Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya evet çikilatacım, oğlana kahvaltı hazırladıktan sonra tezgahta bırakmışım paketi dayanamadım :KK43:
Akşam da kayınvalidemdeydik yemek sonrası çayın yanına atıştırmalıklar çıkınca böyle oldu. :KK22:

Tebrik ediyorum canımm, süpersin. :nazar::KK200:
Teşekkür ederim cnm daha fazlaları hepimizin başına inşallah :D ben anladım sen gözünün önünde olunca dayanamıyorsun çocuklara verince hemen ortadan yok et o zaman yemezsin belki :KK57:

image.webp

Kaptanım valla ben de hic vermek istemiyorum bugun de sagolsun memeden inmedi zaten artık göğsümde süt kalmadı gene de emdi yani. Insallah bu sayede artar sütüm

Istemesin ya valla mama pişmanlık ama eşim cok normal bi seymis gibi yaklaşıyor, uyuz oluyorum. Ona kalsa cocuk daima aç, mama vermeliyiz, sanki kendi emziriyor:KK11:
Bu erkekler hep böyleler demek ki... herşeye karışmasalar olmuyor. :sopa:

iyiyim canımcım sağolasın ,sadece ramazan yordu beni mutfaktan çıkamıyorum :hamarat:sen nasılsın tatlım:KK60:

aşıları tam olan nilgüncüm :KK60:daha iyimisin şimdi?

ayy sen babalara bakma panikler çok,benim oğlan da ilk 10 gün süt yetersiz çocuk doymuyo diye diye dolandı sanki 5 tane çocuk emzirdi de biliyo:KK70:bizim bebişden 40 gün kadar önce arkadaşının eşi doğum yapmıştı sütü de bol maşallah :nazar:taktı ondan süt alcakmış ,gelini deli etti o dönem:tokat: ayy aklıma geldi yine gülmekten ölcem:KK70::KK70::KK70:annemiz inatla emzirdi şimdi çok şükür yetiyor:anne::nazar:diyeceğim şu ki ördekim sabır sabır sabır:KK60:
Gelinin yanında iyiki sen varmışsın. Aynı durumları yaşadım bende. Birde bizimki memeyi de almadı. Baba kız beni yetersiz hissettirdiler. Akilliya 40 kere deli dersen deli olurmuş. Bizimki de o hesap 2 ay sonra sütüm kesildi. :( morordek morordek sen hiç moralini bozma. Bırak memede dursun. Hiç almamasindan iyidir.

Günaydın hanımlar, ben hala istediğim eksiyi göremedim ama vazgeçmek yok.

Istemesin ya valla mama pişmanlık ama eşim cok normal bi seymis gibi yaklaşıyor, uyuz oluyorum. Ona kalsa cocuk daima aç, mama vermeliyiz, sanki kendi emziriyor:KK11:
Kuzum mama öle kötü de bişi değil, hani versen de vicdan azabı yapma hatta şöyle 2-3 saat uyuyorlar deliksiz fena da olmuyo mama yiyince :) illa emzircem mamasız büyücek falan diye stres yapma hiç sütü gelmeyenler meme istemeyenler mamayla büyüyo naapsınlar. Hem doktorunu hem eşini kırma ver bir öğün mama sende dinlenirsin, benim kız 40.dan sonra ağzına biberon sürdürmedi keşke alsaydı bi kez.

Ay süpeeeer :) öyle valla çok doğru.

Günaydın kızlar. Zombi gibiyim. Ne uyuduğumu anladım ne de uyanık olduğumu. Kafam yastiktan kalkmiyor. Nasıl gececek bakalım bu Ramazan.?

