- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #244.721
Gercekten oyle ama emzırme sonrası kendını tutabılmen önemlı yoksa sonunu dusunuemıyorumValla bende diyenlerin yalancısıyım Şeymacım günlük 1 saat spor yapmaya bedelmiş, bilmiyorum öyle diyorlar
Sen bana mı laf gonderiyon bakimBu arada kılo bıldırımımızı en gec 12 ye kadar yapmalıyız degıl mı
Evet bence baya verdin artık verememen de normal. Sen takıma başladığında Ela daha da küçüktü üstelik, cidden çok hirpalamissin kendiniBaslarda kendıme ne ezıyet etmişim yaaa üzüldüm kendıme
Daha el 9 bucuk aylık
Iyu bılem vermişim
Suan elay hamıle kaldıgımdan daha zayıfım ustelık
Benim cok ilginç bi sekilde hamileyken olan tatlı istegim dogumdan sonra feci azaldı. Lohusalikta da devam eder diyordum ama etmiyor gibi, şükür. Hamilelikte kiloları hep tatlı yemekten aldim, insallah artik veririmGercekten oyle ama emzırme sonrası kendını tutabılmen önemlı yoksa sonunu dusunuemıyorum
Çogu kadın emzırmede kılo alıyor
Ben onu bir deneyeyim bakalım becerebilecekmiyim.Canımcım saksıya ekebilirsin tohumdan.
Benimkiler de çok güzel oldu.
Annelik içgüdülerin miInsallah canım, sağlıklı olsun. Progestan başladıysa bi sey olmaz insallah.
Sen emzirmedin mi kız tecrubeli olman lazım
Aynen canım, 3 günlük bebe dememek lazımmış, nasıl oynatıyor bizi... Neyse ki cabuk unuttu simdi emiyor. Sarılığı da ilerlemez insallah, annelik icgudulerime dayanarak ilerlemedigini düşünüyorum :)
Oluyor serveyim
Cok haklısın hedefcim. Insan tecrubesiz olunca boyle deneye yanıla öğreniyor işte. Neyse ki hatanın başından döndük. Böyle böyle büyüyecek Umutcuk
Maşallah kız sanaGeldim geldim geçmişi okuyup geleyim dedim sürekli iş çıktı anca geldim
80.4/79.3/ %1.36 regl 1.gün
Gündüz uyuyor mu? Uyuyorsa uyandır. Gece ılık bir duş aldır emzir uyut bakalım ne olacak. Zeynep büyüdükçe babası ile oyun derdine bizimle oturuyor. Yoksa o saat 9,5-10da uyurdu. Bu arada Zeynep gece bebeğiydi. Ela gibi. Hiç uyumazdı. Bir uyku ritüeli geliştirdik. onu yapınca hop uyku.Bebeyım dınlerım de nasıl yapsak her aksam Elam ı bırınıze mı versem yoksa ıstemez mıyım ben uyumayı
Delıksız 3 saat uyudugumu haturlamıyorum 9 aydır
İnşALLAH. Sana inanıyorum. BaşaracaksınDün bır yazı okudum ne dıyordu bılıyor musunuz
Haftalarca sureklı kılo verılmez
Eger verdıysenız vücutta sarkma olusmaması ıcın vucud kendını korumaya alır ve kılo vermwnız durur bu ıkı haftada olabılır ıkı ayda olabılır
Düşünsenıze dıyor süreklı kılo kaybı vucudu tehlıkeye sokar ve bu sureklı kaybın vucud bılınclı yapıldıgını bılmez o yuzden kendını de korumaya alır;
Maddı durumu yetersız olup yeterı kadar beslenemeyenlerı dusunun besın gırısı olmadıgı ıcın sureklı kılo verme olmaz artık bır yerde kalır kılo
Dıyordu yazı
Bız bır de spor ekleyınce sureklı kılo verme olayına doğal olarak veremıyoruz demek kı
Ben sureklı tartılmayı bırakacagım ılk olarak
Sonra da spora devam edecegım
Emınım kırılacak bır yeerde
Teşekkür ederim cnmMaşallah kız sana
Aayy hayali bile güzel. O çamaşır değil bulaşık olacaktı konu itibariyle, yanlış yazmışım ama farketmiyor ikisinin de çok çalışanından lazım.Çamaşırlar icat edilmiş de daha toplu satışa çıkmamıştır herhalde :)
Atıyosun makineye, kuruyor çıkarıp dolabın bir gözüne atıyorsun.
