- 23 Ağustos 2012
- 14.706
- 38.893
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #245.681
Ay kimseler yok
naapsak birilerini mi davet etsek çeneye bilemedim :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence bu liste yanlış. 80kg mı? Gerçekmi bu şaka mi? Hiç sordunuz mu sen bu hedefi koyarken şuurun yerinde mi diye. 5kg 1 haftada nasıl olur![]()
Ya kızlar böyle tv karşısındayken falan yapılacak hafif yoğunlukta bıktırmayan ama işe yarayan bildiğiniz göbek egzersizleri falan var mı?
Göbüşüm top gibi ya, içeri çekmekten gına geldi. Hamile gibi duruyorum hala. Mekikte zorluyor, alette var ama gıcır gıcır sinirimi bozuyor. Hafif hafif yapılacak bişiler biliyorsanız nooolur bana atın olur mu canlar?
Bu arada sayenizde gün itibariyle 10,1 kilo vermiş bulunmaktayım kızlar. Gruba katıldığımda kilom kaçtı hatırlamıyorum ama rejim yapmaya başlamama sebep olan tartı rakamım 86,6 idi. İki hafta falan kendim yaptım birşeyler sonra size katıldım yanlış hatırlamıyorsam. Veee gerçekten çok mutluyum çünkü üzerimden bir 10 kilo kalktı, kaldı 10 daha
İnşallah onu da çok zorlanmadan veririm ve koruma için burada sizlerle takılmaya devam ederim. Acayip şekilde motive oluyorum sayenizde, efenim sözün özü gerçekten hepinize teşekkür etmek istedim çünkü aynada kendimi gördüğümde artık daha mutluyum. İnşallah hepimiz istediğimiz kiloya düşer fıstık gibi hatunlar olaraktan düşman çatlatırızzzz![]()
Hengisini emzirsem acaba kızı mı? oğlanı mı? Oğlan çok evde durmuyor elimin altında degil. kızı emzireyim en iyisi![]()
Selam kızlar.
Herkes iyidir umarım.
Bir türlü tam iyileşemedim ama yine de kendimi idare ediyorum.
Bir selam vereyim geleyim de dedim.
Hala toparlanamadın mı hedefcim ya, gerçi havalar fena, bende hastalandım![]()
Lactamin kullaniyormusun? Annedeki eksik vitaminleri tamamlıyor ve sütü daha besleyici hale getiriyor. Gerçi onun ihtiyacı olan herşey senin sütünde var ama....Selam kızlar, biz bugun gene kontrole gittik. Sarılıgı artık cok düşmüş ama dogum kilosuna hala ulaşamamış Umutcuk. 50 gr eksik geldi. Doktor alması gerekenden az kilo almış dedi1 hafta daha verdi bize bol bol emzir dedi. Eger haftaya da yeteri kadar kilo almamış olursa gene mamaya başlayacağız dedi
Hayal kırıklığına uğradım ister istemez. Insallah bu hafta kilo alır kuzucuk ya, daha da sık emziricem artık
![]()
Yok canım ama hamilelikte kullandığım multivitamine devam ediyorum, imom adı. Sanırım ondan da alıyorumdur günlük vitaminleri.Lactamin kullaniyormusun? Annedeki eksik vitaminleri tamamlıyor ve sütü daha besleyici hale getiriyor. Gerçi onun ihtiyacı olan herşey senin sütünde var ama....
Daha iyiyim ama tam anlamı ile toparlanamadım gitti wendigocum. Artık sinirlerim bozuluyor.
Ben bir şekilde idare ediyorum ama siz anneler için çok daha zor hafta olmak. İnşallah bir an önce iyileşirsin. Zencefilden çok destek aldım ben. Normalde direkt onunla iyileşiyorum zaten de bu sefer dayanıklı çıktı. Belki denemek istersin.![]()
Selam kızlar, biz bugun gene kontrole gittik. Sarılıgı artık cok düşmüş ama dogum kilosuna hala ulaşamamış Umutcuk. 50 gr eksik geldi. Doktor alması gerekenden az kilo almış dedi1 hafta daha verdi bize bol bol emzir dedi. Eger haftaya da yeteri kadar kilo almamış olursa gene mamaya başlayacağız dedi
Hayal kırıklığına uğradım ister istemez. Insallah bu hafta kilo alır kuzucuk ya, daha da sık emziricem artık
![]()
Bakalım bu hafta kritik Vesilem, insallah alır yoksa mama verecek. Aslında bence de iyi kilosu ama ne bileyim iste doktor oyle dedi. Diyorum ya cok kilo da iyi değil beslemesi zor oluyor :)Kuzum stres yapma, bi anda alıyorlar bebişler zaten. Bence oğlusun da kilosu iyi, çok kasma iyi olur bence.
