- 23 Ağustos 2012
- 14.706
- 38.893
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #244.221
şimdi canavar gibi maşallah. Ben bugün anladım onun derdini mide üşütmesi öyle 1-2 saatte geçmez. Onun midesine babasızlık vuruyor.
Bu kızlar çok nazlı oluyorlar. Hem fiziksel, hemde ruhsal olarak. Birde benimki balık burcuAy olabilir ya, bizim de bu ara bi yerde kalmak istese ertesi güne ateşleniyor
Kuzum sanırım senin ikizleri unuttum ya kusura bakmaaynen ördekim, alışıcam daha 9 ay var nasılsabhcg değerim azıcık yüksek geldi benim gibi olanlara göre, kız sen bana ikiz olsun dedin miydi :) anam hiç istemediğim kiloda hamile kaldım ya
Bir an önce iyilestirsin beni o hucreler o zamankuzum içinde seni iyileştirmeye çabalayan bissürü hücre var şu an, daha 2 gün olmuş doğum yapalı dur hele :) ödemin de gider inşallah.
3-5 kg varsa hedefimi tutturmuş oluyorumherşey gönlüne göre olsun inşALLAH. o şişlikler emin ol 3-5kg vardır. biz hissetmeden 1,5-2kg ödem tutuyorsak ooo....
Dün akşam bir aksiyon yaşadık ana kız. ama baba gelince geçti. Ben midesini üşütmüş sandım.önce yaklaşık 2-3saat kustu. nane limon ne versem çıkardı. Babası geldi. onunla birşeyler atıştırdı yedi içti arkasından tekrarlamadı. Hatta ben çıkaracak yine dememe rağmen yiyip yattı. Sabaha kadar misss hiçbir ifrazat yok. sonradan aklıma geldi bizim kızın var öyle halleri babayı özleyince kusar. Adamında dün geç gelesi tuttu. Ay şaka gibi biri bana bunları anlatsa "hadi canım" derim. Ama gerçek maalesefKuzum sanırım senin ikizleri unuttum ya kusura bakma
Ama belki de benim dilememe gerek yoktur, hayırlısı olsun. Kac çıktı bhcg?
Bir an önce iyilestirsin beni o hucreler o zaman
3-5 kg varsa hedefimi tutturmuş oluyorum
Bu arada gecmisi sürekli takip edemiyorum ama hayırdır Zeynep mi hasta?
Bu kızlar çok nazlı oluyorlar. Hem fiziksel, hemde ruhsal olarak. Birde benimki balık burcu
1ay önce koşarken düştü çok minik bir yara oldu. Ben göremiyorum o kadar minik. o yaranın izini bulup hala daha "acıyor, acıyor" diyor. hiç geçmedi bu acıoğlan öylemiydi. acillerden çıkamazdık kafa göz dağıtırdı sesi çıkmazdı.
Kuzum sanırım senin ikizleri unuttum ya kusura bakma
Ama belki de benim dilememe gerek yoktur, hayırlısı olsun. Kac çıktı bhcg?
Bir an önce iyilestirsin beni o hucreler o zaman
3-5 kg varsa hedefimi tutturmuş oluyorum
Bu arada gecmisi sürekli takip edemiyorum ama hayırdır Zeynep mi hasta?
Hayatım az yemeye alıştırdığın için bünye zaten kilo olarak tutuyor. diyetisyene gitsen sana dünya laf söylerSen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle beslen.
Sağol minnak prenses daha iyi. sanıyorum baba hasreti vurdu midesine. bir ara babası 2günde 1 bursaya gidip geliyordu bizim kız o zaman başladı bu kusma işine. Babası işten ayrıldı bitmişti. Dün akşamda adam saat 10 da geldi altı üstü. Ne babaymış anlamadın yaa...
