- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #245.001
geçmiş olsun canım rabbim tekrarını göstermesinGünaydın kızlar.
Dün akşam gittim doktora aldılar kaptanım, dayanılacak gibi değildi ağrım artık, şimdi iyiyim raporluyum evdeyim :)
Artı kaçım Allah bilir, korkuyorum tartıya çıkmaya, hormon serum kanamalar şişlik kendimi 300 kilo hissediyorum.
Olsun olsun eritiyor işte seniSagol sekerim
Etli butluyu da doyurmak zor oluyor maalesef
Sende haklısın tabi.enterasan sanki hafta sonu bi tepsi su böreği ile geldimde kahvaltıda yedik gibi konuşuyon yeme arkadaşım
sanırım öyle oluyorBu sayede bu kadar kilo veriyorsun anlaşılan sen monicim
nigünnnn bacımm off bu fenaydıKim benle yarışır bu hafta? rakip lazım bananilsub cuğum sen bana kilo aldırıyon lütfen artık yarışmayalım seninleeee
sorma kaptanım aynen öyle oldumgünaydınlarrrr
sen hesap vermelerin kadını oldun monişim
canım ben avrupa yakasında bahçeşehir deyim,hiç bir fikrim yok o konuda malesefmoni tatlım sen istanbulda anadolu da mısın avrupada mı?
yarın sabah anadolu yakasına geliyorum babamı dr a götüreceğim taksiciler çok mu uyanık sabiha gökçenden taksiyle göztepeye çok yazar mı bi fikrin var mı bu konuda tatlım
ahaha dimi ama hiçççenterasan sanki hafta sonu bi tepsi su böreği ile geldimde kahvaltıda yedik gibi konuşuyon yeme arkadaşım
yürü gitumutu emzir
hallederim şekercimmoni ben renklendiremiyorum listeyi bugun sabitim cumaya 79 2 hazirana 78 yazalım bakalım ne olacak sonuç sen yazarmısın
2 hazirana 78 diyeyim bir haftada 1 kilo hayal gibi amasanırım öyle oluyor
ayy en önemli faktörü unuttum
her sabah:'sen yine kilo mu aldın? maşallah kuru yük gemisi gibisin ..' diyen küçük oğlum
nigünnnn bacımm off bu fenaydı
sorma kaptanım aynen öyle oldum
hayal var,imkansız diye bir şey yok2 hazirana 78 diyeyim bir haftada 1 kilo hayal gibi ama
ay valla siz insanı zayıflamaktan soğutursunuz yeminlehayal var,imkansız diye bir şey yoko 78 görülcek ben sana inanıyorum
(ayy çokta inanamıyorum ama neyse)
Ne iyi bir annesinin monicim.sanırım öyle oluyor
her sabah:'sen yine kilo mu aldın? maşallah kuru yük gemisi gibisin ..' diyen küçük oğlum
Sen zaten zayiflamaktan sogumaya bahane ariyosunay valla siz insanı zayıflamaktan soğutursunuz yeminle
Ruhumu da eritiyor şu aşamadaOlsun olsun eritiyor işte seni
Sende çok şey istiyorsun annesiKeske psikolojik olarak da 40'ı çıkmış olarak dogsaydi
Ahahahah ve sonunda Nilgun'un gercek yüzünü görüyordu
ALLAH büyük. Dayan eliptiğeTabi bardağın dolu kısmına da bakmak lazım dimi
Cuma napcam peki cuma?
Şeyma poposuna bir şaplak atacağım diyordun. Vurdun mu el kadar bebeğeSagol sekerim
Etli butluyu da doyurmak zor oluyor maalesef
yaa di miiay valla siz insanı zayıflamaktan soğutursunuz yeminle
onun sevgi ve motive anlayışı farklı ondan öyle oNe iyi bir annesinin monicim.
Ben olsam ağzına kürekle vururdum.
O küçük oğlan hala sağlam mı? Ağzını yırtmadın mı?sanırım öyle oluyor
imalat hatası var onda ayşecimO küçük oğlan hala sağlam mı? Ağzını yırtmadın mı?Bu zamane çocukları çok edepsiz oldular ya... bir benzer modelde bende var neme lazım henüz bana kuru yük gemisi demedi ama en son artık "sana sarılınca ellerim arkada birleşiyor" dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?