Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tatlim eksik degil lyndzp nin kg su 84.8 yerine 84.7 olarak yazilmis paylasima da yazdim problemi
Evet aynen öyle kaptanım.
Bu hafta sonuç listesi hazırlama sırası da bizdeymis. Sonuc listelerini hazirlarken 84.8 olarak yazsak sorun olur mu ki? Sonucta yuzde ve kilo farkı dogru? Bu arada ben hazirlayabilirim Umut uyurken sonuc listelerini eger isin varsa kaptanım.

Kolay gelsin ördekim

Sagol canım.
Cok tesekkurler ayrıca, bizim bu kaotik anımızda listeyi halletmeye çalışmışsınız :KK68:

Aa kuzum bu iş sadece sizin göreviniz değil ki, elimizden geldiğince halletmeye çalışıyoruz bizde :) 0zlem 0zlem listeyi halletti saolsun paylaşacaktım korktum aus kaptanım gelince rica ettik saolsun halletti :)

Bilgisayarım evde olsaydı bu hafta ben yapayım derdim ama şimdilik o işi alamıyorum, cepten sıkıntılı bu işler.

Kızlar nasılsınız?
Gelemedim bugün.
Fena bir gün yaşadım.
İşlerle ilgili bir sürü aksilik, stres oldu.
Muhtemelen kaçamak planımız da iptal gibi ama bakalım.
Yorgunluk ve stresten midem bulanıyor. :cry:

Aman stres en belası, Allah kolaylık versin hedefcim, tatiliniz iptal olmaz inşallah, stresten uzaklaşırdınız ne güzel.

Aa kuzum bu iş sadece sizin göreviniz değil ki, elimizden geldiğince halletmeye çalışıyoruz bizde :) 0zlem 0zlem listeyi halletti saolsun paylaşacaktım korktum aus kaptanım gelince rica ettik saolsun halletti :)

Bilgisayarım evde olsaydı bu hafta ben yapayım derdim ama şimdilik o işi alamıyorum, cepten sıkıntılı bu işler.
Evet cepten sıkıntı oluyor haklısın. Ben şimdi fırsattan istifade, Umut beyler uyuyorken halledecegim insallah :)

Aman stres en belası, Allah kolaylık versin hedefcim, tatiliniz iptal olmaz inşallah, stresten uzaklaşırdınız ne güzel.

Sorma ya wendigocum.
Sebepsiz yere deli gibi ağlayasım var.
İnşallah bakalım, belki sonraki haftaya falan erteleriz ya da hevesimiz kaçar vazgeçeriz bilemedim hiç.

Sorma ya wendigocum.
Sebepsiz yere deli gibi ağlayasım var.
İnşallah bakalım, belki sonraki haftaya falan erteleriz ya da hevesimiz kaçar vazgeçeriz bilemedim hiç.

En sinir bozucu olanı da sebepsiz olması ya, stres yapma kuzucum, her iş hallolur, kendini üzme boşuna.

Bu hafta sonuç listesi hazırlama sırası da bizdeymis. Sonuc listelerini hazirlarken 84.8 olarak yazsak sorun olur mu ki? Sonucta yuzde ve kilo farkı dogru? Bu arada ben hazirlayabilirim Umut uyurken sonuc listelerini eger isin varsa kaptanım.
ordegim yaa kiz ben tamamen unutmusum sen halletmissin bile bu arada yarin ve pazar gun sinav var hic konuya bakmadan direk sorulara daldim yaa kizlar bu yogunlukta ben bu isleri unuttum ordegim umut sorun olmazsa sana devredeyim herseyi sen hallediyon zaten ben koptum iyice nereye yetecegimi sasirdim

ordegim yaa kiz ben tamamen unutmusum sen halletmissin bile bu arada yarin ve pazar gun sinav var hic konuya bakmadan direk sorulara daldim yaa kizlar bu yogunlukta ben bu isleri unuttum ordegim umut sorun olmazsa sana devredeyim herseyi sen hallediyon zaten ben koptum iyice nereye yetecegimi sasirdim

