- 27 Ocak 2017
- 2.112
- 8.943
- 158
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #246.081
Bende şimdi alıp atıyorum.kızlarr hani ölçüler nerede
iftardan önce en geç alın ölçülerinizi olur mu şekerlerim
Gecen hafta gidiyodu patır patır ama bu hafta gram gitmedi yaolur böyle di mi umutsuzluğa kapilmayayim?
Haklısın wendicim ayaklarımın şişlikleri falan indi hep, giden odemlerdi dedigin gibi. Normalse tamam, herkes genelde dogumdan sonra cok hızlı veriliyor diyordu, ben de boyle sabit kalınca acaba sorun bende mi diye düşündüm :)hayır canım, ilk hafta patır patır giden ödemlerin karnının toparlanmasıydı. şimdi uykusuzlukla uğraşıyosun, yerinde sayman normal. azıcık düzene alışsın umut gitmeye başlıcak, tabi sende o zaman evde oturmucaksın, at bebek arabasına haydi yürüyüşe :)
Ben de ölçülerimi aldım
Bacak 64 alt 37
Kol 34
Göğüs 104
Bel 83.5
Göbek 97.5
Kalca 108
Boyun 36.5inatettimolacak
ben gecen ramazan iftar öncesi yemekleri hazırlayıp pide almaya çıkıyordum ama eve en uzak fırına gidiyordum yaklaşık 30*-40 dk yürüyordum sonrasında eve gelip sofra hazırlayıp iftar açınca sorun olmuyordu öyle yapabilirsinbi delilik yapıp yürüyesim var, akşama pert olur muyum ki?
ben gecen ramazan iftar öncesi yemekleri hazırlayıp pide almaya çıkıyordum ama eve en uzak fırına gidiyordum yaklaşık 30*-40 dk yürüyordum sonrasında eve gelip sofra hazırlayıp iftar açınca sorun olmuyordu öyle yapabilirsin
kızlar yaklaşık 1 aydır hiç tartılmıyorum deli gibi de yiyorum bakalım kaç kg olmuşum hafytaya bi tartılayım olmazsa ben de
O zaman ben de ölçülerimi yazayım
Gogus: 99
Bel: 82
Gobek: 93
Basen: 107
Sag bacak: 59
Sol bacak: 60
Geçen aykilere göre bel 7 cm, gobek 11 cm, basen de 2 cm küçülmüş
Kızlar benim ölcüler gecen ay ile aynı!!
Disardayim canım 1saate geçcem eve o zaman binerim tartiyakız çikilata, tartılmadın mı?
AA ördekim tebrikler, 1 ayda 11 cm nasıl inceldin sen anlat hele
Ama dışarda ölçü almayı biliyosun, mezurayla mı geziyosun kızDisardayim canım 1saate geçcem eve o zaman binerim tartiya
Disardayim canım 1saate geçcem eve o zaman binerim tartiya
Yediklerime çok dikkat ettim, her gun Jillian level 3 yaptım, sonuç bu
Ama dışarda ölçü almayı biliyosun, mezurayla mı geziyosun kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?