- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #245.021
Büyük hayal kırıklığı içerisindeyim şekerim.
Aman da kızarmışta nilgüncüğümüz, kız takılıyorum, sana çamur attım. Halime baksana verdiklerimi almaya başladım. Hadi gel yarışalım kuzu, valla benim vermem lazım çookkk acil. Ama kaçamak yapmıycaksın ki bende gaza geleyim, ne diyorsun?ay valla siz insanı zayıflamaktan soğutursunuz yeminle
hiç olmadı moni. Ne demek çokta inanamıyorum yaa... Nilgün başaracak.hayal var,imkansız diye bir şey yoko 78 görülcek ben sana inanıyorum
(ayy çokta inanamıyorum ama neyse)
oy oy çok acırrr geçmiş olsun canımO kadar sersem gıbıyım kı
Ela yuruyecle mutfaktan gecerlen zorlandı agladı
Ben de masayı hızla cektım ayak parmagımın ustune koymuşum mosmor oldu kanıyor tırnak dusecek sanırımvarın gerısını sız dusunun
Valla bendeeeeeNe iyi bir annesinin monicim.
Ben olsam ağzına kürekle vururdum.
enterasan sanki hafta sonu bi tepsi su böreği ile geldimde kahvaltıda yedik gibi konuşuyon yeme arkadaşım
İlk başlarda öyle olur annesiii, seni arıyor ne yapsın. Eeeee kolay mı göbüşünden çıkaramadılar oğlanı, koynundan nasıl ayrılsın.Ruhumu da eritiyor şu aşamada
7'den beri bi derin uyuyamadı, 10 dk kucağımda uyuyor, yatağına koyuyorum hop gözler cin gibi açılıyor
Aahhh ahhh öyle yapıyorum zatiiiALLAH büyük. Dayan eliptiğe
Sen soğuma ortiiimm. Bende seninle aynı durumdayım ama şu kısır döngüyü kıracağımıza inanıyorum. Belki yarın belki yarından da yakın. Bize ateşleyici bir güç lazımay valla siz insanı zayıflamaktan soğutursunuz yeminle
O küçük oğlan hala sağlam mı? Ağzını yırtmadın mı?Bu zamane çocukları çok edepsiz oldular ya... bir benzer modelde bende var neme lazım henüz bana kuru yük gemisi demedi ama en son artık "sana sarılınca ellerim arkada birleşiyor" dedi
Ayyyyy çok geçmiş olsun canım yaa.O kadar sersem gıbıyım kı
Ben de masayı hızla cektım ayak parmagımın ustune koymuşum mosmor oldu kanıyor tırnak dusecek sanırımvarın gerısını sız dusunun
Bezinin üstünden evetŞeyma poposuna bir şaplak atacağım diyordun. Vurdun mu el kadar bebeğe
Off kiyamam geçmiş olsunO kadar sersem gıbıyım kı
yatağının başucuna sütlü tshirt koy. kucağunda uyuyunca tshirtün dibine yatır. senin kokunu arıyordur. Baha 1hafta 10günlük falandı. Aynı şeyi ben yaşadım. Bu şekilde çözmüştüm.Ruhumu da eritiyor şu aşamada
7'den beri bi derin uyuyamadı, 10 dk kucağımda uyuyor, yatağına koyuyorum hop gözler cin gibi açılıyor
O kadar sersem gıbıyım kı
Motive anlayışını sevsinler onun.yaa di mii
kız 79,7 sin 2 hazirana var 11 gün,vermen gereken 1,7 kg.11e bölersen günde 155 grm geliyor
bahane üretme bahane üretme nilgünnn
ayy yazamadan geçemeyeceğim,hergün düzenli büyük tuvaletine çıksan yine gider
onun sevgi ve motive anlayışı farklı ondan öyle o
Senin bir destek güce ihtiyacın var anlaşılan.O kadar sersem gıbıyım kı
İnşALLAH canım. :)Bu arada tekrardan çok teşekkür ederim hepinize. Öğrenmemizle ayrılmamız 1 hafta sürmedi gerçi ya olsun, hayırlı zamanda hayırlı haberler veririm inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?