Kaptanım Allah sizi başımızdan eksik etmesin :) dursaydınız siz ya, tecrübeniz çoook, paylaşıma yazmadan hallediyoduk :)

Kaptanım estagfurullah elimden geldigince yardım etmeye calısıyorum ama wendinin dedigi gibi senin tecrübelerinin yeri ayrı. Ben yardımcı olarak da hallederim, sen gönlümüzün kaptanısın :KK200::KK200:

Menum;

Sahur;
1 kupa tarhana
Avuc ici kadar ekmek
1 armut

iftar;
Avuc ici kadar tepside et
Avuc ici kadar pide
1 kase cacik

Ara;
BiraZ leblebi
1 parca cezerye
1 bardak limonata

Birazdan; 2&1 nescafe icerim canim cekti

Su 2 L'ye tamamlar 1 t.kahvesi icerim..

Son düzenleme:
Kaptan'ım bırakmayın el birligi ile hallederiz herseyi bir kisinin uzerine yuk bindirmek olmaz.Elimizden geleni yapariz insallah.:KK36:

iyi akşamlar kızlar:KK68:
liste son anda yetiştirilmiş,akşam üstü mutfakta oluyorum bende ,bakamadım hiç :KK35:bir kaç kez yeltendim tam elime telefonu aldım bir şey çıktı bıraktım.liste paylaşılamasaydı çok üzülürdüm:cry:

Yetiştiler monim ablacım şükür ki :)

Kızlar yine de görüyorsunuz aksilikler olabiliyor, hepimiz bu konuda elimizden geleni yapalım, listeyi hazırlama paylaşma konusunda. Gerçi hepimiz bilinçliyiz şükür ki :)

ben uykuya:uykucu::uykucu:
iyi geceler cümleten:KK68:

İYi geceler canım ;) bende çok isterdim şu anda uyumak ama olmiyiiiirrr olmiyiiiirrr :D
KV bir geceliğine diye geldi 2 gece kalacağını ilan etti :D :D :D
Rabbim yardımcım olsun valla cidden uykum var sahura kadar oturalım diyor bende mecbur tamam dedim ama benim tansiyon düştü biraz evvel resmen uyuklamışım :D
Şu 2 günü de bir atlatsam diyeceğim ama Pazarada eşimin kuzenleri iftara geliyorlarmış :D gerçi onları çok seviyorum ve yabancı değiller ne yapsam itirazsız yerler :D hee onların birde sevgilileride gelecekmiş ( isteme olmadı daha ama her ikiside o kişilerle evlenecekler ve aileler tanıştı uzun zaman önce ;) )

İYi geceler canım :KK66: bende çok isterdim şu anda uyumak ama olmiyiiiirrr olmiyiiiirrr :KK70:
KV bir geceliğine diye geldi 2 gece kalacağını ilan etti :KK70: :KK70: :KK70:
Rabbim yardımcım olsun valla cidden uykum var sahura kadar oturalım diyor bende mecbur tamam dedim ama benim tansiyon düştü biraz evvel resmen uyuklamışım :KK70:
Şu 2 günü de bir atlatsam diyeceğim ama Pazarada eşimin kuzenleri iftara geliyorlarmış :KK70: gerçi onları çok seviyorum ve yabancı değiller ne yapsam itirazsız yerler :KK70: hee onların birde sevgilileride gelecekmiş ( isteme olmadı daha ama her ikiside o kişilerle evlenecekler ve aileler tanıştı uzun zaman önce :KK66: )
Tam ben de ilk 2 cümlenin aynısını yazacaktım Banus, sen yazmışsın. Bizimki gene ayakta, doğal olarak biz de ayaktayız :anne:
Senin durum da fena değilmiş hani :bicak:

Back
X