aralıklarla ölçüp not alıyorum doktora gittiğimde elimde döküman olsun diyeNetten baktım ablacım, bebişin elleri tırnakları belliyse lohusa olunuyormuş, 40 gün oruç yasak tabi. Ama benimkinin kalbi bile duyulmadı, lohusa olmuyomuşum ondan, ama eksiklerim var belli. Vitaminimi içeyim bari iftarda.
Ay geçmiş olsun sana da. Doktorunu ihmal etme.
ben abartısız son 6 dan fazla ramazana hep regle girdim hemde hem başında hem sonundaBende bu sabah tuhafım. Hayatımda ilk defa Ramazana regli girdim. Sanki Ramazan değilmiş gibi. Dikkat et moni. Şeker, tansiyon önemli. Dinimizce de önce sağlık denmiyor mu?
herkesde ramazan telaşesiAy kimseler yoknaapsak birilerini mi davet etsek çeneye bilemedim :)
canını sıkma bitanem çok normal bi durum kilo kaybetmesi,bizimkide sınırda denecek kadar kilo kaybetmişti doktor ayağından serumla besleriz demişti .çok şükür daha sık emzirmekle normal kilosuna geç de olsa ulaştıSelam kızlar, biz bugun gene kontrole gittik. Sarılıgı artık cok düşmüş ama dogum kilosuna hala ulaşamamış Umutcuk. 50 gr eksik geldi. Doktor alması gerekenden az kilo almış dedi1 hafta daha verdi bize bol bol emzir dedi. Eger haftaya da yeteri kadar kilo almamış olursa gene mamaya başlayacağız dedi
![]()
bne niyetlenmemekle doğru karar verdiğimi anladım şeker tansiyon yine bi acayip sabah beri![]()
Selam kızlar, biz bugun gene kontrole gittik. Sarılıgı artık cok düşmüş ama dogum kilosuna hala ulaşamamış Umutcuk. 50 gr eksik geldi. Doktor alması gerekenden az kilo almış dedi1 hafta daha verdi bize bol bol emzir dedi. Eger haftaya da yeteri kadar kilo almamış olursa gene mamaya başlayacağız dedi
![]()
Teşekkür ederim canımmm, gruba 20 şubatta katılmışım canım, 10-15 şubat arası bir yerlerde 86,6 kiloydum.Topluca hedefleri mi uçurmuşuz yoksa çok yaramaz bir ay mı geçirmişiz bilemedim.
Fancy'cim göbeğini çek içine iyice kasıp tut, sonrasında bırak. Çok etkili. 50-100 ne yapabilirsen artık.
Çok çok tebrik ediyorum seni maşallah.
Ne kadar sürede gitti?
![]()
Morordekcim üzme canını, benim oğlanda tombiş doğunca ilk zamanlar doğum kilosuna ulaştırmakta bende zorlanmıştım. Hatta doktorunuz istediği kiloya gelmedi diye mama takviyesi verdiğinde çok bozulmuştum aynı senin gibi, ben yine de 1-2 hafta daha emzireyim dedim kendi kendime. Sonraki kontrolde kilosu gayet güzeldi. Mamayı almadı mecbur emzirdim diye de sıyrılıverdim sorunca.Selam kızlar, biz bugun gene kontrole gittik. Sarılıgı artık cok düşmüş ama dogum kilosuna hala ulaşamamış Umutcuk. 50 gr eksik geldi. Doktor alması gerekenden az kilo almış dedi1 hafta daha verdi bize bol bol emzir dedi. Eger haftaya da yeteri kadar kilo almamış olursa gene mamaya başlayacağız dedi
![]()
Ama sen neden ara öğünlerinde hep böyle yapiosun 1 taneye düşür bari günde 1 kücük kaçamağım olsun sen 2-3-4 oluyorKahvaltı
Sucuklu yumurta
1 dilim ekmek
Ara
Filtre kahve
Cicibebe ve Nutella
Öğle
Yoğurt çorbası
Yarım şinitzel
Salata
Akşam
Mercimek çorbası
Tavuk pirzola