Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay valla siz insanı zayıflamaktan soğutursunuz yeminle
Aman da kızarmışta nilgüncüğümüz, kız takılıyorum, sana çamur attım. Halime baksana verdiklerimi almaya başladım. Hadi gel yarışalım kuzu, valla benim vermem lazım çookkk acil. Ama kaçamak yapmıycaksın ki bende gaza geleyim, ne diyorsun?

Ruhumu da eritiyor şu aşamada
7'den beri bi derin uyuyamadı, 10 dk kucağımda uyuyor, yatağına koyuyorum hop gözler cin gibi açılıyor
İlk başlarda öyle olur annesiii, seni arıyor ne yapsın. Eeeee kolay mı göbüşünden çıkaramadılar oğlanı, koynundan nasıl ayrılsın.

En son benim kızda bana anne göbeğin kocaman demişti
Heee senle mert çıktınız ya ordan napim demiştim.

Şeyma poposuna bir şaplak atacağım diyordun. Vurdun mu el kadar bebeğe
Bezinin üstünden evet

Off kiyamam geçmiş olsun

Ruhumu da eritiyor şu aşamada
7'den beri bi derin uyuyamadı, 10 dk kucağımda uyuyor, yatağına koyuyorum hop gözler cin gibi açılıyor
yatağının başucuna sütlü tshirt koy. kucağunda uyuyunca tshirtün dibine yatır. senin kokunu arıyordur. Baha 1hafta 10günlük falandı. Aynı şeyi ben yaşadım. Bu şekilde çözmüştüm.

Yaaa kuzuum hiç kıyamammm, geçmiş olsun, allahtan hemen unutuyorlar acısını annesi, bol bol emzir de acısı geçsin.

Motive anlayışını sevsinler onun.

Senin bir destek güce ihtiyacın var anlaşılan. Sen bu stresle kilo almadığına şükret diyeceğim ama o da oluyor. ALLAH yardımcın olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…