- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #244.201
Amaniiinn Umut'a ve senin prensese kardeş geliyor demekMerhaba hanımlar.
of kafam allak bullak, hamileyim
istiyodum da duyunca niye böyle oldum bilmiyorum. ay beni ne bekliyo biliyom ya ondan galiba.
Sagol canım tesekkur ederimCanim hayirli olsun bebeginle mutlu huzurlu saglikli bir omrunuz olsun
Amaniiinn Umut'a ve senin prensese kardeş geliyor demek
Hayırlı olsun wendicim, sağlıkla kucağına alırsın insallah. Istiyordun ama böyle bi anda olunca şaşkınlığa uğramışsın sanırım :) Neyse zamanla sevinci de gelir :)
Ben sabah tartıldım. 70 diye hangi akla hizmet hedef koymuşum acaba
73.6 çıktım. Bi miktarı şu şişen ayaklarımdır diye umut ediyorum. Hamilelikte sismeyen ayaklar davul gibi su an. Tabi daha fazla hareket edebilsem keske.. Bir odada tıkıldım kaldım evde kp olunca. Neyse ki bu aksam gidiyorlarcekirdek ailemiz + benim annem kalıyoruz. Insallah daha güzel olacak her sey
süper menü olmuş canım
hadi kızlarr iyi geceler ay çoktan yatacaktımama yoğurt mayalamıştım saat 8 de tutmuş çıkartıp dolaba koyucam herkese hayırlı geceler tatlı rüyalar
Evet gerçekten öyle
Bazen gerçek olduğuna inanamıyorum, sanki 2 gündür rüyalar aleminde gibiyim. Lohusalık kafası dedikleri bu olsa gerek
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 ufak parça tuzsuz dil peyniri
2 grissini
Ara
Yeşil çay
Türk kahvesi
Öğle
5 yk türlü
2 yk yoğurt
Ara
Filtre kahve sütlü
1 dilim elma
Akşam
5 yk kıymalı patates
Yarım z.yağlı enginar
1 yk dan az makarna
1 bardak ayran ve 1 yk chia
Salatalık ve domates
Ara
Bitki çayı
Su: yatana kadar 3 tl yi bulurum.
Sporumu ayrıca yazcam, karın çalışmak istiyorum, yapabilirsem toptan yazcam.
Günaydın güzeller
5 te uyandım bugun
Bence olgun olması önemli.
Süper mi?
Kız hiç birşey yememiş ki. Ortada menü mü var? Biliyorsun ki Nilgün' üm günde 1000kcal in altında beslendiğinde vücut korumaya geçiyor ve yediğin herşeyi depoluyor.
Çok çok geçmiş olsun.@nilsub ortim dün akşam çok zor bir akşamdı. Bir ara foruma girmeyi düşündüm ama baktım saat 11 vazgeçtim. Kız dün pikniğe gitmişti. Midesini üşütmüş. Babasıda geç geldi. Abisi anneannede nereye koşturacağımı şaşırdım. Ben yemek hazırlarken kusmuş yavrum çok korkmuş. Ben üstünü değiştirip kağıt havlu almaya mutfağa gittim bir çığlık daha. Bu sefer başka bir yere. Neyse yine üstünü değiştirdim bu sefer kağıt havlular elimde ben bir kenardan temizlemeye başladım. bu sefer koltuk. ay dayanamadım artık en son salona girdiğimde 3koltuk ve salonun 4 köşesi beni bekliyordu. bu olay saat 7,30dan 10,30a kadar sürdü. 3 makina çamaşır ve kızın yatağı yorganı yıkandı. Bende spor yapacak hal falan kalmadı anlayacağın
günaydın kızlar
malum banuşla diyetisyen günümüzpazar günkü piknikten sonra kilom az gitmiştir bu haftaki fırçamı yiyeyim de rahatlıyım gerçi sibelcim 900grm bile gitse gazlıyıp yolluyor süpersin harikasın diye bakalım
PAZARTESİ TARTISI
@servey >>69,9>>
0zlem >>75,2>>76>>+0,8
@inatettimolacak >>61,0>>62,0>>+1,0
@moni >>96,9>>97,4>>+0,5
@fancynancy >>77,5>>78,8>>+1,3
@Cikilatacanavari >>80,4>>
lydznp >>85,5>>87>> +1,5
@BuRCuCuKkK >>54,2>>54,1>> -0,1
@aytozuvegece >>70,9>>
hedef38beden >>83,5>>
@TopaLsoLucaNn >>69,8>>
@nilsub >>79,2>>
wendy >>64,9>>
morordek
kızlar pazartesi kilolarınızı ekleyin
Merhaba hanımlar.
