- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #244.701
Kasınıyon ama kaptanımbenim ahimi aldin desem seni gectim diye havalara girmistin
Güle güle kullan canımAytozuvegece nin bu hafta8. Haftasi doluyo 510.etapta girmis listeye haftaya ayriliyor dimi bu hafta bildirim yapmazsa bildirimsiz deyip haftaya ayiracaz dimi kizlar kafam karisti sabahtan beri bagevi icin alisverisyapiyoruz dumur oldum yatak baza buzdolabi termosifon ocak bi suru eksik aldik devam alisverise kosturup duruyom
Kız çatladım burada... ben taze naneyi ancak çarşı pazarda görüyorum
Ayyy sizin sohbet çok tatlı kızlar ama birinin bizim mutfağı toplaması lazımmmm. Aaaa şanslı kişi benimmm.Of yaaa çamaşır makineleri artık değişmeli, bitince yerine koyanından çıkarsınlar yaa. Kendi kendini temizleyen tencere meselaaaa, kendini toplayan tezgaahhhhh. Teknolojide çoookk gerilerdeyiz çoookkk , hadi öptüm herkesleri kızlar.
eşimde dalga geçiyo çay içerken tüh tartılmayı unuttum dedim .. bi dalga
tek ayakla tartıl dedi.. olmadı ben tartılayım sen çek at diyo şaşırırlar ne çok zayıflamışsın diye adam 73 kilo
Nilgünüm emmesi ilk 1-2 gün cok iyiydi. Sonra biz cocugun duzenini bozduk anne-baba olarak. Emzik+biberon verince memeyi pek almadı 3-4. gunler. Dogal olarak o arada hafif sarılık olmuş. Dun yeniden emzirmeye alıştırdım savasarak. Bugün daha iyi. Giderek düzene oturtucaz insallah.
Haftaya tam 8olacak kaptanım..
24 mart 510.etapta lısteye almısızaytozuvegece yi.. haftaya 518.etap sonucu verıcez
Insallah canım, sağlıklı olsun. Progestan başladıysa bi sey olmaz insallah.Dün biraz kanamam vardı ördekim, bugünde devam ediyo işte, haftaya gidicem. Protestan başladı acilde doktorum. Bakalım inşallah sıkını olmaz. Eğer kan vermemiş olsaydım regl oldum sanırdım kesin valla.
Sen emzirmedin mi kız tecrubeli olman lazımValla bende diyenlerin yalancısıyım Şeymacım günlük 1 saat spor yapmaya bedelmiş, bilmiyorum öyle diyorlar
Aynen canım, 3 günlük bebe dememek lazımmış, nasıl oynatıyor bizi... Neyse ki cabuk unuttu simdi emiyor. Sarılığı da ilerlemez insallah, annelik icgudulerime dayanarak ilerlemedigini düşünüyorum :)Canım biberon kolaylarına geliyor emme bakımından. Emerken bayağı yoruluyorlar, biberondan löp löp gelince memeyi beğenmiyor tabi. 3 günlük bebek deme, valla herşeyi anlıyorlarsütun yetiyorsa bırak emsin biberon maması falan verme canım. Sen emzirdikçe sütün daha da artar.
Bizim ikisinde de sarılık vardı kızım emerek atlattı, oğlum fototerapiyle. Gerçi benimki sezeryandı, inşallah çıkmaz değerleri tatlım.
Oluyor serveyimOlcak olcakkkkkkk ordegımm
Cok haklısın hedefcim. Insan tecrubesiz olunca boyle deneye yanıla öğreniyor işte. Neyse ki hatanın başından döndük. Böyle böyle büyüyecek UmutcukÖrdekcim, ilk kez anne baba oluyorsunuz.
Her şeyi mükemmel yapamazsınız.
Siz anne baba olmayı öğrenirken Umut'cuk da dünyayı öğrenecek.
Sen canını sıkma yeter. Senin stresin direkt onu etkiler.
Tadını çıkar, kokla, emzir. Her şey yoluna girecek.
Baslarda kendıme ne ezıyet etmişim yaaa üzüldüm kendımeservey canikom bu arada dün doktor bana ilk 6 ay kesinlikle diyet yok, sonra da ayda ancak 1 kg verebilirsin dedi. Bence sen de kendini zorlama şekerim, surekli veremezsin zaten.
Bebeyım dınlerım de nasıl yapsak her aksam Elam ı bırınıze mı versem yoksa ıstemez mıyım ben uyumayıservey cok buyuk bı etken canım.. vucudun gun boyu aldıgı seylerı gece ıslemesı ıcın duzenlu uyumamız lazım.. leptin salgılamam lazım bıyolojık saatını saptırmaman lazım.. vucut kendını tehlıkede zannedıyo sonra.. coook erken uyanıyosa ela sen de erkenden uyuyup erkenden uyanıcan.. ama mutlaka gece karanlıgında uyuyo olman lazım..
Yetıskınler ıcın 7saat uyku sart.. sporun etkısını gostermesı ıcın kaslarının onarıma gırmesı gerekıyo.. dıyorum kac haftadır sana stres yapma uykunu duzenle dıye dınlemıyon hıc bebeyım
Nerden goruyorsun aktıf olanları kaptanımmm ben nıye goremıyorymCikilatacanavari tatlim asagida seni goruyom hala yazmadin sayfayi mi acik unuttun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?