O ütüleyip dürüp raflara yerleştiriyor :)
Heee sor sor. Tartım cevap verirSen emzirmedin mi kız tecrubeli olman lazım
Tatlım doktoru ne diyor bu duruma?Bebeyım dınlerım de nasıl yapsak her aksam Elam ı bırınıze mı versem yoksa ıstemez mıyım ben uyumayı
Delıksız 3 saat uyudugumu haturlamıyorum 9 aydır
İşte şekil A , benGercekten oyle ama emzırme sonrası kendını tutabılmen önemlı yoksa sonunu dusunuemıyorum
Çogu kadın emzırmede kılo alıyor
Kesinlikle çok mantıklı bir yazı. Bende tartıyı kaldırdım bu sabah. Sadece cumaları tartılcam, fazla çıkınca hay böyle işin diyip cısss lara yöneliyorum. Sende bu yazıyı kopyalayıp telinde sakla canım, canın sıkıldıkça moralin bozulunca okursun.Dün bır yazı okudum ne dıyordu bılıyor musunuz
Haftalarca sureklı kılo verılmez
Eger verdıysenız vücutta sarkma olusmaması ıcın vucud kendını korumaya alır ve kılo vermwnız durur bu ıkı haftada olabılır ıkı ayda olabılır
Düşünsenıze dıyor süreklı kılo kaybı vucudu tehlıkeye sokar ve bu sureklı kaybın vucud bılınclı yapıldıgını bılmez o yuzden kendını de korumaya alır;
Maddı durumu yetersız olup yeterı kadar beslenemeyenlerı dusunun besın gırısı olmadıgı ıcın sureklı kılo verme olmaz artık bır yerde kalır kılo
Dıyordu yazı
Bız bır de spor ekleyınce sureklı kılo verme olayına doğal olarak veremıyoruz demek kı
Ben sureklı tartılmayı bırakacagım ılk olarak
Sonra da spora devam edecegım
Emınım kırılacak bır yeerde
canım liste doğru***5. TAKIM 518. Etap***
servey (70,3/70,8/-0,5/-%0,71)
0zlem (75,2/74,6/0,6 /%0,8 )
inatettimolacak (61 ) sabit
moni (96,9/96,1/ 0,8/%0,83 )
fancynancy (77,5/77,9/-0,4 /-%0,52 )
Cikilatacanavari (80,4/79,3/1,1/ %1,37 )
lydznp (85,5/85,4/0,10 /%0,12 )
BuRCuCuKkK (54,2/53,8/ 0,4/% 0,74)
aytozuvegece (70,9 ) bildirimsiz izne ayrıldı
hedef38beden(83,5/830/0,5 /%0,6)
TopaLsoLucaNn (69,8/ 69,0/0,80/% 1,15)
5. Takım Ortalama: %0,398
toplight morordek moni
musaıt olanlar bı kontrol edebılırler mı bı hata var mı dye.. paylaşıma goturucem ona gore lısteyı
biraz daha gideydi çok mutlu olacaktım şu 95 i ucundan göreydim iyiydi yinede hamdolsun
olsun canımcım, haftaya belki sürpriz yapar 95 inde altında gelirsin, belli mi olur.biraz daha gideydi çok mutlu olacaktım şu 95 i ucundan göreydim iyiydi yinede hamdolsun
inşlallah canımcımolsun canımcım, haftaya belki sürpriz yapar 95 inde altında gelirsin, belli mi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?