Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya ne bileyim zaten şu an evde sadece emzirmeden sorumlu gibiyim, onu da beceremiyor gibi hissettim. İlk günler zaten mama vermek zorunda kaldık, oyle %100 anne sütü olamadı. Ona bakılırsa ben de zamanında mamayla büyümüşüm, annemin sütü azmış. Cok mu kötü durumdayım, yooo :)

ben gece bi ögün mama veriyodum, o söyle 3 saat falan uyuyodu ya o bana yetiyodu, sonra diyorum ya kızım almadı mamayı.
kuzum alakası yok becerememekle, herkes bişiler yapmaya çalışıyo işte, tecrübeleniyosunuz yapacak bişi yok.

bu erkek milleti çocuk gibi gerçekten,eşim doktora gitmez adamın resmen fobisi var:KK12:düzenli kullandığım tansiyon ilacım gün gün,sabah içicem ilacımı bakıyorum pazartesi ,salı yok:KK64:aradım eşimi dedim sen mi içtin yine ilacı mı?bi kaç kez içmişti habersiz:KK62:suçlu suçlu''başım ağrıyordu bir tane aldım yarısını içtim yarısı da duruyor'' dedi:tokat:ayy bu tansiyon ilacı ağrı kesici mi öyle kafana göre içilir mi delircem :kızgın:hayatında tansiyonunu ölçmemiş nerden biliyo yükseldiğinide ilaç içiyo ayrıca günlük devamlı alınan raporlu ilaç bu yükeldi içeyim indi bırakayım olmuyor öyle olsa ben içmezdim 10 gündür tansiyonum 10 larda geziyor:işsiz:sinirim bozuldu size anlattım rahatladım idare ediverin:süslü:

aa çok tehlikeli yaptığı şey, ilacı öle kafamıza göre ilaç içersek ohooo. önce bi tansiyonunu ölçsün, eğer yüksekse ona göre ilaç verilir, senin içtiğin tansiyon ilacında doz düzenli alınırsa etki eder, öle 1 tane içince hele de yarım içmeyle kusura bakmasın boş ilaç etkisi onunki.

aa çok tehlikeli yaptığı şey, ilacı öle kafamıza göre ilaç içersek ohooo. önce bi tansiyonunu ölçsün, eğer yüksekse ona göre ilaç verilir, senin içtiğin tansiyon ilacında doz düzenli alınırsa etki eder, öle 1 tane içince hele de yarım içmeyle kusura bakmasın boş ilaç etkisi onunki.
aynen tatlım ya,bir türlü anlatamıyorum bunu adama:tokat:düzenli ölçeyim tansiyonunu da doktora götüreyim zorla yoksa katil olcam az kaldı :işsiz:

ben gece bi ögün mama veriyodum, o söyle 3 saat falan uyuyodu ya o bana yetiyodu, sonra diyorum ya kızım almadı mamayı.
kuzum alakası yok becerememekle, herkes bişiler yapmaya çalışıyo işte, tecrübeleniyosunuz yapacak bişi yok.
Iste tam lohusa kafasındayım su an, "cocuguma yetemiyor muyum" hissi :)
kızlar pazartesi tartısı için kilo bildirin diye yırtınsam bile olmayacak gibi çünkü kimse yok ortalıkta:işsiz:
ben haftaya + başladım malesef:duduk:cumaya telafi ederim inşallah da yarın sibel yolcak beni:KK70:
Evet ya kimseler yok, olanlar da sahurdan dolayı artı çıkabilir. Iftar oncesi tartilsinlar bari :)

günaydınlarrr
Günaydın kızlar..:KK3:
3 gündür Ankara'dayız.Çok abartmasamda yediklerime dikkat edemedim.En son Cuma bildiriminde tartılmıstım.insallah artı degilimdir.Her gün 21000 adım atmisim.:super:
Yediklerimde erimistir sanirim.:KK6:
--
Çarsamba'dan bugune kadarda kabızdım bu sabah ishal olarak uyandim yedigim bisey mi dokundu hava mı etkiledi bilmiyorum.o_O
Evimde olsaydim bu duruma sevinebilirdim.:KK17:
gezmeye mi gelmiştiniz canım iyi gezmeler öyleyse

bu erkek milleti çocuk gibi gerçekten,eşim doktora gitmez adamın resmen fobisi var:KK12:düzenli kullandığım tansiyon ilacım gün gün,sabah içicem ilacımı bakıyorum pazartesi ,salı yok:KK64:aradım eşimi dedim sen mi içtin yine ilacı mı?bi kaç kez içmişti habersiz:KK62:suçlu suçlu''başım ağrıyordu bir tane aldım yarısını içtim yarısı da duruyor'' dedi:tokat:ayy bu tansiyon ilacı ağrı kesici mi öyle kafana göre içilir mi delircem :kızgın:hayatında tansiyonunu ölçmemiş nerden biliyo yükseldiğinide ilaç içiyo ayrıca günlük devamlı alınan raporlu ilaç bu yükeldi içeyim indi bırakayım olmuyor öyle olsa ben içmezdim 10 gündür tansiyonum 10 larda geziyor:işsiz:sinirim bozuldu size anlattım rahatladım idare ediverin:süslü:

