Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya kızlar böyle tv karşısındayken falan yapılacak hafif yoğunlukta bıktırmayan ama işe yarayan bildiğiniz göbek egzersizleri falan var mı?
Göbüşüm top gibi ya, içeri çekmekten gına geldi. Hamile gibi duruyorum hala. Mekikte zorluyor, alette var ama gıcır gıcır sinirimi bozuyor. Hafif hafif yapılacak bişiler biliyorsanız nooolur bana atın olur mu canlar?

ayy daha 12,30 sahura kadar uyumamam lazım 1,5 saat için yatarsam uyanamam:işsiz:
Ben yarın niyetlenmeyeceğim ama mübarek günlerde bu durumda yiyemiyorum. Hamilelikte falan ne kadar zorlanmıştım yemek yerken. Onda da Ramazanın 15inde öğrenmiştim hamile olduğumu. Neyse uzatmayayım. Eşim yarın çalışacak kalk yat zor olur yiyeyimde namaza kalkarım dedi. Bende ona eşlik ettim.

Bu arada sayenizde gün itibariyle 10,1 kilo vermiş bulunmaktayım kızlar. Gruba katıldığımda kilom kaçtı hatırlamıyorum ama rejim yapmaya başlamama sebep olan tartı rakamım 86,6 idi. İki hafta falan kendim yaptım birşeyler sonra size katıldım yanlış hatırlamıyorsam. Veee gerçekten çok mutluyum çünkü üzerimden bir 10 kilo kalktı, kaldı 10 daha :KK76:
İnşallah onu da çok zorlanmadan veririm ve koruma için burada sizlerle takılmaya devam ederim. Acayip şekilde motive oluyorum sayenizde, efenim sözün özü gerçekten hepinize teşekkür etmek istedim çünkü aynada kendimi gördüğümde artık daha mutluyum. İnşallah hepimiz istediğimiz kiloya düşer fıstık gibi hatunlar olaraktan düşman çatlatırızzzz :KK200::KK200::KK200:

Hadi birde menü patlatalım.

Sabah
Karışık tost 7li çay

Ara sade kahve

Öğlen
Döner, yeşil salata, 3yk yoğurt

Ara sade kahve , 7li çay

Akşam
Eşim almaya gelmiş beni prensesle. Köfteciye gittik
Köfte salata ayran

3.3lt su

Bu arada sayenizde gün itibariyle 10,1 kilo vermiş bulunmaktayım kızlar. Gruba katıldığımda kilom kaçtı hatırlamıyorum ama rejim yapmaya başlamama sebep olan tartı rakamım 86,6 idi. İki hafta falan kendim yaptım birşeyler sonra size katıldım yanlış hatırlamıyorsam. Veee gerçekten çok mutluyum çünkü üzerimden bir 10 kilo kalktı, kaldı 10 daha :KK76:
İnşallah onu da çok zorlanmadan veririm ve koruma için burada sizlerle takılmaya devam ederim. Acayip şekilde motive oluyorum sayenizde, efenim sözün özü gerçekten hepinize teşekkür etmek istedim çünkü aynada kendimi gördüğümde artık daha mutluyum. İnşallah hepimiz istediğimiz kiloya düşer fıstık gibi hatunlar olaraktan düşman çatlatırızzzz :KK200::KK200::KK200:
:nazar::nazar::nazar::KK9::KK9::KK9:
InşALLAH canım :KK15:

ayy daha 12,30 sahura kadar uyumamam lazım 1,5 saat için yatarsam uyanamam:işsiz:

Bende senin gibiyim Ayşem :) valla sabahda 05:30da uyandığım için saat 22:00 gibi resmen gözlerim kapandı koltukta oturunca :KK53: Hemen kalktım çamaşırlarımı katladım kaldırdım sonrada bir güzel köşe koltuğumu sildim mis gibi oldu hem uykum kaçtı hemde koltuklar mis gibi oldu :21::21::21::21:
Hemde yarına işim kalmadı :KK71: Sadece yarın öğleden sonra iftar için karnıyarık hazırlığı yapacağım :KK48: İlk akşamdan Annemle kızkardeşimi davet ettim ( normalde her sene ilk iftar Annemlerde toplanıyorduk hadi bu sene siz gelin dedim ;) )

