- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #245.641
Sadece atmışız Ferahcigim. Tutan yada tutabilecek gibi görünmüyorHepimiz atıp tutamamışız Ayşecim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece atmışız Ferahcigim. Tutan yada tutabilecek gibi görünmüyorHepimiz atıp tutamamışız Ayşecim![]()
bende öyle dedim ya, tutamamışızSadece atmışız Ferahcigim. Tutan yada tutabilecek gibi görünmüyor![]()
Ben yarın niyetlenmeyeceğim ama mübarek günlerde bu durumda yiyemiyorum. Hamilelikte falan ne kadar zorlanmıştım yemek yerken. Onda da Ramazanın 15inde öğrenmiştim hamile olduğumu. Neyse uzatmayayım. Eşim yarın çalışacak kalk yat zor olur yiyeyimde namaza kalkarım dedi. Bende ona eşlik ettim.ayy daha 12,30 sahura kadar uyumamam lazım 1,5 saat için yatarsam uyanamam![]()
Benim beynim döndü 80i görünce. okumayı bile unutturdu herşeyi 80 görüyorum. Yanlış okumuşum kuzubende öyle dedim ya, tutamamışız
Salla kale boş nasılsa diye öyle yazmışız herhalde.
Benim beynim döndü 80i görünce. okumayı bile unutturdu herşeyi 80 görüyorum. Yanlış okumuşum kuzu![]()
Bu arada sayenizde gün itibariyle 10,1 kilo vermiş bulunmaktayım kızlar. Gruba katıldığımda kilom kaçtı hatırlamıyorum ama rejim yapmaya başlamama sebep olan tartı rakamım 86,6 idi. İki hafta falan kendim yaptım birşeyler sonra size katıldım yanlış hatırlamıyorsam. Veee gerçekten çok mutluyum çünkü üzerimden bir 10 kilo kalktı, kaldı 10 daha
İnşallah onu da çok zorlanmadan veririm ve koruma için burada sizlerle takılmaya devam ederim. Acayip şekilde motive oluyorum sayenizde, efenim sözün özü gerçekten hepinize teşekkür etmek istedim çünkü aynada kendimi gördüğümde artık daha mutluyum. İnşallah hepimiz istediğimiz kiloya düşer fıstık gibi hatunlar olaraktan düşman çatlatırızzzz![]()
Bekliyoruz canımİnşallah yarın size öncesi sonrası atıcam, 10 kilo verince yaptım demiştimmmm![]()
Sana da iyi gecelerhadi ben yatıyorum kızlar, herkese iyi gecelerrrr, sahurlarrr![]()
ayy daha 12,30 sahura kadar uyumamam lazım 1,5 saat için yatarsam uyanamam![]()
ohh missler gibi oldu evin güle güle kirletinBende senin gibiyim Ayşem :) valla sabahda 05:30da uyandığım için saat 22:00 gibi resmen gözlerim kapandı koltukta oturuncaHemen kalktım çamaşırlarımı katladım kaldırdım sonrada bir güzel köşe koltuğumu sildim mis gibi oldu hem uykum kaçtı hemde koltuklar mis gibi oldu
Hemde yarına işim kalmadıSadece yarın öğleden sonra iftar için karnıyarık hazırlığı yapacağım
İlk akşamdan Annemle kızkardeşimi davet ettim ( normalde her sene ilk iftar Annemlerde toplanıyorduk hadi bu sene siz gelin dedim
)
ohh missler gibi oldu evin güle güle kirletin
bende çok erken kalktım tüm gün de dışarıdaydım yorgun ve uykusuzumuyumamak için kendimi zor tutuyorum
şimdiden iftarını Allah kabul etsin canım
![]()
son mesajı yazdıktan sonra kendimi yatakta buldumEvdekilerin hepsi bu gece sahura kalkacakküçük kuşumda yarın oruç tutacakmış
hatta dayanabilirse bütün gün tutacağım diye tutturdu
Valla vakit geçsin diye başladım ufak ufak tabakları hazırlamaya ( 20 dakika sonra uyandırım ki keyifle yapalım sahurumuzu)
Yarın eşim Eminönüne inecekmiş eğer kafayı kaldırabilirsem bende takılırım peşinehem yürüyüş olur hemde kahve alırım gitmişken
bu gece için son bir kahve var onuda şimdi yapar içerim
![]()
Emzirmeye başlamayı düşünür müsün yeniden?Bence bu liste yanlış. 80kg mı? Gerçekmi bu şaka mi? Hiç sordunuz mu sen bu hedefi koyarken şuurun yerinde mi diye. 5kg 1 haftada nasıl olur![]()
Canım benim ne güzel insallah daha güzel kilolar da verirsin, herkes hedefine ulaşırBu arada sayenizde gün itibariyle 10,1 kilo vermiş bulunmaktayım kızlar. Gruba katıldığımda kilom kaçtı hatırlamıyorum ama rejim yapmaya başlamama sebep olan tartı rakamım 86,6 idi. İki hafta falan kendim yaptım birşeyler sonra size katıldım yanlış hatırlamıyorsam. Veee gerçekten çok mutluyum çünkü üzerimden bir 10 kilo kalktı, kaldı 10 daha
İnşallah onu da çok zorlanmadan veririm ve koruma için burada sizlerle takılmaya devam ederim. Acayip şekilde motive oluyorum sayenizde, efenim sözün özü gerçekten hepinize teşekkür etmek istedim çünkü aynada kendimi gördüğümde artık daha mutluyum. İnşallah hepimiz istediğimiz kiloya düşer fıstık gibi hatunlar olaraktan düşman çatlatırızzzz![]()