Ayşeciğim valla kızmakta haklısın ;) Allah korusun sana iyi gelen ona iyi gelecek diye bir şey yok üstelik dediğin gibi bir kere içip düzelecek diye bir şey yok ille düzenli içilmesi gerekiyor ;)
Benim büyük kızda ağrı kesici vermişti migreni tuttuğunda içersin diye valla parol da olsa başka içmiyor yanında yoksa hiç içmiyor ;) o konuda inattır kendisi ;)
Eşimde eskiden doktora gitmezdi sonra toptan gitti malum :D şimdi dakika şaşırmıyor ilaçlarını hatta benim cüzdanıma bile koymuş olurda unutursa yedek bulunsun diye ;)
Rabbim eşini korusun inşallah düzenli kullanmak zorunda kalmaz ;) sanırım iftarda fazla kaçırıyor farkında olmadan ;)

Ayşeciğim valla kızmakta haklısın :KK66: Allah korusun sana iyi gelen ona iyi gelecek diye bir şey yok üstelik dediğin gibi bir kere içip düzelecek diye bir şey yok ille düzenli içilmesi gerekiyor :KK66:
Benim büyük kızda ağrı kesici vermişti migreni tuttuğunda içersin diye valla parol da olsa başka içmiyor yanında yoksa hiç içmiyor :KK66: o konuda inattır kendisi :KK66:
Eşimde eskiden doktora gitmezdi sonra toptan gitti malum :KK70: şimdi dakika şaşırmıyor ilaçlarını hatta benim cüzdanıma bile koymuş olurda unutursa yedek bulunsun diye :KK66:
Rabbim eşini korusun inşallah düzenli kullanmak zorunda kalmaz :KK66: sanırım iftarda fazla kaçırıyor farkında olmadan :KK66:
Yok kız ne kaçırması adam kuş kadar yiyoHoppaçok dikkat eder yediklerine heralde benim gibi olmaktan korkuyo:KK70::KK70::KK70:
Ya bu erkekler neden böyle doktor ödlekleri:KK62:bizimki de bi toptan gitmesse iyi,ancak başlarına bir şey gelince akılları az da olsa çalışmaya bşlıyo:KK69:

günaydınlarrr

gezmeye mi gelmiştiniz canım iyi gezmeler öyleyse
Esimin yegeni burada okuyordu Kaptan'ım mezun oluyor ben dönmeden gelin yanima diye israr etti kızımda ANITKABiR'i gormeyi cok istiyordu.Cuma yola cıkmıstık bu gece donecegiz geri Hatay'a.
Sende burada otuyorsun sanirim az once gecmisi okurken farkettim.:KK52:

Günaydın Canım geçmiş olsun. ALLAH kolaylık versin. Zor bir durum :110:
Sagol canım.:KK15:
kızlar
nasılsınız işe geldim bugün sabah 6,30 da oğluşun ateşi 38 di eğer gün içinde devam ederse yarın bi dr a götüreceğim bakalım perşembe günde anaokulu mezuniyetleri var onda hasta olmasın kuzum
ben yorgunluktan ölüyom bu arada
nilsub nilsub canım gittin mi dr a ne dedi
Gecmis olsun Kaptan'ım bu havaların dengesizligi cok kötü.:KK12: insallah hastalanmaz en mutlu gunleri benim kızda gecen hafta mezun oldu anaokulundan.Darısı üniversiteden mezun olmalarina insallah..:dua:

Aman moni bu erkeklerin hepsini bir adaya atasın geliyor bazen :KK48::KK48::KK48:

aynen tatlım ya,bir türlü anlatamıyorum bunu adama:tokat:düzenli ölçeyim tansiyonunu da doktora götüreyim zorla yoksa katil olcam az kaldı :işsiz:
Sen katil olurmusun bilemem ama ona birşeyler olmaz inşALLAH. Bizim bir abi vardı onunda tansiyonu hep düşermiş birgün de çıkacağı tutmuş. Eve gitmiş benim tansiyonum düştü bana tuzlu ayran verin demiş. Adam ölüyormuş. Tansiyon bu hiç şakası olmaz :KK12:

Back
X