istiyodum da duyunca niye böyle oldum bilmiyorum. ay beni ne bekliyo biliyom ya ondan galiba.
Ben sabah tartıldım. 70 diye hangi akla hizmet hedef koymuşum acaba
73.6 çıktım. Bi miktarı şu şişen ayaklarımdır diye umut ediyorum. Hamilelikte sismeyen ayaklar davul gibi su an. Tabi daha fazla hareket edebilsem keske.. Bir odada tıkıldım kaldım evde kp olunca. Neyse ki bu aksam gidiyorlarcekirdek ailemiz + benim annem kalıyoruz. Insallah daha güzel olacak her sey
sağol canım. Çok şükür iyi. Bugün düşündümde dün akşam eve girdik babayı aradı bulamadı. Babası gelince çok şükür iyileşti. Daha önce de olmuştu babasını özleyince kustuğu. Acaba evde göremedi ondan mı diye düşündüm. Babamız iş değiştirdi. önceden erken gelirdi şimdi daha geç geliyor.Canim cok gecmis olsun
kusunca cok korkuyorlar benim kizim da ayni.
Simdi nasil daha iyidir insallah
Gecmis olsun canim.. simdi nasil?
Sağol canım iyi çok şükür.Gecmis olsun canim.. simdi nasil?
Aaaa Wendigo'cum hayırlı olsun.
İnşallah güzel günlerde alırsın bebişini kucağına.
Gözün aydın canım.Merhaba hanımlar.
Gözün aydın canım.
5. takım hamişsiz olmaz. Biri doğurur, öbürü hamile kalır
herşey gönlüne göre olsun inşALLAH. o şişlikler emin ol 3-5kg vardır. biz hissetmeden 1,5-2kg ödem tutuyorsak ooo....Ben sabah tartıldım. 70 diye hangi akla hizmet hedef koymuşum acaba
Hayatım az yemeye alıştırdığın için bünye zaten kilo olarak tutuyor. diyetisyene gitsen sana dünya laf söylerTeşekkürler şekercim..
Ayy yoğurdunu da kendisi yapıyor ne güzel ya. İmrendim valla. En son sen bahçe yaparken ben saksılara ekmiştim. Şimdi de eve kuzu falan mı alsam ki.
O kadar bekledin artık bolca tadını çıkar ördekcim. Sarıl, kokla ohh mis.
Yaa ne güzel ara öğünlü ara öğünlü
Ben ara öğün yapamıyorum bir türlü doğru dürüst.
Çok seviyorum 5 civarında uyanmayı.
Hoş ben genelde uyumamış oluyordum da baya düzene soktum uykuyu.
Ben dikkat edeyim ona artık.
Ama deme öyle.
Aslında düzeni bir türlü tutturamıyorum.
Biraz artsa kilo veremiyorum. Kafam karışım
Çok çok geçmiş olsun.
Umarım bugün daha iyiddir minik.
Hadi bakalım güzel sonuçları bekliyoruz o zaman monicim.
Ben dün tartılamadım ne yazık ki monicim.
Sabah uyandığımda acayip susamıştım. İçtim de içtim. Sonra tartılmak istemedim doğal olarak.
Aaaa Wendigo'cum hayırlı olsun.
İnşallah güzel günlerde alırsın bebişini kucağına.
Daha gider herhalde ödem çocuktur ördekcim.
Bu arada maşallah çok güzel tamamlamışsın hamileliği.
10 kilo versen tamamdır sanırım.