Bak aklıma geldi de ya babası bizim kaptan @toplight gibi 2 havaalanı arası uğrasaydı ne olacaktı acaba
senin oğlanlar iyi dayanıyor kaptanım
ayy tatlım sorma dün akşam yemek yapıyordum elimin ayarı şaşmış normalde yaptığım yemek 1 günlük oluyor ertesi gün onu yerken bi sonraki gün için yeniden yapıyorum dün akşam sanki seyahate gidecekmişim gibi fazla yapmışım büyük oğlan geldi anne sen yarın seyahate mi gidiyorsun dedi yoo dedim hayırdır nerden çıktı verdiği cevap çok yemek yapıyorsun ya ondan sordum evdeyken bu kadar çok yapmazdın garibim içim parçalandı yok annem dedim bu hafta burdayım
küçük zaten bana değil onuı serviste işyeri kreşine götüren arkadaşlara söylüyormuş fatoş teyze senin seyahatin yok dimi diye annem seyahatte sen bari gitme diye
Hayırlısı olsun canım :) ikiz olursa işte 3 çocuklu aile süper olur :)Bizimki geçenlerde parmağımı kesmiştim, kendi parmağındaki yara geçmiş diye Ortalığı yıktı :) öle acayip halleri yok değil, aynen nazlı da nazlı :)
Olsun kuzucum, belki allahım verir, istedik bol bol :)
Sata göre 4 haftalık 1200 küsür çıktı bhcg. Ya erken döllenme ya da ikiz diyom ben :)
Hayırlısı olsun canım :) ikiz olursa işte 3 çocuklu aile süper olur :)
inşALLAH canım:)Kesinlikle, eşimde bende 1 kız 1 erkek olsun çok istiyoruz, allahım nasip eder inşallah :)
Gerçi hepsinden önemli sağlıklı olsun da.
1 saat yüzdüm..
Aksamda eliptik yapicam insallah..
kuzum diyetisyen sana 15gün spor yapma dememismiydi. ne oldu? ne zaman gidiyorsun diyetisyene?1 saat yüzdüm..
Aksamda eliptik yapicam insallah..
Dogrudur canım eger dedigin gibi babasını özlediğinde oyle bi huyu varsa olmuş olabilir. Cocuk mekanizması nasıl çalışıyor büyükler anlamıyor sanırım :)Dün akşam bir aksiyon yaşadık ana kız. ama baba gelince geçti. Ben midesini üşütmüş sandım.önce yaklaşık 2-3saat kustu. nane limon ne versem çıkardı. Babası geldi. onunla birşeyler atıştırdı yedi içti arkasından tekrarlamadı. Hatta ben çıkaracak yine dememe rağmen yiyip yattı. Sabaha kadar misss hiçbir ifrazat yok. sonradan aklıma geldi bizim kızın var öyle halleri babayı özleyince kusar. Adamında dün geç gelesi tuttu. Ay şaka gibi biri bana bunları anlatsa "hadi canım" derim. Ama gerçek maalesef
Evet baya da çıkmış, hayırlısı olsun, belki erken dollenmedir dedigin gibi, çünkü bak sürpriz oldu sana da :)Olsun kuzucum, belki allahım verir, istedik bol bol :)
Sata göre 4 haftalık 1200 küsür çıktı bhcg. Ya erken döllenme ya da ikiz diyom ben
Canim 10 gun spor yapma demisti.. 10 gun spor yapmadim. Ilk 1 hafta listeye dort dortluk uydum. Zar zor az bisey eksi gordum. Bir kac gundurde azbisey saldim listeye uymadim sabah yine artiydim +1 neyseki az once sabit ciktim.kuzum diyetisyen sana 15gün spor yapma dememismiydi. ne oldu? ne zaman gidiyorsun diyetisyene?
Ve ilk gaz sorunumuzu yaşıyorduk...
Eşim dün aktardan anne çayı diye bi şey almış, içinde rezene, kimyon, muskat, kişniş, anason ve ısırgan otu varmış. Ondan içiyorum her gün. Kimyonu yemeklere de ekleyeyim madem aklımda olsunOy kuzumm, neler neler denenmez ki ona :)
Ben bi tavsiyede bulunayım en ilaçsızından; kimyon kat tüm yemeklerine, tadını beğenirsen kimyon çayı yap iç. Bi de çörek otunu taze taze ezip bi taşım kaynatıp bi çay kaşığı vermiştim. Bişey iyi geliyo bebişe ama ne. Denemeyen yol yok :) rezene de iç bol bol. Kimyonu unutma ama. Şişkinliğe birebir çünkü.
Eşim dün aktardan anne çayı diye bi şey almış, içinde rezene, kimyon, muskat, kişniş, anason ve ısırgan otu varmış. Ondan içiyorum her gün. Kimyonu yemeklere de ekleyeyim madem aklımda olsun
Sanırım başarımızla sonuçlandı operasyon. Bağırsak gazıydı problem, internetten bağırsakları rahatlatan bi masaj videosu vardı uyguladık, kakasiyla birlikte çıktı. Ay ne menem bi seymis ama emmez olmustu o yuzden. Annelik101 dersindeyim resmen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?