Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Var mı yakında bir sakinleşme yakında kaptanım?

Kilo veren, veremeyen herkesi tebrik ediyorum.
servey seni ayrıca tebrik ederim 60'ları görmüşsün maşallah. Darısı başımıza.
Canım ben 4 hafta önceden gormustum ama bu noktada vucudum sırenıyor malesef yıllardır 2-3 yıldır 70 in altına dusmemıştım ondan olsa gerek
Inş koruyabılırımmm
65 olup korumalı

İyi geceler kızlar.

İyi geceler wendigocum.

Canım ben 4 hafta önceden gormustum ama bu noktada vucudum sırenıyor malesef yıllardır 2-3 yıldır 70 in altına dusmemıştım ondan olsa gerek
Inş koruyabılırımmm
65 olup korumalı

Korursun sen serveycim bu azimle.
Bak daha doğum yapalı ne kadar oldu. Kilo falan kalmıyor.
Her türlü korursun çıtır anne olarak.

İyi geceler wendigocum.

Korursun sen serveycim bu azimle.
Bak daha doğum yapalı ne kadar oldu. Kilo falan kalmıyor.
Her türlü korursun çıtır anne olarak.
Tesekkurler canım bır sıksam 1 aylık ısı var aslında da ınş ramazana korursam sonrakı bır ay bıtırırum bu ısı

Ya sorma peynir mayaladım 40 kilo sutten sabah kv göndermiş koyun sutunu bende inek sutu ile karışık dahada işim bitmedi
Ben 40 kilo sütü bir arada görsem korkarım yahu :) kolay gelsin
Aa senin için baya zor olur tabi, haklısın. Büyümüş de aslında ama napacaksin iste süt almıyorsa başka, mecbursun gibi

Aaa ben biraz dikkat etsem görürüm ucundan 68'i aslında. Azıcık kh kessem dengemi bozmadan... Bak gaza geldim simdi :)
Tam 68.0 olmaz ama kusuratli olsa olur mu

Ya sorma peynir mayaladım 40 kilo sutten sabah kv göndermiş koyun sutunu bende inek sutu ile karışık dahada işim bitmedi
Helâl kız sana. Tam organiksin ve bunu sonuna kadar hakediyorsun. 40kg süt ne ya. Birde peynir yaptın ellerine sağlık. Afiyetle yiyin inşALLAH

Bence bu liste yanlış. 80kg mı? Gerçekmi bu şaka mi? Hiç sordunuz mu sen bu hedefi koyarken şuurun yerinde mi diye. 5kg 1 haftada nasıl olur

Kahvaltı
1,5 poğaça
1 ayran

Ara
Filtre kahve

Öğle
2 kepçe domates çorbası
3 köfte
Bol salatalık

Ara
Filtre kahve
4 after eight

Akşam
1 kepçe yoğurt çorbası
Yarım z.yağlı enginar (eşimde karaciğer yağlanması var, haftanın hemen her günü menümde görebilirsiniz kızlar)
5 yk humus (bu sıralarda buna takıldım)
Cp pilicin acılı çıtır pilici (yaklaşık 180 gr yedim herhalde)
Yarım yk acılı mayonez
1,5 bardak ayran

Su: 2 lt yi geçtim
Spor: 45 dk eliptik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…