- 27 Ocak 2017
- 2.112
- 8.943
- 158
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #246.101
O zaman evdeydim şimdi kuaförde az önce bankadaydim hop ordayim hop burdaAma dışarda ölçü almayı biliyosun, mezurayla mı geziyosun kız![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman evdeydim şimdi kuaförde az önce bankadaydim hop ordayim hop burdaAma dışarda ölçü almayı biliyosun, mezurayla mı geziyosun kız![]()
Jillian 3 hey maşallah![]()
Yediklerime çok dikkat ettim, her gun Jillian level 3 yaptım, sonuç bu![]()
Evet canım aynı!! Bazı yerler 0,5-1 cm fazla bile ama her defasinda ayni yerden olcemiyorumdur sanırım ondandır.Cidden mi?
Evet canım aynı!! Bazı yerler 0,5-1 cm fazla bile ama her defasinda ayni yerden olcemiyorumdur sanırım ondandır.![]()
Haha kahkaha attım resmen![]()
Yediklerime çok dikkat ettim, her gun Jillian level 3 yaptım, sonuç bu![]()
canım oruç değilim öğleyinde emekli olacak bi arkadaşı yemeğe götürdük afedersiniz hayvan gibi yedim eve gidince tartılsam kesin 2 kg fazla çıkarım yarın sınav var ama muhtemelen oruç tutarım dün abdest almıştım ama çok az lekelenme olmuş bugün yemek işi de olunca tutmadım pazar da elazığa gidiyorum araziye orada tutamam salı gün dönecem döndükten sonra tartılıyım demiştim moralim bozulmasın diye bi de bu sefer regli öncesi değil sonrası benim tatlı krizim tuttu bi de listede değilim diye deli gibi tatlı yedimYa kızım bırakmıyor kaptanım, onunla da çıksak ayrı bi dert onu hazırlamak falan25 dk yürüdüm şimdi sıkıntı yok gibi bakalım.
Haftaya mı? Bence iftar öncesi bi tartılın görelim noolmuş, belki haftaya toparlanır herşey.
100 gr 100 gr dır şekerim oruçluysan çikolatacanavarını bekliyoz zaten biraz sonra bi daha tartılListedeki kilomdan 100gr daha az çıktım degistirmeye gerek var mı?![]()
Tabi yoksa 11 cm nasıl inceleyimHahah hemde level 3 ha, süpersin :)
Masallah bu kadar gezmeye iyi kg vermissindirO zaman evdeydim şimdi kuaförde az önce bankadaydim hop ordayim hop burda![]()
Bende anlamiyorum canım kendimi!!Seni çözemiyorum valla, kilo veremiyosun ama kesin inceliyorsun diyodum o da olmuyo, Allah Allah.
Zaten isim gücüm tartılmak.100 gr 100 gr dır şekerim oruçluysan çikolatacanavarını bekliyoz zaten biraz sonra bi daha tartıl
Tesekkurler Kaptan'ım..***5. Takım 520. Etap***
servey (69,8/69,3/0,5/%0,72)
0zlem (74,3/74,6/-0,3/%-0,40)
moni (94,9/94,0/0,9/%0,95)
fancynancy (76,5/76,6/-0,1/% -0,13)
Cikilatacanavari (79,8/ / /%)
lydznp (84,9/84,9/0/%0) sabit
hedef38beden(82,5/82/0,5/%0,61)
BuRCuCuKkK (53,8/53,1/0,7/%0,65)geçen etap bildirimde bulunmadı yüzdesi 2'ye bölündü, mezun olmak istiyor
TopaLsoLucaNn (69,0/)geçen etap bildirimde bulunmadı yüzdesi 2'ye bölündü
5. Takım Ortalama: %
nilsub (78,5/77,8/0,7/%0,90)
morordek (70,4/70,4/0/%0)sabit
wendigo (67,8/66,1/1,7/%2,51)
0zlem tatlım düzelttim kg nu
canım oruç değilim öğleyinde emekli olacak bi arkadaşı yemeğe götürdük afedersiniz hayvan gibi yedim eve gidince tartılsam kesin 2 kg fazla çıkarım yarın sınav var ama muhtemelen oruç tutarım dün abdest almıştım ama çok az lekelenme olmuş bugün yemek işi de olunca tutmadım pazar da elazığa gidiyorum araziye orada tutamam salı gün dönecem döndükten sonra tartılıyım demiştim moralim bozulmasın diye bi de bu sefer regli öncesi değil sonrası benim tatlı krizim tuttu bi de listede değilim diye deli gibi tatlı yedim
100 gr 100 gr dır şekerim oruçluysan çikolatacanavarını bekliyoz zaten biraz sonra bi daha tartıl
kızlarr eğerCikilatacanavari tgüzel kg vermediyse nota alıyoruz
İşte ondan bekledim hep aksama kadar aslinda haftam kötü geçti ama bakalım ne çıkacakTabi yoksa 11 cm nasıl inceleyim
Masallah bu kadar gezmeye iyi kg vermissindir![]()
Düzeltelim ozaman senin kilonuda.