Bende kıyamıyorum. bir korkmuş ki sorma teyzesi. uyuyana kadar mırıl mırıl inmedi kucağımdan.lydznp kuzucum çok geçmiş olsun zeynepe, ay hiç kıyamam kuzularıma yaa, üşütmüştür annesi o.
ayy tatlım sorma dün akşam yemek yapıyordum elimin ayarı şaşmış normalde yaptığım yemek 1 günlük oluyor ertesi gün onu yerken bi sonraki gün için yeniden yapıyorum dün akşam sanki seyahate gidecekmişim gibi fazla yapmışım büyük oğlan geldi anne sen yarın seyahate mi gidiyorsun dedi yoo dedim hayırdır nerden çıktı verdiği cevap çok yemek yapıyorsun ya ondan sordum evdeyken bu kadar çok yapmazdın garibim içim parçalandı yok annem dedim bu hafta burdayımHayatım az yemeye alıştırdığın için bünye zaten kilo olarak tutuyor. diyetisyene gitsen sana dünya laf söylerSen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle beslen.
Sağol minnak prenses daha iyi. sanıyorum baba hasreti vurdu midesine. bir ara babası 2günde 1 bursaya gidip geliyordu bizim kız o zaman başladı bu kusma işine. Babası işten ayrıldı bitmişti. Dün akşamda adam saat 10 da geldi altı üstü. Ne babaymış anlamadın yaa...
Bak aklıma geldi de ya babası bizim kaptantoplight gibi 2 havaalanı arası uğrasaydı ne olacaktı acaba
senin oğlanlar iyi dayanıyor kaptanım
herşey gönlüne göre olsun inşALLAH. o şişlikler emin ol 3-5kg vardır. biz hissetmeden 1,5-2kg ödem tutuyorsak ooo....
Bende kıyamıyorum. bir korkmuş ki sorma teyzesi. uyuyana kadar mırıl mırıl inmedi kucağımdan.
şimdi iyi değil mi tatlımBende kıyamıyorum. bir korkmuş ki sorma teyzesi. uyuyana kadar mırıl mırıl inmedi kucağımdan.
ayy tatlım sorma dün akşam yemek yapıyordum elimin ayarı şaşmış normalde yaptığım yemek 1 günlük oluyor ertesi gün onu yerken bi sonraki gün için yeniden yapıyorum dün akşam sanki seyahate gidecekmişim gibi fazla yapmışım büyük oğlan geldi anne sen yarın seyahate mi gidiyorsun dedi yoo dedim hayırdır nerden çıktı verdiği cevap çok yemek yapıyorsun ya ondan sordum evdeyken bu kadar çok yapmazdın garibim içim parçalandı yok annem dedim bu hafta burdayım
küçük zaten bana değil onuı serviste işyeri kreşine götüren arkadaşlara söylüyormuş fatoş teyze senin seyahatin yok dimi diye annem seyahatte sen bari gitme diye
Ah kıyamam yaa... Ben çok üzülüyorum bu evlatlarımıza. Anne hasretiyle büyüyorlar hep.ayy tatlım sorma dün akşam yemek yapıyordum elimin ayarı şaşmış normalde yaptığım yemek 1 günlük oluyor ertesi gün onu yerken bi sonraki gün için yeniden yapıyorum dün akşam sanki seyahate gidecekmişim gibi fazla yapmışım büyük oğlan geldi anne sen yarın seyahate mi gidiyorsun dedi yoo dedim hayırdır nerden çıktı verdiği cevap çok yemek yapıyorsun ya ondan sordum evdeyken bu kadar çok yapmazdın garibim içim parçalandı yok annem dedim bu hafta burdayım
küçük zaten bana değil onuı serviste işyeri kreşine götüren arkadaşlara söylüyormuş fatoş teyze senin seyahatin yok dimi diye annem seyahatte sen bari gitme diye
Hahah çok mantıklı :)
Ay kuzum yaa, allahım tez şifa versin minnoşa.
şimdi canavar gibi maşallah. Ben bugün anladım onun derdini mide üşütmesi öyle 1-2 saatte geçmez. Onun midesine babasızlık vuruyor.şimdi iyi değil mi tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?