Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

fancynancy 40 dk eliptik canım daha çok yapacaktım 70 dk hedeflemiştim ama misafir geldi yakalandım kulağımda kulaklık vardı kızım açmış kapıyı
olsun kısa günün karı diyelim birde sabah akşam yürümüştüm neyse kızlar bu akşam ben yokum nişan var akşam yemekli ay ne yaparım bilmem ..
kilo veren arkadaşlarımı canı gönülden kutluyorum ..
ay bende regli oldum biraz önce öpüyorum hepinizi herkese iyi akşamlar

Annelik içgüdülerin mi
Böyle güldüğüme bakma. eliyle hassas termometre gibi küsuratlı net ateş ölçer anne dediğin. Bu gerçek. Zamanla daha da gelişecek annelik güdülerin
Henuz içgüdülerim de cok yeni tabi
Ama ben eşime demistim 2 gun once, bence bu cocuk sarardı diye. O da yok ya falan demişti. Hastaneye gidince sarılıgın arttığını gördük. Bak içgüdülerim yanıltmadı beni :)
Ben tabi ki musait degildim elinize sağlık, halletmissiniz listeyi. Umut uyudu, ben de uyudum hemen biraz.
Evet hamilelikte de emzirirken de iştahı kontrol edebilsek dedigin gibi kilo almayız fazla. Hamilelikte başaramadım, umarım emzirirken başarırım.
Kendimi toparlayinca hafiften spora baslamam lazım benim. Nitekim bildiğin gobek kaldı basenler de almış başını gitmiş.

Anaaa bizde bugün niyetliydik ama son anda ben temizliğe dalınca vazgeçtik
İyiki gitmemişiz gerçi keşke ikimizde aynı zamanda gitseydik biz her salı görüşüyoruz eşlerinde kafalar uyuşursa her cumarteside Eminönünde onlarla bir kere daha görüşürdük Adamlar doyamadınız birbirinize derdi

Bende bugün baya yürüdüm
Üstelik dışarda yediğim halde liste dışına çıkmadım

ahahah
ayy iyiki gitmediniz trafik fenaydı ve çok kalabalıktı,eşim bayisine uğrayacaktı o yüzden gidiyordu bende kaynadım araya bayiye uğrayabimek mümkün olmadı duracak yer bile bulamadık eve döndük
bugünkü yürüyüşlerimiz aradan çıkmış oh süper

Canım başlangıç kilon 58.5'mis o yuzden de 53.3 olduğunda mezun olabilirsin

Aynen Yarında plates günüm :) gerçi Eminönüne gideceğiz eşimle ama eve gelince yaparım çünkü Pazar yine bahçeye gideceğiz ama bu kez arkadaşlarla Kaçamak söz konusu olmaz hazırlıklı gideceğim Arkadaşlarda sağ olsun beni bozmazlar Dağ bayır yürürüz artık hazır doğayı bulmuşken

Son düzenleme:
Ayyy kız daha yeni bebeğin oldu kolay mııı, ağır spor yapma canım, yürüyüş yaparsın.

Teşekkür ederim cnm sonunda ben de 7li rakam gördüm çok heycanliydi
Di mi di mi 6 lara da inşallah.

Yaa evet artık hedef koyamıyorum durumum ne olur bilmedigimdennn :) ama gene de haftalık bildirim yapmaya devam edecegimmm

aa dün bizim tesisde bantta yürürken baktım sitenin hatunları doluştu meğerse pilates günü ve saatiymiş(dışarıdan hoca geliyor bireysel aylık ücret karşılığında)gerçi sadece 6 kişi katılıyor derse,ben yürürken onlar pilates yaptıkilom pilatese uygun olsaydı bende katılırdım onlarahaftada 2 ya da 3 gün geliyormuş sanırım
ay aman sakın bana pilates vermesin sibelcik
yalnız hallerine öldüm gülmekten

Ayyy kız daha yeni bebeğin oldu kolay mııı, ağır spor yapma canım, yürüyüş yaparsın.
Yok kız simdi yapar mıyım hic, benim dünyam dönmüş ne sporu
Biraz büyüsün yumurcak, atarım pusetine, yürüyüş falan yaparım dedigin gibi :) evde de mekik, squat falan yapsam yeter vucut toparlasın da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…