- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #244.961
Hatırlat tartı caktı az önce sen de cak bakalımmkız yaz, yolacam saçını aaa
sana 2 haziran hedefini hatırlatayım mı istermisin he
1 aydır aynı yerdeyım hatta gerıledım neyı hatırlatcankız yaz, yolacam saçını aaa
PAZARTESİ TARTISI
servey >> 70,8>>71,2
0zlem >>74,6>>74,6
inatettimolacak >> 61,0>>
moni >>96,1>>96,4
fancynancy >> 77,9>>
Cikilatacanavari >>79,3 >>79,8
lydznp >>85,4 >>85,9
B BuRCuCuKkK >>53,8 >>54,8
hedef38beden >>83,0 >>82,7
T TopaLsoLucaNn >>69,0 >>
nilsub >> 79,7>>
@wendigo >> >>
morordek
kızlar pazartesi kilolarınızı ekleyin
Monicim bak cumaya kalmadan basardım hedefımı gordun mu
Geçmiş olsun canım ALLAH sana ve sevdiklerine sağlıklı hayırlı ömürler versin.Günaydın kızlar.
Dün akşam gittim doktora aldılar kaptanım, dayanılacak gibi değildi ağrım artık, şimdi iyiyim raporluyum evdeyim :)
Artı kaçım Allah bilir, korkuyorum tartıya çıkmaya, hormon serum kanamalar şişlik kendimi 300 kilo hissediyorum.
Maşallah SübhanallahAy di mi anlatmadım telastan :)
Dogum kolay geçti diyemem. Sabah 9:30 gibi hastanede islemlere başladılar, rahmi acmak icin bi ilac koydular alttan. Uzun bi sure sancılar duzene girsin diye beklediler ama pek duzene girmedi. Sonra suyu açtı doktor, suyun gelmesiyle sancılar başladı. Ama bizimki bi türlü aşağı inmedi yeterince. Epidural aldım bir sure sonra. Onun etkisiyle ben baya rahatladım, cunku baya zorlaniyordum sancilara. damar yolundan da suni sancı verdiler epidural sonrası. 17:55'te de dünyaya geldi paşamız :) yani baya sürdü aslında. Doktor da söyledi seni benden başkası dogurtmazdı diye :) bebek inmiyor diyip sezaryene alabilirlerdi, hatta bi sey yedirmediler sezaryene dönebilir diye ama doktor da ebe de baya uğraştılar, normal dogdu, sağolsunlar.
4300 gr 56 cm dogdu :) uzun oldugu icin kiloyu gostermiyor pek, yani oyle tombik bi bebek degil. Saçı da var cok fazla olmasa da. Görenler genelde babaya benzetiyor, zaten ultrason fotolarında da ona benziyordu bence :)
Evet o kadar geç dogmaya resmen 1 aylık bebek dogurdumMaşallah Sübhanallah
içeride kalmanın hakkını vermiş. Biraz daha kalaydı direkt askere alacaklardı herhalde
sen ayrıca yolucam şekerimYol kız yol hepimizi kel bıtakcan bu gidişle..kahve yapıp geliyorum
Maşallah Sübhanallah
içeride kalmanın hakkını vermiş. Biraz daha kalaydı direkt askere alacaklardı herhalde
1 ayı tamamlayıp geldi çocuk. Sen rahat tutabilesin diye annesiEvet o kadar geç dogmaya resmen 1 aylık bebek dogurdum
bu ne biçim liste yaaa... hep kımızı kart hep kırmızı kart. Bu p.tesi bilerek böyle oluyor bence. Biz direkt salıdan başlayalım bencePAZARTESİ TARTISI
servey >> 70,8>>71,2
0zlem >>74,6>>74,6
inatettimolacak >> 61,0>>
moni >>96,1>>96,4
fancynancy >> 77,9>>
Cikilatacanavari >>79,3 >>79,8
lydznp >>85,4 >>85,9
B BuRCuCuKkK >>53,8 >>54,8
hedef38beden >>83,0 >>82,7
T TopaLsoLucaNn >>69,0 >>
nilsub >> 79,7>>
@wendigo >> >>
morordek
kızlar pazartesi kilolarınızı ekleyin
Yol kız yol hepimizi kel bıtakcan bu gidişle..kahve yapıp geliyorum
Çok geçmiş olsun canım.Günaydın kızlar.
Dün akşam gittim doktora aldılar kaptanım, dayanılacak gibi değildi ağrım artık, şimdi iyiyim raporluyum evdeyim :)
Artı kaçım Allah bilir, korkuyorum tartıya çıkmaya, hormon serum kanamalar şişlik kendimi 300 kilo hissediyorum.
bide beni düşün,pazartesi buraya hesap ver ,salı sibele hesap ver ,cuma takıma hesap ver nefes alacak günüm yokbu ne biçim liste yaaa... hep kımızı kart hep kırmızı kart. Bu p.tesi bilerek böyle oluyor bence. Biz direkt salıdan başlayalım bence
Benim 2 Haziran hedefim neymis?kız yaz, yolacam saçını aaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?