyle bi anda olunca şaşkınlığa uğramışsın sanırım :) Neyse zamanla sevinci de gelir :)
Canim hayirli olsun bebeginle mutlu huzurlu saglikli bir omrunuz olsun
Sagol canım tesekkur ederim

Ben sabah tartıldım. 70 diye hangi akla hizmet hedef koymuşum acaba
73.6 çıktım. Bi miktarı şu şişen ayaklarımdır diye umut ediyorum. Hamilelikte sismeyen ayaklar davul gibi su an. Tabi daha fazla hareket edebilsem keske.. Bir odada tıkıldım kaldım evde kp olunca. Neyse ki bu aksam gidiyorlar cekirdek ailemiz + benim annem kalıyoruz. Insallah daha güzel olacak her sey

aynen ördekim, alışıcam daha 9 ay var nasılsa bhcg değerim azıcık yüksek geldi benim gibi olanlara göre, kız sen bana ikiz olsun dedin miydi :) anam hiç istemediğim kiloda hamile kaldım ya

wendy Canım hayirli olsun..

saol özlemcim

kuzum içinde seni iyileştirmeye çabalayan bissürü hücre var şu an, daha 2 gün olmuş doğum yapalı dur hele :) ödemin de gider inşallah.

süper menü olmuş canım

Teşekkürler şekercim..
hadi kızlarr iyi geceler ay çoktan yatacaktım ama yoğurt mayalamıştım saat 8 de tutmuş çıkartıp dolaba koyucam herkese hayırlı geceler tatlı rüyalar

Ayy yoğurdunu da kendisi yapıyor ne güzel ya. İmrendim valla. En son sen bahçe yaparken ben saksılara ekmiştim. Şimdi de eve kuzu falan mı alsam ki.
Evet gerçekten öyle
Bazen gerçek olduğuna inanamıyorum, sanki 2 gündür rüyalar aleminde gibiyim. Lohusalık kafası dedikleri bu olsa gerek

O kadar bekledin artık bolca tadını çıkar ördekcim. Sarıl, kokla ohh mis.

Yaa ne güzel ara öğünlü ara öğünlü
Ben ara öğün yapamıyorum bir türlü doğru dürüst.

Günaydın güzeller
5 te uyandım bugun

Çok seviyorum 5 civarında uyanmayı.
Hoş ben genelde uyumamış oluyordum da baya düzene soktum uykuyu.

Bence olgun olması önemli.

Ben dikkat edeyim ona artık.

Süper mi?
Kız hiç birşey yememiş ki. Ortada menü mü var? Biliyorsun ki Nilgün' üm günde 1000kcal in altında beslendiğinde vücut korumaya geçiyor ve yediğin herşeyi depoluyor.

Ama deme öyle.
Aslında düzeni bir türlü tutturamıyorum.
Biraz artsa kilo veremiyorum. Kafam karışım

Çok çok geçmiş olsun.
Umarım bugün daha iyiddir minik.

Hadi bakalım güzel sonuçları bekliyoruz o zaman monicim.

Ben dün tartılamadım ne yazık ki monicim.
Sabah uyandığımda acayip susamıştım. İçtim de içtim. Sonra tartılmak istemedim doğal olarak.

Merhaba hanımlar.

of kafam allak bullak, hamileyim

istiyodum da duyunca niye böyle oldum bilmiyorum. ay beni ne bekliyo biliyom ya ondan galiba.

Aaaa Wendigo'cum hayırlı olsun.
İnşallah güzel günlerde alırsın bebişini kucağına.

Daha gider herhalde ödem çocuktur ördekcim.
Bu arada maşallah çok güzel tamamlamışsın hamileliği.
10 kilo versen tamamdır sanırım.

Canim cok gecmis olsun
kusunca cok korkuyorlar benim kizim da ayni.
Simdi nasil daha iyidir insallah
sağol canım. Çok şükür iyi. Bugün düşündümde dün akşam eve girdik babayı aradı bulamadı. Babası gelince çok şükür iyileşti. Daha önce de olmuştu babasını özleyince kustuğu. Acaba evde göremedi ondan mı diye düşündüm. Babamız iş değiştirdi. önceden erken gelirdi şimdi daha geç geliyor.

herşey gönlüne göre olsun inşALLAH. o şişlikler emin ol 3-5kg vardır. biz hissetmeden 1,5-2kg ödem tutuyorsak ooo....

Hayatım az yemeye alıştırdığın için bünye zaten kilo olarak tutuyor. diyetisyene gitsen sana dünya laf söyler Sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle beslen.
Sağol minnak prenses daha iyi. sanıyorum baba hasreti vurdu midesine. bir ara babası 2günde 1 bursaya gidip geliyordu bizim kız o zaman başladı bu kusma işine. Babası işten ayrıldı bitmişti. Dün akşamda adam saat 10 da geldi altı üstü. Ne babaymış anlamadın yaa...
Bak aklıma geldi de ya babası bizim kaptan @toplight gibi 2 havaalanı arası uğrasaydı ne olacaktı acaba
senin oğlanlar iyi dayanıyor kaptanım

ayy tatlım sorma dün akşam yemek yapıyordum elimin ayarı şaşmış normalde yaptığım yemek 1 günlük oluyor ertesi gün onu yerken bi sonraki gün için yeniden yapıyorum dün akşam sanki seyahate gidecekmişim gibi fazla yapmışım büyük oğlan geldi anne sen yarın seyahate mi gidiyorsun dedi yoo dedim hayırdır nerden çıktı verdiği cevap çok yemek yapıyorsun ya ondan sordum evdeyken bu kadar çok yapmazdın garibim içim parçalandı yok annem dedim bu hafta burdayım
küçük zaten bana değil onuı serviste işyeri kreşine götüren arkadaşlara söylüyormuş fatoş teyze senin seyahatin yok dimi diye annem seyahatte sen bari gitme diye

herşey gönlüne göre olsun inşALLAH. o şişlikler emin ol 3-5kg vardır. biz hissetmeden 1,5-2kg ödem tutuyorsak ooo....

Hahah çok mantıklı :)

Bende kıyamıyorum. bir korkmuş ki sorma teyzesi. uyuyana kadar mırıl mırıl inmedi kucağımdan.

Ay kuzum yaa, allahım tez şifa versin minnoşa.

Ay yavrucuklar yaa, kaptanım biz Burda strese girdik çocukların travma yaşaması normal :)

Ah kıyamam yaa... Ben çok üzülüyorum bu evlatlarımıza. Anne hasretiyle büyüyorlar hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…