Bende senin gibiyim Ayşem :) valla sabahda 05:30da uyandığım için saat 22:00 gibi resmen gözlerim kapandı koltukta oturunca :KK53: Hemen kalktım çamaşırlarımı katladım kaldırdım sonrada bir güzel köşe koltuğumu sildim mis gibi oldu hem uykum kaçtı hemde koltuklar mis gibi oldu :21::21::21::21:
Hemde yarına işim kalmadı :KK71: Sadece yarın öğleden sonra iftar için karnıyarık hazırlığı yapacağım :KK48: İlk akşamdan Annemle kızkardeşimi davet ettim ( normalde her sene ilk iftar Annemlerde toplanıyorduk hadi bu sene siz gelin dedim :KK66: )
ohh missler gibi oldu evin güle güle kirletin:KK36:
bende çok erken kalktım tüm gün de dışarıdaydım yorgun ve uykusuzum:işsiz:uyumamak için kendimi zor tutuyorum:uykucu:şimdiden iftarını Allah kabul etsin canım:KK60:

ohh missler gibi oldu evin güle güle kirletin:KK36:
bende çok erken kalktım tüm gün de dışarıdaydım yorgun ve uykusuzum:işsiz:uyumamak için kendimi zor tutuyorum:uykucu:şimdiden iftarını Allah kabul etsin canım:KK60:

Evdekilerin hepsi bu gece sahura kalkacak ;) küçük kuşumda yarın oruç tutacakmış :21: hatta dayanabilirse bütün gün tutacağım diye tutturdu :D
Valla vakit geçsin diye başladım ufak ufak tabakları hazırlamaya ( 20 dakika sonra uyandırım ki keyifle yapalım sahurumuzu ;) )
Yarın eşim Eminönüne inecekmiş eğer kafayı kaldırabilirsem bende takılırım peşine ;) hem yürüyüş olur hemde kahve alırım gitmişken ;) bu gece için son bir kahve var onuda şimdi yapar içerim ;)

Evdekilerin hepsi bu gece sahura kalkacak :KK66: küçük kuşumda yarın oruç tutacakmış :21: hatta dayanabilirse bütün gün tutacağım diye tutturdu :KK70:
Valla vakit geçsin diye başladım ufak ufak tabakları hazırlamaya ( 20 dakika sonra uyandırım ki keyifle yapalım sahurumuzu :KK66: )
Yarın eşim Eminönüne inecekmiş eğer kafayı kaldırabilirsem bende takılırım peşine :KK66: hem yürüyüş olur hemde kahve alırım gitmişken :KK66: bu gece için son bir kahve var onuda şimdi yapar içerim :KK66:
son mesajı yazdıktan sonra kendimi yatakta buldum:uykucu::KK48:dayanamadım, saati kurdum 2 ye, yattım alarm çaldı kapatıp tekrar uyumuşum:KK48:eşim uyandırdı buçuğa geliyodu hazırladım yediler zaten kavaltı ediyoruz sahurda hepHoppaben niyetlenmicem:KK43: o kadar duramam herhalde çünkü gün içinde hep tansiyon ve şekeri ayarlamaya çalışıyorum:cry:tam ramazana yakın neden oynadı bu tansiyonla şeker sinir oldum ,ben hamileliklerim de bile hep tuttum orucumu:işsiz:
oy yerim ben o minnak kuzuyu:nazar::KK15:

Iyi geceler hanımlar ben tutmuyorum ama hem emzirme hem de eşimle anneme eşlik etme sebebiyle kalktım :) hepinize hayırlı ramazanlar
Bence bu liste yanlış. 80kg mı? Gerçekmi bu şaka mi? Hiç sordunuz mu sen bu hedefi koyarken şuurun yerinde mi diye. 5kg 1 haftada nasıl olur :kızgın::kızgın::kızgın:
Emzirmeye başlamayı düşünür müsün yeniden? :KK53:
Canım benim ne güzel insallah daha güzel kilolar da verirsin, herkes hedefine ulaşır :KK200:

Back
X