Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar slm 2 gubdur ugrayamadum ankaraya donduk ev bahce vs deyince birde ramazan baskadi gerci ben regli olunca ramazan geldi mi anlamadin gerci tek bobrek olayindan dolayi oruc yasak demisti ama ben 1 gun tutup bigun tutmatim diyorum bakalim regli bi butsin de once
nilsub nilsub cnm gecmis olsun tetanoz asisi ol tatlim
morordek morordek dr un dedigine bakma sen emzirmeye devam et kizlar cok yorgun hissediyorum yaa dinlenemedim ben

günaydın kızlar hayırlı sabahlar herkese sormayın ya başıma ne geldi :KK61:
dün akşam biraz yağmur vardı bende tavukları kapatmak için kümesin içine girdim yerde tahta parçası varmış tam bastım cart diye sol topuğuma koca çivi gir terliği delipte çok fena old ayağım üstüne basamıyorum yarın doktora gidicem
Ah canım ya, çok geçmiş olsun. Nasıl oldun?

kızlar tek tek alıntı yapmadım biliyorum tetanoz aşı olmam gerekiyor ama hamileliğimde başlayıp yapılacak aşılarımın burdaki sağlık ocağında yaptırmıştım tam doz olarak 4-5 seferde biraz önce tereddütte kalıp sağlık ocağımızdaki ebemizi aradım oda gerek yok dedi senin aşılarını tamamladık ömür boyu koruma sağlıyor ama gitmek istersen tek doz yaparlar dedi o yüzden rahatım yani yoksa dün akşamdan giderdim acile aşılarım tam derken dalga geçmiyodum:KK70::KK70::KK70:

Kızlar acayip uykum var, yatıyorum, herkese iyi geceleeeerrrr :KK31::KK31:
nilsub nilsub cuğumdan bulaştı herhalde, erken yatmaya başladım kendi saatlerime göre erken tabiiii :KK48:
Çok erken yatmışsın canım :KK48: ben sanıyorum dün hep uyudum. Hatta esim teravihe gitti ben uyumuşum Zeynep uyandırdı beni "baba geldi. Aç " diye:olamaz:

Ilk hafta kilo kaybetmesine normal dedi ama 10-15 güne dogum kilosuna gelmesi lazımmış. Mama ilk günler vermek zorunda kaldık, biz de pişman olduk. O yuzden tekrar vermek istemiyorum insallah toparlar bu hafta.

Iste Banusum bu zamana kadar toparlaması lazımmış doktorun dediğine göre. O yuzden 1 hafta daha deneme süresi verdi bize.

Hahah mamayı almadı bahanesi de iyiymiş benim de aklımda olsun bari :) bakalım insallah kilo alır bu hafta.
InşALLAH canım toparlar.

günaydın kızlar hayırlı sabahlar herkese sormayın ya başıma ne geldi :KK61:
dün akşam biraz yağmur vardı bende tavukları kapatmak için kümesin içine girdim yerde tahta parçası varmış tam bastım cart diye sol topuğuma koca çivi gir terliği delipte çok fena old ayağım üstüne basamıyorum yarın doktora gidicem
Çok geçmiş olsun canım. Görünmez kaza işte. InşALLAH ciddi birşey yoktur. Şimdi nasıl oldun?

:nazar::nazar: Kaç oldun çikilatacım?
Ben geçen açlık otu içtik tık demedi bu arada.
79.5 civarindayim canım bol bol koysaydın tanelerinden ben en az 1 kilo iniyorum :D
kızlar tek tek alıntı yapmadım biliyorum tetanoz aşı olmam gerekiyor ama hamileliğimde başlayıp yapılacak aşılarımın burdaki sağlık ocağında yaptırmıştım tam doz olarak 4-5 seferde biraz önce tereddütte kalıp sağlık ocağımızdaki ebemizi aradım oda gerek yok dedi senin aşılarını tamamladık ömür boyu koruma sağlıyor ama gitmek istersen tek doz yaparlar dedi o yüzden rahatım yani yoksa dün akşamdan giderdim acile aşılarım tam derken dalga geçmiyodum:KK70::KK70::KK70:
Ayyy çok geçmiş olsun kuzucum :(