Bende aynen öyleyim ya, ne uyuduğumu ne uyandığımı biliyorum. İlk iş günü 10 gündür evdeydim dur bakalım noolcak, kızım uykuda bile seviyo kesin ayrılamıcaz birazdan :(

Günaydın kızlar..:KK3:
3 gündür Ankara'dayız.Çok abartmasamda yediklerime dikkat edemedim.En son Cuma bildiriminde tartılmıstım.insallah artı degilimdir.Her gün 21000 adım atmisim.:super:
Yediklerimde erimistir sanirim.:KK6:
--
Çarsamba'dan bugune kadarda kabızdım bu sabah ishal olarak uyandim yedigim bisey mi dokundu hava mı etkiledi bilmiyorum.o_O
Evimde olsaydim bu duruma sevinebilirdim.:KK17:

Günaydın kızlar..:KK3:
3 gündür Ankara'dayız.Çok abartmasamda yediklerime dikkat edemedim.En son Cuma bildiriminde tartılmıstım.insallah artı degilimdir.Her gün 21000 adım atmisim.:super:
Yediklerimde erimistir sanirim.:KK6:
--
Çarsamba'dan bugune kadarda kabızdım bu sabah ishal olarak uyandim yedigim bisey mi dokundu hava mı etkiledi bilmiyorum.o_O
Evimde olsaydim bu duruma sevinebilirdim.:KK17:
Günaydın Canım geçmiş olsun. ALLAH kolaylık versin. Zor bir durum :110:

Günaydınlar
Gecemiz yine cok șen gecti. 7:30dan 9:30a kadar uyudu neyse ki ben de azıcık dinlendim.
Bu erkekler hep böyleler demek ki... herşeye karışmasalar olmuyor. :sopa:
Aaa benimki kontrol manyağı oldugu icin her sey onun yonetiminde olmalı :) Allah icin cok yardımcı oluyor, hakkını yiyemem. Sadece her seye karışma huyu var :)
Gelinin yanında iyiki sen varmışsın. Aynı durumları yaşadım bende. Birde bizimki memeyi de almadı. Baba kız beni yetersiz hissettirdiler. Akilliya 40 kere deli dersen deli olurmuş. Bizimki de o hesap 2 ay sonra sütüm kesildi. :KK43: morordek morordek sen hiç moralini bozma. Bırak memede dursun. Hiç almamasindan iyidir.
Evet bi ara memeyi almadı, o daha kötü gercekten. Ya bu millete cidden lohusalara nasıl davranilir egitimi verilmesi lazım :KK62:
Kuzum mama öle kötü de bişi değil, hani versen de vicdan azabı yapma hatta şöyle 2-3 saat uyuyorlar deliksiz fena da olmuyo mama yiyince :) illa emzircem mamasız büyücek falan diye stres yapma hiç sütü gelmeyenler meme istemeyenler mamayla büyüyo naapsınlar. Hem doktorunu hem eşini kırma ver bir öğün mama sende dinlenirsin, benim kız 40.dan sonra ağzına biberon sürdürmedi keşke alsaydı bi kez.
Ya ne bileyim zaten şu an evde sadece emzirmeden sorumlu gibiyim, onu da beceremiyor gibi hissettim. İlk günler zaten mama vermek zorunda kaldık, oyle %100 anne sütü olamadı. Ona bakılırsa ben de zamanında mamayla büyümüşüm, annemin sütü azmış. Cok mu kötü durumdayım, yooo :)
günaydın şekerler:KK68:
bi uyku sersemi de ben:uykucu:yat kalk yat kalk ayyy:confused:
Super babaanne bunu bana deme, yat kalk benden soruluyor su an :KK53:

bu erkek milleti çocuk gibi gerçekten,eşim doktora gitmez adamın resmen fobisi var:KK12:düzenli kullandığım tansiyon ilacım gün gün,sabah içicem ilacımı bakıyorum pazartesi ,salı yok:KK64:aradım eşimi dedim sen mi içtin yine ilacı mı?bi kaç kez içmişti habersiz:KK62:suçlu suçlu''başım ağrıyordu bir tane aldım yarısını içtim yarısı da duruyor'' dedi:tokat:ayy bu tansiyon ilacı ağrı kesici mi öyle kafana göre içilir mi delircem :kızgın:hayatında tansiyonunu ölçmemiş nerden biliyo yükseldiğinide ilaç içiyo ayrıca günlük devamlı alınan raporlu ilaç bu yükeldi içeyim indi bırakayım olmuyor öyle olsa ben içmezdim 10 gündür tansiyonum 10 larda geziyor:işsiz:sinirim bozuldu size anlattım rahatladım idare ediverin:süslü:

Back
X