Günaydınlar
Umut'a bi haller oldu. Memeden ayrilmamaya başladı. Ayrıldığı an çığlığı basıyor. Geceden beri surekli emme modunda. Ben uyudugumda da annem ve eşim nöbetleşe avutmaya çalışıyorlar ama sadece emerken rahatlıyor. Anlamadım neden...
O da mama istemiyor demek ki :KK48:

morordek morordek dr un dedigine bakma sen emzirmeye devam et
Kaptanım valla ben de hic vermek istemiyorum bugun de sagolsun memeden inmedi zaten artık göğsümde süt kalmadı gene de emdi yani. Insallah bu sayede artar sütüm
O da mama istemiyor demek ki :KK48:
Istemesin ya valla mama pişmanlık ama eşim cok normal bi seymis gibi yaklaşıyor, uyuz oluyorum. Ona kalsa cocuk daima aç, mama vermeliyiz, sanki kendi emziriyor:KK11:

Nasılsın monicim?
Hafta sonu olunca sessiz buralar.
iyiyim canımcım sağolasın ,sadece ramazan yordu beni mutfaktan çıkamıyorum :hamarat:sen nasılsın tatlım:KK60:
aşıları tam olan nilgüncüm :KK60:daha iyimisin şimdi?
Kaptanım valla ben de hic vermek istemiyorum bugun de sagolsun memeden inmedi zaten artık göğsümde süt kalmadı gene de emdi yani. Insallah bu sayede artar sütüm

Istemesin ya valla mama pişmanlık ama eşim cok normal bi seymis gibi yaklaşıyor, uyuz oluyorum. Ona kalsa cocuk daima aç, mama vermeliyiz, sanki kendi emziriyor:KK11:
ayy sen babalara bakma panikler çok,benim oğlan da ilk 10 gün süt yetersiz çocuk doymuyo diye diye dolandı sanki 5 tane çocuk emzirdi de biliyo:KK70:bizim bebişden 40 gün kadar önce arkadaşının eşi doğum yapmıştı sütü de bol maşallah :nazar:taktı ondan süt alcakmış ,gelini deli etti o dönem:tokat: ayy aklıma geldi yine gülmekten ölcem:KK70::KK70::KK70:annemiz inatla emzirdi şimdi çok şükür yetiyor:anne::nazar:diyeceğim şu ki ördekim sabır sabır sabır:KK60:

Ben anladım kızım dalga geçmediğini bende 3 ledim, 5 e tamamlayacağım inşallah :)

Ama sen neden ara öğünlerinde hep böyle yapiosun 1 taneye düşür bari günde 1 kücük kaçamağım olsun sen 2-3-4 oluyor :duduk: onun dışında normal öğünlerin baya iyi :KK9:
Ya evet çikilatacım, oğlana kahvaltı hazırladıktan sonra tezgahta bırakmışım paketi dayanamadım :(
Akşam da kayınvalidemdeydik yemek sonrası çayın yanına atıştırmalıklar çıkınca böyle oldu. :KK22:

Bu arada kızlar ben de tam 14 kilo verişim :KK73:
Tebrik ediyorum canımm, süpersin. :nazar::KK200:

ayy sen babalara bakma panikler çok,benim oğlan da ilk 10 gün süt yetersiz çocuk doymuyo diye diye dolandı sanki 5 tane çocuk emzirdi de biliyo:KK70:bizim bebişden 40 gün kadar önce arkadaşının eşi doğum yapmıştı sütü de bol maşallah :nazar:taktı ondan süt alcakmış ,gelini deli etti o dönem:tokat: ayy aklıma geldi yine gülmekten ölcem:KK70::KK70::KK70:annemiz inatla emzirdi şimdi çok şükür yetiyor:anne::nazar:diyeceğim şu ki ördekim sabır sabır sabır:KK60:
Cidden o da bi alemmis :KK48:
Darısı başıma inşallah :)
kıyamam ne derdi var acaba :KK43:
Ah bilsem keske...

Back
X